Cornucopia?

2015-04-28 14:21

Ny lovande blogg

Upptäckte en ny lovande blogg idag, som lagts till på blogglistan. Det finns inte så mycket att läsa än, men det som finns lovar gott.

Bloggen kallar sig Cirkelns Kvadratur och skribenten sig för Don Quillotine, vilket vi kan anta är en pseudonym. Sidan presenterar sig på följande sätt och har än så länge kategoriserats som politik i mina blogglistor längst ner på bloggen.
"Ur en häpen invandrares perspektiv belyser bloggen Sveriges förgävna försök att återskapa ett pseudokommunistiskt, asteniskt idealsammhälle från forna dagar i en omvärld som allt mindre tillåter en isolerad utveckling. Passiv aggressivitet och ångest utmärker svenskens (och assimilantens) förhållningssätt till det skeende. I brist på en offentlig diskurs tvingas man in i det virtuella. Politiskt inkorrekt, onödigt bittert och skoningslöst. Inte utan kärlek, med glimten i ögat."
Har fått tillåtelse att låna följande strip illustrerande den svenska ekonomin.
Illustratör: Don Quillotine
 Bloggen hittar ni här och är satt på bevakningslistan för vidare utvärdering. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

1 kommentar:

  1. En del rätt rolig och tragikomisk läsning, tack för tipset, ska börja kika på den jag också :)

    SvaraRadera