Cornucopia?

2015-03-19 10:11

Nu snyggare delningar på Facebook från Cornucopia?

Som ni märker har det inte blivit något postat på bloggen nu på morgonen. Istället har jag ordnat så att det blir snyggare delningar på Facebook från Cornucopia?


Allt är inte helt klart, och tydligen måste man tvinga Facebook att ladda om alla bloggens 9 178 inlägg för att det ska fungera för äldre inlägg. Får sätta ihop ett script som ordnar detta.

Men utseendet ska nu bli något liknande nedanstående, där man tydligen får se ett foto på mig, om det inte finns någon bild på sidan.

Några exempel följer nedan.Så nu ska ni inte behöva skämmas över att dela bloggen på Facebook längre. Utom äldre inlägg, som både saknar beskrivning och oavsett inte laddats om hos Facebook än.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

11 kommentarer:

 1. Strunta i Facebook, det använder vi ändå inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är vi? Du och din kompis Ingen? :P

   Radera
  2. Instämmer, det är för kidsen.
   Finns ingen anledning att skriva att man burit ut sop-påsen där, NSA vet det ändå då man har iPhonen i fickan när man går ut...

   Radera
  3. Instämmer.
   Svårt att se samma användare på Facebook och din blogg.

   Radera
  4. En del blogginlägg delas hundratals gånger på Facebook. T ex har detta inlägg delats 120 ggr, vilket man ser uppe till höger där det finns siffran 120 och en Facebook-knapp.

   http://cornucopia.cornubot.se/2015/03/tomma-kaplantunnor-skramlar-mest.html

   Facebook är numera tredje största trafikkällan för bloggen (efter direktanrop och Google-sökningar), och det förbättrade utseendet sägs ge dubbelt så många klick mot det gamla kassa utseendet. Så det kan innebära inte oväsentliga mängder trafik.

   Radera
  5. Vad bra! Roligt att höra att allt som skrivs kommenteras där inte är smörja.
   Min uppfattning som kanske är felaktig är ju att det mesta som kommenteras är vanligt vardagstrams utan större intresse för någon. Inte så mycket av samhällelig spegling.

   Radera
 2. Säkert fint för fejan-användarna....

  Men.... nu väntar vi på något mycket viktigare! Din kommentar angående HD-domen om enstegstätade fasader.

  SvaraRadera
 3. Får man fråga vad det är du gjort? Är det några inställningar längre in i bloggen? Eller någon typ av plugin?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Implementerat Facebook OpenGraph.

   Radera