Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2015-05-02 13:47

Konsten att få en bostad till salu länkad från bloggen

Jag agerar ogärna nyttig idiot och länkar gratis till bostäder till salu. Men ett bra sätt att ordna en gratis länk härifrån bloggen är att produktplacera mina böcker på mäklarfoton.

Just nu finns ett bostadsrättsradhus till salu på Stralsundsvägen 76 i Lund, som smakfullt placerat ut Stjärnklart, Midsommargryning och Midvintermörker på en av de stagade bilderna, nämligen i sovrummet. Se nedan.
Bra litteratursmak.
Smakfullt tänker jag, även om man kunde önskat att böckerna var igenkänningsbara, med titlar och författare och allt, även för de som inte känner till dem. Ett föredöme här var ett inredningsreportage från artisten Charlotte Perelli någon gång 2011 - 2012, där Midvintermörker låg i fokus på ett av fotona.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Det är väl detta som kallas länkbyte?

  SvaraRadera
 2. Köp istället en fin industrifastighet på 1960 m2 i Storfors direkt av mig. Kanonbilligt, 940 000 kr. Jag äger och förvaltar 19 000 m2 industrifastigheter i Storfors och har 12 000 m2 ledigt. Hyrorna är endast mellan 100-200 kr/m2. I Storfors är det speciellt billigt att köpa. Just nu är det extra viktigt med fler företag på industriområdet och jag går ner lite på priset.

  https://objektvision.se/Beskriv/158002215

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta, men var ligger Storfors? Södermalm..?. Hund- och surdegsdagis med utvecklingssamtal är ett måste nu för tiden om man vill sälja.

   Radera
 3. Vilket bildanalysprogram använder du?
  Eller finns det någon switch till google jag missat?

  SvaraRadera