Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2015-05-24 09:07

Därför finns Miljöpartiet

Jag har kommit till insikt om varför Miljöpartiet finns. Det är för att alla svamprökande haschtomtar ska ha ett alldeles eget parti att söka sig till, vilket Rebecka Uvell förtjänstfullt visar genom att lista motioner från Miljöpartiets kongress.

En del av motionerna är bara oavsiktligt humoristiska och visar på en total okunskap och att droger uppenbarligen kan ge permanenta hjärnskador och sänkt IQ där 24% av Miljöpartiets riksdagsledamöter rökt på, även om det handlar om "naturliga svampar" eller "naturliga blad". Andra är nattsvart diktatoriskt socialistiska på en nivå man inte sett sedan Sovjetunionens "omskolningsläger".
Miljöpartiets blomma är maskrosen.

Miljöpartiet visar att de behövs på grund av den svenska psykiatrireformen, och fyller en viktig funktion för många människor som inte kan få adekvat behandling inom välfärden. Partiet visar också att de inte hör hemma i en regering.

Några uppmärksammade motioner är t ex att flygresor måste göras tråkigare och att alla måste svara på frågor om flygets klimatpåverkan. Svarar man "fel" ska man tas åt sidan och få ett "informationsmöte med en uniformerad klimatinformatör som försenar flygresenären till t ex resenären svarar korrekt på frågan". Man vill också lagstadga in väntetider, sänkt bekvämlighet mm för flyget.
"utökade åtgärder som t ex byråkrati, kontrollfrågor, väntetider, extra säkerhetskontroller, sänkt bekvämlighet, höjda priser, flygransoneringar, bonus-malus-system, krav på visum för att få passera in på flygplats mm."
Denna åsiktspolis återfinns också i att man ska "kvalitetskontrollera attityder/opinioner via enkäter". Problemet är nämligen att opinionsundersökningar inte alltid visar det Miljöpartiet vill. Så då måste dessa felaktiga åsikter i den allmänna opinionen kvalitetskontrolleras.

Konspirationsteorierna flödar i bästa stil, där man t ex hävdar att övriga partier har avrustat svenskt försvar för att tvinga in oss i NATO, och Putinistapologeter kör äkta whataboutism angående Rysslands invasion av Ukraina, och menar att det är OK eftersom USA är värre.

En motionär vill också förbjuda alla män utom transvestiter (alltså sk CIS-män, vilket inkluderar homo- och bisexuella män som inte klär ut sig till motsatta könet) att arbeta med jämställdhetsfrågor inom partiet.

En motion föreslår att bevisbördan i asylärenden ska läggas på Migrationsverket, dvs vem som helst som säger "jag vill ha asyl i Sverige" ska få det till motsatsen bevisas. Kan iofs enkelt göra att svenska ungdomar kan få en bostad - bara att söka asyl i Sverige, så får Migrationsverket ordna bostad etc, för de kan inte bevisa att personen inte behöver asyl.
Knarkandet är avgjort störst hos (mp)
och (v), följt av (sd).

Penningsystemhaverister finns det också gott om i partiet och flera motioner handlar om detta.

Rebecka Uvell avslutar föga överraskande med
"Sammanfattningsvis kan man väl säga att ingen blev förvånad över att det jobbar en hög tjänsteman i regeringen åt Miljöpartiet som dömts för just ha köpt och rökt roliga svampar."
Hög tjänsteman. Hög tjänsteman. Droganvändandet inom (mp) och (v) är som sagt mycket stort, se bifogad graf. Både Åsa Romson och Gustav Fridolin har knarkat åtminstone hasch och eftersom det skedde när de var unga har det gett dem permanenta hjärnskador. 83% av partiets ministrar har knarkat. Ende som säger sig inte ha gjort det är Mehmet Kaplan, men det märks inte.

Sammanställningen av motioner hittar ni här
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

70 kommentarer:

 1. Å andra sidan åker Mehmet Kaplan utomlands till länder där t.ex drogen Kat är laglig - så nöjer han sig med att konsumera där så har han ju tekniskt sett inte knarkat - eftersom Mp ännu inte har fått igenom att svenska lagar skall gälla även utomlands för svenska medborgare.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Kat

  SvaraRadera
 2. Missbrukare och alkoholister behöver en enkel lösning för att rationalisera bort sin egen okunskap och kommer ingen vart i sitt kortslutna känslomässiga brus (se Romson). På detta hänger ett antal parasiter som lever på dessa utsatta människor (se Fridolin). Samt hybrider av båda.

  SvaraRadera
 3. Mupparna har även med Cornus förslag om en medborgarlön så det kan inte bara bero på haschet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså, föreslår de lik mig att alla övriga socialförsäkringar inkl pension ska avskaffas? Tror inte det, va? De vill äta kakan och ha den kvar. Och få betalt f att röka på.

   Radera
  2. Mp har inte medborgarlön på programmet, vilket är en av deras många brister. Öppna gränser vill de dumma grisarna ha istället. Det vore bra om det fanns ett Hållbarhetspartiet. Bedragarpartiet som kallar sig "miljöpartiet" skiter 100 procent i hållbarhet. Liksom Urban Persson förstås, som bara vill se världens undergång.

   Radera
  3. Miljöpartiets extremister i riksdagen motionerar om en så kallad basinkomst. Men även där är de försiktiga och vill göra utredningar och försök. Det är inte tal om att lägga om hela systemet.

   https://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Basinkomst_H102Sf388/?text=true

   Jag tycker att det räcker med matpengar till fattiga som i USA. Sedan när kollapsen kommer så får man dra in även det. Piskan måste fram på alla områden. Hållbarhet är bara flum. Det som har att göra med miljö är också skumt. Miljön blir fin efter kollapsen.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  5. Du är en ovanligt vidrig person Urban Persson. Du är värre än både Kapitalist och Baron Von Keff. Den som inte har hållbarhet som sitt mål och tvärtom bestrider detta mål är en djävul.

   Radera
  6. Hellre en djävul än ett pucko.

   Radera
  7. Andra har studerat för mycket fantasier och vill komma till himlen.

   Radera
  8. Fast du är förstås bäggedera. Sluta läs om "chem trails" och börja läs Ny Teknik istället. Du vet ju inte ett skit om de många tämligen fantastiska tekniska möjligheter som finns.

   Radera
  9. Chem trails, är inte det en vetenskap för er puckon? Ny Teknik säljer till fackidioter och blir förstås överflödig.

   Radera
  10. @Urban Person

   Tycker du höga marginaleffekter är bra? Vi har väl nästan högst i världen och det har tvingat fram ett enormt system av bidrag och regleringar samtidigt som man stryper samhällets dynamik

   Vet du någon bättre åtgärd mot höga marginaleffekter jämfört med basinkomst

   När MP slopade basinkomst i partiprogrammet var det en av deras större missar

   Radera
  11. Marginaleffekten är naturligtvis viktig eftersom den styr och det är inget som kan trollas bort med en basinkomst. Det blir då en större rundgång med pengar och ett högre skattetryck. Om man istället sänker skatterna så kan man ta bort mängder av detaljer. Exempelvis kan det idiotiska momssystemet med avdrag ersättas med en försäljningsskatt i sista ledet som i USA. EU-momssystem har ett enormt läckage. Folk skulle inte betala de extremt höga skatterna med basinkomsten. Skatterna bör som allt annat anpassas till kollapsen och speciellt i länder där behovet är störst och det inte dröjer så länge.

   Radera
  12. Jag gillar inte allt i Miljöpartiet, men det är det enda partiet som har insett att evig tillväxt är en omöjlighet. Ett hållbart samhälle måste ha ett kretslopps tänkande där allt ting återanvänds till nyttiga saker och där man minimerar användandet av gifter som förstör vår miljö.

   Radera
 4. SD sade något i stil med "vi kommer göra allt i vår makt för att stoppa alla regeringar där MP sitter med"

  Som väljare önskar jag att minst 4, helst 6 andra partier sade samma sak.

  Det är inte mycket i deras extremvänsterpolitik jag finner mig hemma, men när det kommer till MP träffar de bullseye.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mp är Sveriges motsvarighet till tepåserörelsen i USA - fast med Moder Jord istället för Fader Gud som religiös livboj att klamra sig fast vid när de egna resonemangen inte har torrt på fötterna.

   Radera
 5. Sedan kan man ju fråga sig hur många som druckit alkohol i ungdomen, vilket också ger hjärnskador...
  Om man vill vara lite tråkig och seriös.
  Rolig post att läsa var det... ;)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar förslaget med uniformerade klimatinformatörer på landets flygplatser som frågar ut passagerarna och som vid fel svar kring klimathotet vidtar åtgärder. Vilket är klokt eftersom vi alla är rökta, kokta och stekta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klimatinformatörerna kommer att vara långa, vältränade och välutbildade, raka i ryggen. Och därmed vara mycket respektingivande. Klimatinformatör på flygplats kommer att bara ett högsstatusjobb.

   Radera
  2. Sen behövs klimat informatörer i landets morotsodlingar, som ofta bedrivs på mulljord. Höga CO2 utsläpp där.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Det råder antagligen rätt så stor arbetslöshet inom den grupp MP-sympatisörer som har rätt utbildning för detta "informationsarbete" - de lär ju inte duga till någonting annat och det har arbetsgivarna på den fria arbetsmarknaden upptäckt för länge sedan...

   Radera
 7. Vill ni ha drogfria politiker?
  Rösta på KD!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Religion är också en drog

   Radera
  2. Vanföreställningar utan droger är inte bättre alls.

   Radera
 8. Efter att ha talat med en del femtiotalister och tidiga sextiotalister och hört om deras drogpåverkade ungdomstid (naturligt vis var det mest de andra). Undrar jag hur mycket detta har sänkt de generationernas kapacitet? Det är riktigt skrämmande bild man får som stämmer ganska bra med de kallar oss mods filmen, eller vilken dokumentär det nu var. De som var vuxna och ansvariga då har riktigt mycket på sitt samvete, tex utformarna av miljonprogramsområdena.

  Samma verkar sedan hänt med de som var unga under senare delen av nittiotalet om än inte i samma omfattning. Är C:s generation en mellangeneration?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer. C och undertecknad tillhör den del av "Generation X" för vilka narkotika, sniffning och haschtomteri inte utgjorde en lockelse emedan vi omgavs av dels "De kallar oss Mods"-vraken på Plattan och i Parken, dels de omedelbart äldre i långt hår och jeansväst med "Deep Purple" på ryggen som hade sniffat bort sin hjärna i ett mopedrum i mitten av 70-talet. Långt hår, hippietrams och haschtomteri var väääldigt ute i det tidiga 80-talet. Synth, slipsar, ridbyxor och kryptonazism var inne. Däremot konsumerades stora mängder alkohol.

   Emellertid gjorde svamperiet comeback redan mot slutet av 80-talet som en del av den allmänna 60- och 70-talsnostalgin som då grep omkring sig. Det är här en tant som Romson kommer in, så en delmängd av C:s jämnåriga har ändå detta med sig.

   Radera
  2. I ärlighetens namn var nog inte de seniora ledarna i Silicon Valley och Kaliforniens elituniversitet inte drogfria i sin ungdom de heller.

   Radera
  3. Oops, dubbelnegation ovan.

   Radera
  4. Fredrik: Tur att de riktiga elituniversiteten ligger på östkusten då.

   Radera
 9. Jag har kommit till insikt om varför mp så ofta får utstå negativ kampanj på dén här bloggen. Mp är det parti som tydligast visat på miljömiljöpolitiska förslag och därmed dragit ner byxorna på centerns verkningslösa förslag i regeringsställning. Nu är det delvis tvärt om, men c har ändå noll trovärdighet i att lyckas driva miljöpolitik från en maktplattform.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe. Miljöpartiet vill avveckla både kärnkraften och de fossila bränslen samtidigt som de tycker att alla som vill skall få komma hit och ta del av svensk välfärd - som givetvis tvärdör när vi gör oss av med nästan alla våra energikällor. Miljöpartiet vill för skattebetalarnas pengar bygga prima bostäder, skolor och sjukhus och all nödvändig infrastruktur åt alla i hela världen som vill få sådant i Sverige och försöker inbilla det svenska folket annat än att det skulle innebära en extrem miljöbelastning som skulle kräva enormt mycket fossila bränslen mm både för sitt byggande och för sin drift. Man måste vara en extrem idiot om man inte fattar varför miljöpartiet idiotförklaras på den här bloggen och på alla andra ställen där deltagarna har fungerande pannlober.

   Radera
 10. Det är jätteroligt att ironisera över MPs droganvändning och ska naturligtvis fortsätta så, dock så förutsätter det att man som intelligent icke nyttjare av rusmedel använder korrekt beskrivning av ironin annars fungerar det inte och blir pinsam okunskap istället.
  Alldeles särskilt konstigt blir det när man bor i ett land där konsumtionen av svampar är lika gammal som forntida religioner och gudar.
  Majoriteten av alla droganvändare röstar inte på MP så även här blir kopplingen minst sagt diffus och spär på uppfattningen att ironiseringen är baserad på okunskap och således når den inte fram.
  Som intelligent baserat på avståndstagande mot allehanda rusmedel har man naturligtvis grundligt undersökt alla aspekter av föremålet för ironiseringen eftersom man inte vill framstå som löjlig och kommit fram till att svampar inte röks utan konsumeras genom tarmsystemet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska många ologiskheter här. Att bruket av droger är "gammalt" i ett land är knappast belägg för att det skulle vara mindre illa. Exemplet alkohol/Ryssland ger väl en indikation här.
   Om narkomanerna röstar på (mp) var väl inte heller det intressanta; poängen är väl att det är knarkare i regeringen, och att Sverige bara är en hjärtinfarkt, eller ett ihoprasat icke-fackligt utfört fritidshus, från att styras av en narkoman statsminister.

   Radera
  2. Jag håller med om att Cornu inte verkar vara särskilt påläst om droger vare sig på ett naturvetenskapligt eller politiskt plan. Jag avstår från att gå i polemik mot honom, då min erfarenhet säger mig att ingen ändrar sina förutfattade meningar om droganvändande tills de är redo att släppa dem oavsett hur goda argument de presenteras gällande t.ex. skademinimerings fördelar kontra repression. I övrigt håller jag med om att Mp till stor del är ett verklighetsfrämmande parti.

   Radera
  3. Jag skrev heller inte att bruket av droger är ofarligt eller tog upp dess samhällskontextuella konsekvenser.
   Anledningen till att jag belyste historien är pga av just specifikt svampar inte rusmedel generellt har en alldeles speciell särställning i den Svenska historien och ska man bedriva anti-drog propaganda så får man göra det utifrån en position som inte motbevisas av fakta.

   Radera
  4. Dessutom röker man väl inte svampar? Man äter dem? Trodde iaf jag.

   Radera
  5. Det går däremot att röka den mest aktiva psykadeliska substansen Dimetyltryptamin som intressant nog måste processas fram ur växtriket och konsumeras genom rökning då kroppen annars bryter ner den och den psykadeliska effekten uteblir.
   I sydamerika brukar man göra en bryggd kallad Ayahuasca för komma runt kroppens förmåga att bryta ner ämnet och uppnå effekt.

   Vid svampintag är det dock det motsatta.

   Radera
  6. @ Ben Dover - Bägge varianterna förekommer - fråga någon som jobbar med intensivvård på något av landets sjuttio akutsjukhus. Det förekommer dessutom (minst) en tredje variant - att göra hemgjort te på svamp (även sådana som finns i den svenska naturen).

   Radera
  7. Där ser man! Man lär sig nåt nytt varje dag.

   Radera
  8. Psykonauter är ett påhittigt släkte, så de har säkert luskat ut något sätt att tillgodogöra sig psilosybin (stavning?) ur svamp genom rökning. Huvudregeln är dock att svampen äts.

   Radera
  9. Psilocin/Psilocybin/Baeocystin som är det göttiga i svampen förekommer naturligt i saltform (jonform). För att kunna röka dessa alkaloider behöver man få över den i fribas-form. Dock får man en del förluster i processen. Att "röka svamp" som den gode Cornu påstår skulle förmodligen bara leda till rethosta och lätt illamående. Rent principiellt skulle det med goda kemikunskaper gå att extrahera tillräckligt rena alkaloider för att nasalt inta dessa eller injicera (rekommenderas inte). Även rekalt (stolpiller) skulle gå. Med en stark bas (typ pottaska?) skulle man förmodligen kunna snusa svamp med under läppen. Kortfattat skulle det förmodligen gå att inta svamp på alla tänkbara sätt FÖRUTOM rökning.

   Radera
  10. De nordryska schamanerna är även kända för sin flugsvamps-konsumtion. Svampen matades till renar som man sedan drack urinet av för att filtrera bort en del av de giftiga. Detta är direkt kopplat till miljöpartiet, ukraina, putin, vänsterextremister, 1 maj, skiffergas, bostadsbubblan, "riktiga borgare", oljekrönet, gammelmedia, feminism och Tesla. Dock har jag inte samma tillgång till flugsvamp som områderna kring Marks kommun så jag har inte möjligheten att utveckla resonemanget till en blogg.

   Radera
 11. "Konspirationsteorierna flödar i bästa stil, där man t ex hävdar att övriga partier har avrustat svenskt försvar för att tvinga in oss i NATO, ..."

  I MP:s Motion nr: 4.8 "INFÖRANDE AV VÄRN- OCH RESILIENSPLIKT" står det inte partier, som du hävdar, utan:
  "Det är inte uteslutet att parter inom Sverige har arbetat för att totalt rasera det tidigare försvaret för att ställa politiker och befolkning inför fullbordat faktum och därmed pressa in Sverige in i Nato."

  På dryga 2 decennier har en fullt fungerande försvars- och krisorganisation förstörts i Sverige. Svensk försvarsindustri med ett undantag har sålts till utlandet. Värnplikten har avskaffats och ersatts med en Natoanpassad, globalt verkande expeditionskår - IO-2014, besatt med yrkessoldater med utlandsobligatorium. Mycket tack vare frukterna av globalismen, har den folkförankrade allmänna försvarsviljan tappat mark. Inom försvaret ersattes 2005 det svenska språket av engelsk Natostandard vid bokstavering. Kryptonycklar till flygstridsledning "Länk 16" för JAS 39 C/D tillhandahålls av Pentagon.

  Så visst finns det berättigat fog, enligt ovan, för att säga:

  Det finns parter, som vill föra in Sverige i Nato, och ytterligare ta bort den lilla suveränitet som finns kvar av konungariket. Håller du inte med, Cornucopia?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mp hejade ju på nedrustning? Nu är det alla andras fel?

   Radera
  2. Jag tänkte exakt samma sak...

   Radera
  3. Dessutom råder det väl ingen som helst tvekan om att just MP-sympatisörer återigen skulle komma att vara överrepresenterade bland vapenvägrare om regeringen mot förmodan återinförde värnplikten.

   Radera
  4. MP har applåderat nedrustningen, precis som alla DÖ-skallar. Helt rätt. Men det här är en motion.

   Värnplikten avskaffades dock bara av Alliansen 2009 med tre rösters marginal i Riksdagen.

   Radera
  5. Det är mycket som inte är uteslutet.. När man använder sånt i en motion för att skylla brister på andra liknar det mest snömos.

   Radera
  6. Det är bättre att ge miljöpartiet skulden för att försvaret utplånades än att ge skulden till partiet man själv röstar på.
   Nu vet jag inte vad dom så kallade penninghaveristerna i miljöpartiet vill men vill dom att riksbanken ska trycka pengar och sen ge pengarna till staten så kan vi rusta upp försvaret.

   Det har hetat att inflation är för mycket pengar, då borde vi nu trycka pengar när vi har deflation, pengar kan tryckas och ges till försvaret men det vill nog inte cornu.
   Skulle vi ha ett starkt försvar så har cornu inget att skriva om.

   Radera
  7. Kan det vara så att svamprökande nyliberaler trodde att marknaden skulle försvara vårt land eller ville dom bara röka på och låta NATO göra jobbet?
   Eller var borg så hög att han trodde att Army of Lovers "Dominika Peczynski" kunde försvara landet med sina bomber?


   Det fanns inget behov av försvar när Ryssland var bankrutt och deras försvar låg i ruiner, men när Putin sen rustade så rökte Borg och Reinfeldt på så dom var höga och inte märkte att Putin rustade.
   Rökte dom upp pengarna som behövdes till ubåtsjaktshelikoptrar och brandflyg?

   miljöpartiet är inte ensamma om att ha hjärnskador av svamprökandet, Det var inte miljöpartiet som avskaffade vårt försvar.
   Se vad svamprökandet har gjort med försvaret, beslutsfattaren har rökt på i sin ungdom, hjärnskadorna förstörde vårt försvar.
   http://www.svt.se/dokument-inifran/vad-hande-med-forsvaret

   Alt är påhittat även Aftonbladet är en tidning ägd av MP som sprider falsk propaganda.
   "Borg: Jag har prövat marijuana
   Nye finansministern - en äventyrlig rocker
   Anders Borg, 38, är en siffernisse med hästsvans.
   Han rökte marijuana när han var yngre och ville släppa knarket fritt.
   Nu ska han få svensk ekonomi att rocka."
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10969484.ab

   När cornu skrev "Konspirationsteorierna flödar i bästa stil, där man t ex hävdar att övriga partier har avrustat svenskt försvar för att tvinga in oss i NATO" så undrar jag om även han testade svamparna i dag.

   Radera
  8. Svamprökning åsido, nyliberaler är väldigt ofta intresserade av en omfattande försvarsinriktad yrkesmilitär. Insatsgrupper för krig i andra länder och allmän värnplikt är det som motsätts. Även om man strävar mot en liten stat så är krigsapparaten det enda som bibehåller suveräniteten. Jag citerar Klassiskt Liberala Partier:

   "2.1.2 Försvar
   Försvaret är statens andra legitima uppgift. Försvarets primära ansvarsområde ska vara att försvara landet mot yttre angrepp. Under de tidsperioder när de yttre hoten är få eller obefintliga ska försvaret ändå ha förmågan att snabbt öka försvarets omfattning till lämplig styrka i händelse av att ett hot dyker upp.

   Nationsbyggande i andra länder, såsom till exempel insatsen i Afghanistan, omfattas inte av denna beskrivning. Liberala partiet är därför negativt inställt till denna typ av insatser och är av åsikten att vår försvarsmakt mest effektivt sköter försvaret av vårt land när den är stationerad här, hos sin uppdragsgivare. Insatser utomlands riskerar dessutom att leda en ökad risk för vedergällning i form av terroristattentat mot svenska mål."

   Radera
 12. Fundering angående det där med vita medelålders marodörer som får skördar att slå fel i avlägsna länder; man verkar nu har flyttat fokus till cis-män. Är det inte lite ologisk indelning? Vita medelålders män kan man kartlägga med hjälp av offentliga register, men hur ska våra kära svamprökare veta, ens angående partimedlemmar, om det är en cis- man eller inte? Blir det sexualtester med olika slags porrfilmer och faststiftad längdmätare i ballen, eller ska man utfråga misstänkta heteron inför något högre partiorgan, typ Stalinmetoden?

  Som vanligt spännande frågor i detta parti, inte bara skumma ångor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla som inte får ribba av nakenbilder på Peter Eriksson kommer uteslutas.

   Radera
  2. Som regeringsparti har man kanske tillgång till de uppgifterna från FRA-butiken?

   Radera
 13. Döma av kommentarerna här är det inte MPs eventuella drogmissbruk som är problematisk...

  SvaraRadera
 14. Noterar att den som ett tag förmodades vara rysk psyops, Sten Erik Björling, är medförfattare till Motion nr 4.8, Införande av Värn och Resiliensplikt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...vilken har som huvudargument att Ryssland inte alls är militärt aggressivt. Mm.

   Radera
  2. ...vilken har som huvudargument att Ryssland inte alls är militärt aggressivt. Mm.

   Radera
  3. Med formuleringar som: "Även om det är sant att Ryssland invaderat Ukraina [...]" så lutar min bedömning fortfarande åt psyops eller nyttig idiot. Och det vore ju inte helt otänkbart att man infiltrerar partier med massor med mindre vetande personer. Dessutom kan ju en infiltratör då agera ganska fritt utan att sticka ut speciellt bland alla de andra galningarna - gnuflockeffekten, typ.

   Radera
 15. Väldigt rolig bloggpost. Men skrattat fastnar ju i halsen när man inser att galningarna sitter i regeringen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En värvades som medlem samma dag som hon blev minister, en annan tillbringar det mesta av sin tid i Turkiet, en tredje (språkrör) stuvades undan på platsen som vice statsminister där hennes enda egentliga uppgift är att vid behov sammankalla regeringen för ombildning om statsminister Löfvén av något oväntat skäl kilar vidare i förtid till de sälla jaktmarkerna. Men visst, bröderna Marx var också bara tre på slutet och de var också duktiga på att få normalt folk att gapflabba!

   Radera
 16. "Penningsystemhaverister finns det också gott om i partiet och flera motioner handlar om detta"
  vet inte vilken motion som det syftas på men är det fel att förbjuda privatbanker att trycka upp pengar ur luft?
  Her cornu har själv sagt att bankerna trycker upp pengarna när blt vill låna till sitt bostadslån.

  99% av alla medborgare skulle avskaffa bankernas rätt att trycka pengar om dom bara visste att det var privata banker som tryckte pengarna.

  Bankerna tryckte alla pengarna för 100år sen men det förbjöds för att staten i stället skulle få inkomsten av peningutgivningen men nu har bankerna i stället tryckt digitala pengar och då blir staten utan ersättning.

  Från riksbanken
  http://www.riksbank.se/sv/Riksbanken/Historia/Viktiga-artal/1900-talet/
  ”1904 Riksbanken får ensamrätt att ge ut sedlar (beslutet fattades
  1897). Först i och med detta beslut kunde Riksbanken få en
  penningpolitisk betydelse i modern mening, eftersom monopol på
  sedelutgivningsrätten är en förutsättning för kontroll av de
  penningpolitiska medlen. Ensamrätten var en följd av det upprepade
  kravet på att privatbankerna skulle fråntas rätten att ge ut sedlar.
  Man ansåg, att den vinst som privatbankerna fick från sina sedlar,
  likaväl kunde tillfalla staten.”

  Dom som vill att riksbanken ska trycka alla pengarna är penninghaverister?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan det vara så att illa att det är bloggaren som är haveristen till slut? Allt pekar på det. Vad pinsamt isåfall :)

   Radera
 17. "Konspirationsteorierna flödar i bästa stil, där man t ex hävdar att övriga partier har avrustat svenskt försvar för att tvinga in oss i NATO,"
  Moderaterna har nästan utplånat försvaret, är det en konspirationsteori?
  (Miljöpartiet har hjälpt till att förstöra försvaret) moderaterna har öppet sagt att dom vill gå med i NATO.

  http://www.svt.se/dokument-inifran/vad-hande-med-forsvaret
  Försvaret ärt borta det försvann när alliansen hade makten. (det påbörjades även även före alliansen tog makten)

  SvaraRadera
 18. SD sade något i stil med "vi kommer göra allt i vår makt för att stoppa alla regeringar där MP sitter med"

  Som väljare önskar jag att minst 4, helst 6 andra partier sade samma sak.

  Det är inte mycket i deras extremvänsterpolitik jag finner mig hemma, men när det kommer till MP träffar de bullseye.

  SvaraRadera
 19. Kommentarerna på den här bloggen är ibland så geniala helt utan att avsändaren förstår det.

  SvaraRadera
 20. Kollade upp artikeln och det visade sig att det var fler moderater som inte ville svara på frågan om de använt narkotika än det var rödgröna som svarat jakande. Just Saying!

  SvaraRadera