Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2015-02-26 17:30

Samtal och boksignering i Stockholm torsdagen 5:e mars

Om exakt en vecka, dvs klockan 17:30 - 18:30 torsdagen den 5:e mars, besöker jag Science Fiction Bokhandeln i Stockholm. Det blir ett litet samtal och boksignering. Kanske får jag för mig att läsa några rader ur Stjärnklarts uppföljare också?

Kom gärna förbi och säg hej, eller för den delen få böcker signerade. Kanske som present till någon som behöver förbättra sitt hushålls krisberedksap?

SF-bokhandeln har även sin egen bokrea på unika titlar, så du kanske kan göra trevliga fynd.

I övrigt är andra tryckningen av Stjärnklart på väg att ta slut i centrala lagret hos Förlagssystem, även om det förstås finns böcker kvar ute i den välsorterade bokhandeln. Men oroa er inte, det kommer en ny tryckning och sedan släpps pocketboken den 16:e juni.

Mina framträdanden finns som vanligt i kalendariet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Varför alltid signera så långt hemifrån?. Motala är en centralt och bra belägen stad att besöka....

    SvaraRadera
  2. Jag har inte besökt sci-fi bokhandeln på många år nu, men jag ska se om jag inte kan hitta en stund över för att häckla dig, och bjuda på en öl efteråt... ;)

    SvaraRadera