Cornucopia?

2015-02-24 12:33

Prova Dagens Industri i en månad för endast 79:- SEK

Detta inlägg är reklam.

Dags för lite reklam för en ny annonsör, nämligen Dagens Industri. Sveriges ledande ekonomi- och finanstidning erbjuder nu en digital provprenumeration på en månad för endast 79:- SEK. En digital helårsprenumeration kostar nu 349:- SEK i månaden, sänkt från ordinarie 416:- SEK per månad.

Då ingår Dagens Industri både som PDF samt via app till läsplatta med extra innehåll och mobiltelefonen. Läsplatteutgåvan släpps redan 22:00 dagen före papperstidningen, PDF-utgåvan 22:30 och mobiltelefonutgåvan vid midnatt.

För er som är ... missnöjda med websajten DI.se, så kan det vara bra att veta att tidningsutgåvan av DI har en annan redaktion och betydligt mer djuplodande artiklar, samt att man får hela DI Weekend, som i det närmaste är att likna vid ett veckomagasin - på köpet. Dessutom DI Dimension och DI Idé, i sig att jämställa med månadsmagasin. 
Om ni inte förstod det är detta inlägg reklam, och jag får ersättning om ni tecknar er för prov- eller helårsprenumerationer på Dagens Industri efter att ha klickat på ovanstående länkar eller banner. Get over it. 

Jag har nu själv tecknat mig för en den digitala helårsprenumerationen, vilket blir första gången jag prenumerar på en dagstidning sedan 2008, när Stampen/GP sades upp. DI kommer läsas på surfplattan och appen är föredömlig kan jag konstatera efter att ha testat den i all hast. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

10 kommentarer:

 1. Ähh, verkar inte alls vidare förmånligt:

  12 månader för bara 349 kr/mån
  (ord pris 416 kr/mån )
  15% rabatt
  Betalning sker årsvis

  Ganska långt från 349:-/år.

  SvaraRadera
 2. "En digital helårsprenumeration kostar nu otroliga 349:- SEK eller endast 29:- SEK i månaden!"

  När jag klickar så står det att det kostar 349kr i månaden! Står det fel här eller hos DI? Jag är intresserad av DI för 29kr i månaden.

  "12 månader för bara 349 kr/mån
  (ord pris 416 kr/mån )
  15% rabatt
  Betalning sker årsvis"

  SvaraRadera
 3. Senast jag provade DI lyckades de leverera mindre än 25% av tidningarna, trots att jag ringde och mailade dem flera gånger. Ingen(!) av DI Weekend kom fram, vilket var det jag helst ville ha. Samtidigt kom GP och övriga prenumerationer som vanligt i brevinkastet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördel med digital prenumeration.

   Radera
 4. DI har blivit patetiskt usla. Finns inte en chans att jag skulle betala för det skräpet och det är väl rätt talande när Cornu måste försöka med att pappersversionen med gårdagens nyheter håller högre kvalitet än den helt uppenbart usla Aftonbladet-journalistiken på siten... Snacka om ett förstört varumärke.

  Bara en massa klickbeten och skandalrubriker. "Journalister" som översätter med Google Translate och inte kan hålla koll på vare sig rätt decimaler eller fakta när de försöker skriva något på egen hand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skulle blir förvånad på skillnaden mellan tidningen och sajten.

   Radera
  2. Det värsta är ju att chefredaktören är från Österbotten.
   Jakobstad, till och med.
   Nä, inte alltid det hjälper med en finne...
   Själv abonnerar jag på en flicka därifrån.
   Mest förundrad att inte hon har sagt upp prenumerationen på mig.

   Radera
  3. Cornu, det är möjligt, men de gånger jag får en stund över och läser DI på jobbet har jag inte blivit så där vansinnigt imponerad över artiklarna. Men visst, man ser ju direkt vad de handlar om och slipper alla patetiska länkbeten.

   Men jag ser väldigt liten poäng med att läsa tidningar med gårdagens nyheter på papper och jag gissar att den digitala prenumerationen inte är annat än en PDF tidning eller?

   Radera
 5. Vafalls!? Tryckt text på döda träd? Så barbariskt! Så inhumant!

  http://science.howstuffworks.com/life/botany/plants-feel-pain.htm
  https://www.youtube.com/watch?v=fGLABm7jJ-Y

  SvaraRadera