Cornucopia?

2015-02-26 17:30

Samtal och boksignering i Stockholm torsdagen 5:e mars

Om exakt en vecka, dvs klockan 17:30 - 18:30 torsdagen den 5:e mars, besöker jag Science Fiction Bokhandeln i Stockholm. Det blir ett litet samtal och boksignering. Kanske får jag för mig att läsa några rader ur Stjärnklarts uppföljare också?

Kom gärna förbi och säg hej, eller för den delen få böcker signerade. Kanske som present till någon som behöver förbättra sitt hushålls krisberedksap?

SF-bokhandeln har även sin egen bokrea på unika titlar, så du kanske kan göra trevliga fynd.

I övrigt är andra tryckningen av Stjärnklart på väg att ta slut i centrala lagret hos Förlagssystem, även om det förstås finns böcker kvar ute i den välsorterade bokhandeln. Men oroa er inte, det kommer en ny tryckning och sedan släpps pocketboken den 16:e juni.

Mina framträdanden finns som vanligt i kalendariet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

2 kommentarer:

  1. Varför alltid signera så långt hemifrån?. Motala är en centralt och bra belägen stad att besöka....

    SvaraRadera
  2. Jag har inte besökt sci-fi bokhandeln på många år nu, men jag ska se om jag inte kan hitta en stund över för att häckla dig, och bjuda på en öl efteråt... ;)

    SvaraRadera