Cornucopia?

2015-02-28 19:26

Lördagstrams: Istället för Mello - MÖP-kväll på HBO Nordic

Dags för ännu mer lördagstrams (känner mig väldigt tramsig idag då jag skriver bokmanus och inte kan vara allvarlig på två platser samtidigt). Tydligen är det melodifestival ikväll upplyste Observationsplatsen oss just på Twitter.

Lösningen är förstås att man tar sin surfplatta, ett par hörlurar och lägger sig på en bekväm plats och drar igång HBO Nordic. (Eller så gör man det på TV:n)

MÖP:en har att välja mellan Band of Brothers (tio avsnitt och nästan tio timmar), Generation Kill (sju avsnitt och nästan sju timmar) eller The Pacific (tio avsnitt och nästan tio timmar).

Och allt detta för endast 79:- SEK (för en månad, vilket räcker för att bränna av dessa tre serier). Kan även rekommenderas för den MÖP som blivit sängliggande i en riktig mansförkylning (eng mancold).

Slänger ut en enkät så ni kan få välja vilken ni tycker är bäst.

Ingen form av ersättning har utgått till mig eller till mig närstående för detta blogginlägg. Jag betalar för min HBO Nordic med skattade pengar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

9 kommentarer:

 1. Tycker nog att gallupperna blivit lite väl tramsiga på senaste tiden. Vet inte ens vad det är jag väljer på, så jag måste helt enkelt avstå för att inte snedvrida resultatet.

  Åldern tar tydligen ut sin rätt och jag kan bara acceptera min plats som sekunda vara i den moderna IT-världens samhälle. Snart kommer jag inte ens att hitta fram till min datamaskin och dess TTY (I/O), än mindre hitta till denna obskyra blogg.

  Dock håller jag mig ajour med det senaste genom skval-TV i bakgrunden.

  SvaraRadera
 2. Generation kill alla dagar i veckan. Han som spelar föraren är en fantastisk skådespelare som exakt fångar hur man beter sig med en massa efedrin i kroppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken, i orginalspråket, är bättre än serien. Som ofta annars.

   Radera
  2. Håller inte med. Mein Kampf gjorde sig bättre på film t ex.

   Radera
  3. Mein Kamp i verkligheten gick dock lite för många säsonger...

   Radera
  4. Inte en film vi lär få se på SVT i alla fall….Vilka rubriker det skulle ge i svensk slaskmedia…

   Radera
 3. Varken eller för mig, house of cards, säsong tre på netflix.

  SvaraRadera
 4. Själv hade jag stalltjänst och sen blev det bandat trav till te. Strax ska jag runda av med 112 Aina också det inspelat (så man slipper reklamen). Så kan du putta in den kategorin så jag också kan rösta.
  Tack på förhand.

  SvaraRadera
 5. Band of brothers är så fruktansvärt bra.

  SvaraRadera