Cornucopia?

2015-05-31 15:00

Hur bra är du, egentligen?

Dags för en liten söndagsenkät. Denna gång handlar det om din självbild, som du kan beskriva i några korta enkäter nedan.

Eftersom runt 90% av läsarna är män, blir det kanske manligt inriktade frågor nedan, men inget hindrar kvinnliga läsare från att svara.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

30 kommentarer:

 1. varför skulle detta vara manligt inriktade frågor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klassiska manliga ideal - kropp, sex, bil etc. Inga frågor om mjuka egenskaper som "hur omtänksam är du", "hur socialt kompetent är du" etc.

   Radera
  2. Om du är en jävel i sängen så är du också omtänksam ochsocilt mycket kompetent åtminstne i förhållande till kvinnor. Hur skulle det annars gå till ?

   Radera
  3. Jag anser att dessa frågor ær neutrala. Inga mjuka frågor, son eventuellt skulle kunna uppfattas som kvinnliga, men heller inga hårda frågor, vad nu det skulle kunna vara, som skulle kunna uppfattas som manliga.

   Radera
  4. Håller med Jasmine, helt neutralt.

   Radera
 2. Har du tänkt dig enkäten ur synvinkeln:

  Jämfört med folk i allmänhet
  Eller
  I jämförelse med gruppen läsare på cornucopia.

  Utfallet kan tänkas bli enormt varierande :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur bra man är i sängen for nog anses som väldigt ojämförbart och helt baserat på egen magkänsla och självbild. Men iofs om du konsekvent lyckas producera multipla orgasmer ligger du förmodligen på 5.

   Radera
  2. Varför alltid denna dj-a säng?
   I alla fall jag debuterade definitivt inte i en dylik !
   Inte i en koj heller om nu det kan vara av allmänt intresse.
   ,

   Radera
  3. Antal orgasmer är ett väldigt dåligt nyckeltal för att beskriva om du är bra i sängen, för jag antar att vi vill veta om kvinnor tycker du är bra i sängen snarare än andra highfivande män. Tolkar detta som att du inte lyssnar på tjejer och därmed får en etta, men grattis till en bra bilkörning!

   Radera
  4. Kvinnor förstår ironi bättre än män enligt min erfarenhet. Mätproblemet kvarstår dock precis som du påpekar Linus.

   Radera
  5. Jag var också ironisk, du är jättedålig på att köra bil.

   Radera
  6. Som sagt, lyckliggörande i sängen av kvinnor är väl ett mått så bra som något på både social kompetens och empati.

   Radera
  7. Man har ju sex för att tillfredsställa sitt eget behov av sex, och får man då utlösning, så måste ju det givna svaret vara att man är fantastisk i sängen. Om motparten inte får orgasm så betyder det inte att det är du är dålig i sängen, utan att det är motparten som är det.

   Radera
  8. Det betyder visserligen att man vann det slaget, men detta är ett ekonomiskt problem. Du kan ställa upp optimeringsproblemet Max utlösningar från t = 1 till T som en funktion av utlösningar per samlag eftersom detta har en stark relation till hur många samlag du får under tidsperioden så länge tidsintervallet väljs sådant antal möjliga samlag > 1. Har du många damer i din närhet samt är attraktiv kan vi bygga ut formuleringen som ett nätverksproblem. Du kan då dessutom skylla sämre prestationer på slack i ett bivillkor och därför sänkt motivation.

   Radera
  9. "There Can Be Only One" - Highlander

   Radera
 3. Vad motsvarar de olika siffrorna? Är det som det gamla relativa betygssystemet med 1 och 5 = 7%, 2 och 4 = 24% och 3 = 38% av populationen?

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Det kan ju vara för olika egenskaper så att genomsnittet är bättre än halva avståndet mellan usel och fantastisk...jag ser att många är rätt blygsamma.

   Radera
  2. Självbedrägeri är förmodligen människans mest användbara egenskap.

   Radera
 5. Snart kan enkäter som denna komma att förbjudas i lag om det informella regeringspartiet får fortsätta regera.

  "Vänsterpartiet menar att man genom en översyn av den befintliga lagstiftningen kan analysera hur heteronormativiteten har inverkat på redan existerande normer samt bereda väg för en förändring av lagstiftningen. Vidare anser vi att de socialt konstruerade könsrollerna hämmar kvinnors och mäns möjligheter att fritt forma sina liv. För att förändra detta anser vi att det krävs en ständigt pågående och fri diskussion om heteronormativitetens styrande inverkan på alla områden i våra liv. "

  "Vi menar att man kan ställa högre krav på lagstiftningens tydlighet än att nöja sig med en hänvisning till ”sakens natur”.

  http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Den-heteronormativa-lagstiftni_GU02K209/?text=true

  SvaraRadera
 6. Tyvärr verkar det bara vara jag som kan köra bil i det här landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Därför utgår jag från att de andra som svarat fantastisk har en felaktig självbild.

   Radera
 7. Ante mig,
  Därför röstar jag flera gånger i samma enkät så länge det går...
  Skulle egentligen enligt min fru ha funnits ett alternativ O
  Även...
  Ja, reserverat för mig, då...

  SvaraRadera
 8. Jag var särbegåvning som barn, och hade även extremt hög IQ vid mönstringen...men vid 50 känner jag faktiskt att IQ'n har minskat. Jag googlade på ämnet och det visade sig att en del av IQ.n (minns inte vilken del) började avta redan vid 40 och jag tror det stämmer. Har gjort två småtest och ligger nu kring 110-115. Å andra sidan har jag mognat.
  Dessutom har jag läst tidningar och böcker hela livet. litteratur, filosofi och ekonomisk historia på universitetet. Jag har ofta fel men naturligtvis oftare rätt än fel.
  Jag var populär i skolan men blev tidigt tunnhårig....fula tänder har jag också. Jag är 181cm och min vikt pendlar mellan 80-85 (jag brukar ta tag i det vid 85 kg) och har igentligen ingen kagge.
  Jag kör bil som en gammal gubbe och det har jag gjort sen jag var 19. Dit jag skall har jag inte bråttom.
  Jag är kass i sängen....antagligen ganska svagt libido.-
  (jag misstänker att jag har en förhållandevis korrekt självbild....så har det inte alltid varit...men det stämmer nog idag)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utlämnande! Korrekt svarsrad för mig är antagligen 342434 ... samma som för min sambo faktiskt :D

   Radera
  2. Resultatet på IQ-test varierar och kan för "begåvade" skilja typ 20 poäng beroende på dagsformen. Är man mentalt utmattad, inte sovit ordentligt, eller supit kvällen innan blir det naturligtvis sämre. Men jag håller med dig att förmågan sjunker med åren, och de riktigt klara ögonblicken blir alltmer sällsynta med tiden.

   Radera
 9. Jag var väl inte någon särbegåvning som barn precis, men ju äldre jag blir desto mer känner jag mig som en. Allt hänger i och för sig på sista frågan... :-)

  SvaraRadera
 10. 1) gör DN:s IQ-test svara på Cornus frågor -- du är bäst ;-)
  2) och hur definierar du orgasm? Antalet muskelkontraktioner under ejakulationsfasen (tjejer brukar ha fler än männen) eller hur kort refraktionsfasen är mellan två ejakulationsfaser?

  SvaraRadera
 11. Jag är jättebra i sängen: ingen kan sova så skönt och länge som jag.

  SvaraRadera
 12. Jag formulerade, av ren välvilja, om frågorna mer passande för kvinnor (samma skala):
  1. Hur omtänksam är du?
  2. Hur sexig är du?
  3. Hur välvårdad är du (frisyr, smink, kläder)?
  4. Hur lyhörd och följsam i sängen är du?
  5. Hur bra sköter du hushållet?
  6. Hur ofta låter du män få rätt fast de har fel?

  SvaraRadera