Cornucopia?

Aktuellt

Lönerna i IT-branschen 2018 yrke för yrke - var ligger du?

Programmerare sägs vara det vanligaste yrket i Stockholm i takt med att den massiva automatiseringen i IT-branschen effektiviserat och skapa...

2015-03-09 15:17

Högmässa hos Church of S:t Jobs ikväll

Ikväll klockan 18:00 hålls det högmässa i regi Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL). Kyrkomedlemmar kommer samlas framför skärmar jorden runt för att lyssna till predikningarna och se de nya uppenbarelserna.


Namnet på högmässan är denna gång Spring Forward, vilket är en ordlek passande trefaldigheten. Bland annat inser man att fokus kommer vara på Klockan Med Världens Kortaste Batteritid (tm), dvs Apple Watch, som alltså måste laddas oftare än en iPhone och dessutom bara går att använda i Southern Fuckin' California, där det aldrig regnar.

Annars hoppas de bänkade kyrkobesökarna, inklusive undertecknad, mer på att Church of S:t Jobs för första gången på snart två år släpper nya Macbooks, speciellt Macbook Pro. För att vara ett "datorbolag" är det rätt duktigt att inte släppa några nya datorer i sin mest säljande linje på så här lång tid.
Dagskurs Church of S:t Jobs.
Ej dagens handel.

Andra vaga förhoppningar är en ny Apple TV, med en kopplad App Store eller lanseringen av Church of S:t Jobs Spotifydödare, byggd på förra årets stora förvärv Beats.

Men det blir nog mest klockan som gäller. Någon riktig uppenbarelse väntar sig nog ingen, och alla rykten om en faktiskt TV från Church of S:t Jobs är numera som bortblåsta. 

Kyrkoaktien har fallit de senaste dagarna, men det är happy trading som gäller ikväll. Det är inte bara församlingsmedlemmar som hänger på livesändningen, utan även finansanalytiker och traders. För en sak är säker. Church of S:t Jobs aktiekurs ligger aldrig stilla under en högmässa.

Så ni alla andra församlingsmedlemmar, vad väljer ni? Chips, popcorn, jordnötter? Diet Coke? Själv tänker jag tänker jordnötter och Cream Soda.

Högmässan hittas i din Apple TV eller online här, även om det kräver webläsaren Safari och Apple OSX, dvs ska traders följa det hela behöver de köpa en Appleprodukt. Gissningsvis har man denna gång bytt tjänsteleverantör, då livesändningen totalfloppade sist och huvuden sattes upp på pålar utanför en streamingleverantör några dagar senare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Sedan Steve gick bort är dessa tillställningar ointressanta.

  Dock lite bättre än när Ballmer försökte sälja Microsoft (kommer någon ihåg Zune?), men hur kul var det att lyssna på?

  SvaraRadera
 2. Cream Soda?

  Den som smakar kolsyrad vaniljglass-pinne? Trodde jag var den enda som tyckte om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dr Pepper för alltid, amen. Och, i brist på bättre, Cherry Coke. Cream Soda smakar svettig brottarbralla.

   Radera
 3. Inget går upp mot vanlig hederlig Coca Cola serverad i ett högt glas med is i. Helst ska det vara Coca Cola från glasflaska, den smakar bäst.

  SvaraRadera