Cornucopia?

2015-04-17 15:22

Upp till 1.11 procentenheter lägre ränta med Mitt Bolån

Detta inlägg är reklam.

Min annonsör MittBolån har publicerat siffror över hur mycket lägre räntor de i snitt och maximalt lyckats förhandla fram till sina kunder. Snittet handlar om 0:30 procentenheter under bankernas listränta, och som bäst 1:11 procentenheter lägre.

Det senare handlar om kunder som fått 1.00% i ränta mot dåvarande listränta på 2.11%. 

Siffrorna avser första kvartalet 2015 och är alltså högst aktuella.

MittBolån är en kostnadsfri tjänst, utan förpliktelser, som hjälper dig att få ett så billigt bolån som möjligt.
Bankernas listräntor, erbjuden snittränta via Mitt Bolån, och lägsta erbjudna ränta MittBolån. Källa: MittBolån

Prova gärna tjänsten omgående. Att fylla i uppgifterna tar bara någon minut, och sedan blir du kostnadsfritt kontaktat inom ett dygn. Det kan finnas pengar att spara, tjänsten kostar ingenting och snart bor vi alla nästan gratis - vi som sedan länge redan äger en egen bostad - för övriga är ränteläget en katastrof.

Tjänsten är enkel, man får svar inom 24 timmar, det är kostnadsfritt och din förfrågan hanteras av en personlig handläggare. Man erbjuder även lån inom alla segment - både premiumkunder, vanliga kunder eller de med betalningsanmärkningar. MittBolån är fristående och oberoende och förhandlar din ränta åt dig.
De flesta av MittBolåns kunder väljer rörliga lån, och andelen är stigande. Källa: MittBolån
Detta inlägg är publicerat i samarbete med MittBolån.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

9 kommentarer:

 1. Hahah Cornu. If you cant beat them, join them :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läsarservice, så ni får mer pengar över till amorteringar medan tid är.

   Radera
 2. Jag har en ytlig bekant som lyckats få nollränta i 2 år, som kombinerats med en mycket hög amortering. Tyvärr var det i en rörig situation och jag hann aldrig med att få detaljerna, vilken bank osv, men ska efterforska.

  SvaraRadera
 3. Lägsta erbjudna ränta ser ju bra ut, men gäller förmodligen bara bankanställda och rika. Själv håller jag mig utan anstränga mig ungefär närmare lägsta än mitten. Skulle förmodligen kunna få ner den ytterligare någon promille om jag orkade hålla på, men det är faktiskt värt en del att slippa att hålla på så jävla mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 4. Denna tjänst är faktist superbra!
  Har inte bara fått bra lånelöften därigenom, jag kunde få en siffra på vad de max kunde tänka sig att låna ut, vilket var omöjligt att få via min bank, som ville ha en siffra som de sedan kunde godkänna eller inte.

  SvaraRadera