Cornucopia?

2015-02-26 10:00

Rakhyvlar och rakblad med prisgaranti - gratis frakt för bloggens läsare

Detta inlägg är reklam.

Internethandel innebär goda möjligheter att köpa standardprodukter online. Dit hör rakhyvlar och rakblad. Beställer ni produkter från Bladebox.se och använder koden Cornu får ni som bloggläsare gratis frakt.

Filmer, böcker och musik är de klassiska produkterna för onlinehandel. Detta är dock diskretionär konsumtion, saker vi kan välja bort. Svårare är det att välja bort hygienprodukter man använder regelbundet. För oss män kan det omfatta rakblad och rakhyvlar.

BladeBox.se erbjuder just rakhylvar och rakblad, både för kvinnor och män, med prisgaranti. Prisgarantin innebär att man erbjuder 150% på mellanskillnaden mot någon annan svensk Internetbutik med exakt samma produkt utan kampanjpriser eller liknande. Man kan kort sagt vara trygg i att det inte går att köpa rakblad billigare än så här.

Leverans sker inom 24 timmar vardagar. Använd koden Cornu, så får du som bloggläsare gratis frakt på din beställning.

Bladebox erbjuder också abonnemang på rakblad och engångshyvlar, vilket dessutom ger 5% rabatt med valfria leveransintervall och utan bindningstider.

Hos Pricerunner och Prisjakt.se har Bladebox fått toppbetyg i kundomdömen. 

Detta inlägg är sponsrat av Bladebox.se.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

5 kommentarer:

 1. Sorry för OT, men läste detta: http://www.di.se/artiklar/2015/2/26/terroristerna-badar-i-oljepengar/

  Kanske nåt du kommer att skriva om, hursom, är inte oljeproduktion ett ganska lätt militärt mål? Varför slår man inte ut ISIS oljeproduktion?

  SvaraRadera
 2. Måste säga att jag blev glatt överraskad av hyveln jag beställde från Bladebox för ett tag sedan, rejäl konstruktion och 6 blad....klart prisvärd.

  SvaraRadera
 3. Jag har sedan länge gått över till säkerhetshyvlar.

  Visst - det blir en liten startkostnad men sedan kan man köpa rakblad för runt 1 kr styck på Tradera.

  Rakar bättre och man kan byta blad mycket oftare.

  SvaraRadera
 4. Vilka rakblad ska man ha om man ska arrangera ett självmord?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ditt eget eller någon annans?

   Bättre du slutar läsa nyheterna och lämnar landet precis som jag ska göra, så kan Sverige fortsätt sitt självmord på egen hand..

   Radera