Cornucopia?

2015-03-19 15:29

Få 1.00% i bolåneränta, kanske ännu lägre?

Detta inlägg är reklam.

Med gårdagens räntesänkning kan åtminstone vissa bolånekunder få möjligheter att låna till ännu lägre ränta. Redan innan onsdagens räntesänkning var det möjligt med 1.00% i bolåneränta, frågan är hur låg ränta man kan få nu?

Via tjänsten Mitt Bolån kan du nu som bloggläsare få ner till 1.00% i bolåneränta, givet de bästa förutsättningarna. Detta var baserat på reporäntan före dagens sänkning. Kanske kan man nu få ännu lägre bolåneränta?

Naturligtvis har inte alla de bästa förutsättningarna för att få 1.00% i bolåneränta, som beror på inkomster, storlek på lånen, bostadens värde mm, men Mitt Bolån hjälper dig kostnadsfritt att hitta det bästa möjliga bolånet för dig, prutat och klart. Samtidigt vet jag att många av bloggens läsare är premiumkunder, med höga löner, fasta jobb och som tidigt klivit in på bostadsmarknaden till avsevärt lägre priser än idag - det finns alla möjligheter att pressa räntan som lågriskkund.

Prova gärna tjänsten omgående. Att fylla i uppgifterna tar bara någon minut, och sedan blir du kostnadsfritt kontaktat inom ett dygn. Det kan finnas pengar att spara, tjänsten kostar ingenting och snart bor vi alla nästan gratis - vi som sedan länge redan äger en egen bostad - för övriga är ränteläget en katastrof.

Tjänsten är enkel, man får svar inom 24 timmar, det är kostnadsfritt och din förfrågan hanteras av en personlig handläggare. Man erbjuder även lån inom alla segment - både premiumkunder, vanliga kunder eller de med betalningsanmärkningar. Mitt Bolån är fristående och oberoende och förhandlar din ränta åt dig.

Oavsett om du behöver ett lånelöfte, lagt bud på ett boende, ska förnya befintligt lån eller utöka lånen, så erbjuder Mitt Bolån rätt tjänst.

Länkarna till Mitt Bolån är reklam och publiceras i samarbete med Mitt Bolån. Prova gärna tjänsten, då du inte har något att förlora och kan få utökat utrymme för amorteringar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

13 kommentarer:

 1. För några år sedan gick det att få till avtal med vissa av bankerna där bolånet är kopplat till stibor-vecka och med de avtalen ligger man idag under 0,5% i bolåneränta innan sänkningen från Ingves sida. Huruvida det fortfarande är möjligt vore intressant att höra från dagens "bolånare".

  SvaraRadera
 2. Avanza har länge erbjudit bolån under 1% .

  SvaraRadera
 3. Skräpsite, de överdesignade pull-down väljarna funkar inte.
  Firefox 36 - OS X 10.10

  Och som vanligt gjord för löneslavar, var anger man kapitalinkomst per år?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ”Löneslavar” är kanske deras främsta målgrupp. Men om du är intresserad av tjänsten kan du ju alltid slå dem en pling på telefonen annars.

   Radera
 4. Det kliar lite i fingrarna att låna upp en miljon och skaffa sig en dyrare lägenhet..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slå till direkt! Priserna kan bara gå UPP! #detärannorlundanu

   Radera
 5. Är det någon som lyssnat på Granskning Sverige på YT?
  Verkar vara väldigt fokuserat på media politiska hemvist.

  Synpunkter?

  SvaraRadera
 6. Finns det verkligen 1% bolåneränta ?

  Helt fantastiskt. Jag ska se om jag kan låna 5 miljoner och köpa mig en etta på strandvägen :)

  SvaraRadera
 7. Nä, jag väntar nog tills man får betalt för att låna. Då ska jag köpa ett helt kvarter i Stockholms City till bunden negativ ränta och bli miljardär på mina skulder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så realistiskt. Som lantbrukare kan man ju sälja allt sitt utsäde, sätta sig på soffan och bara vänta på att ladan sprängs av skörden.

   Radera
  2. Ja, varför inte. Allt verkar möjligt i dessa tider. "Det bisarra är det nya normala", som Andreas Cervenka uttrycker det. Snart är bensinpriset också negativt, och man får betala dyrt för att arbeta. Då ska jag äta mig smal på godis, lära mig av med att andas och leva för alltid.

   Radera
  3. Artikeln om danskan som har negativ ränta, vet någon vad hållhaken är?

   Radera
 8. Minusränta betyder alltså att the wisdom of the crowds tror att det går år h-e. Ät drick och var glad, ty i morgon skall du dö.

  SvaraRadera