Cornucopia?

2015-01-15 07:29

Sitter i P4 Radio Gotland strax

Alldeles strax, cirka 07:40 sägs det, kommer jag vara i P4 Radio Gotland och prata om mina två första romaner Midvintermörker och Midsommargryning.

Så här kan det se ut när man är i radion
på distans. Gäller att hålla fingrarna i styr.
Foto från producentrum på SR Göteborg.
Ni som inte kan lyssna på plats på Gotland kan antagligen höra mig skämma ut mig i sedvanlig ordning via P4 Radio Gotlands liveström på Internet, som finns på deras hemsida. Ni som missade felsägningarna och de missade chanserna att säga bra saker istället för förvirrat sluddrande live kan antagligen lyssna på det i efterhand.

Som vanligt är radio ett av de mest stressade media vi har, och det blir antagligen bara några få minuter att få något sagt. Transporttiden till och från studion överstiger med råge själva framträdandet. Tack och lov behöver man inte åka till Gotland, utan man kan få studionärvarokänslan på plats hos närmaste Sveriges Radio, där ljudisolerat sändningsrum, hörlurar och mikrofon finns uppbokat för detta.

Ordinarie blogginlägg kommer återupptas senare och jag ber om ursäkt för detta avbrott.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

3 kommentarer:

 1. Ja, du gjorde inte bort dig i alla fall!
  Men lite väl snuttefierat blir det ju.
  Märkligt att ingen av er "bröt" på gotländska.
  Man får glädjas åt det lilla.
  Varför tog ingen av er upp den ryska tre veckors invasionen 1808?

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Din del börjar ca 1:32:35 in för den som vill slippa höra det som sänds innan. Bra framträdande tyckte jag även om dom kunde ställt bättre följdfrågor baserat på vad du sade.

  SvaraRadera