Cornucopia?

2015-05-02 13:47

Konsten att få en bostad till salu länkad från bloggen

Jag agerar ogärna nyttig idiot och länkar gratis till bostäder till salu. Men ett bra sätt att ordna en gratis länk härifrån bloggen är att produktplacera mina böcker på mäklarfoton.

Just nu finns ett bostadsrättsradhus till salu på Stralsundsvägen 76 i Lund, som smakfullt placerat ut Stjärnklart, Midsommargryning och Midvintermörker på en av de stagade bilderna, nämligen i sovrummet. Se nedan.
Bra litteratursmak.
Smakfullt tänker jag, även om man kunde önskat att böckerna var igenkänningsbara, med titlar och författare och allt, även för de som inte känner till dem. Ett föredöme här var ett inredningsreportage från artisten Charlotte Perelli någon gång 2011 - 2012, där Midvintermörker låg i fokus på ett av fotona.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Det är väl detta som kallas länkbyte?

  SvaraRadera
 2. Köp istället en fin industrifastighet på 1960 m2 i Storfors direkt av mig. Kanonbilligt, 940 000 kr. Jag äger och förvaltar 19 000 m2 industrifastigheter i Storfors och har 12 000 m2 ledigt. Hyrorna är endast mellan 100-200 kr/m2. I Storfors är det speciellt billigt att köpa. Just nu är det extra viktigt med fler företag på industriområdet och jag går ner lite på priset.

  https://objektvision.se/Beskriv/158002215

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta, men var ligger Storfors? Södermalm..?. Hund- och surdegsdagis med utvecklingssamtal är ett måste nu för tiden om man vill sälja.

   Radera
 3. Vilket bildanalysprogram använder du?
  Eller finns det någon switch till google jag missat?

  SvaraRadera