Cornucopia?

2015-01-28 09:34

Rabatt och rea på visitkort hos Moo

Detta inlägg är reklam.

Det var länge sedan jag beställde några visitkort, men efter att med viss avund mottagit andra författares visitkort på bokmässan, så har jag nu kastat in handduken och beställt en bunt visitkort från Moo.com, som just nu har sista dagen rea. Grejen är nämligen att beställa visitkort med olika fototryck på baksidan, som författare specifikt alla olika bokomslag.
Fruktansvärt pretentiösa visitkort

Moo har 25% rea just nu. Sista dagen för rean idag den 28:e januari. Går ni dessutom in via denna länk ska ni få ytterligare 10% rabatt som ny kund hos Moo.com.

Moo erbjuder både normala visitkort, där man kan få önskad mängd olika tryck på baksidan. Själv har jag omslagen för Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart och Stjärnfall på baksidan. Olika tryck kostar inte heller mer pengar, utan det som kostar är antalet visitkort och materialval etc.
Pretto minikort.
Nej mitt huvud är
inte beskuret. Bara håret.

Därtill har man Moo:s smala minikort, vilka jag kommer använda för att dela ut till de som vill ha adressen till min blogg på föreläsningar etc. Sedan finns förstås även matchande klistermärken mm.

Som egen företagare öppnas stora möjligheter med visitkort med olika foton på.

En följare, som använder Moo, grundade lastcykelfirman Movebybike, och meddelade att visitkorten är ett utmärkt sätt att visa vad för tjänster man kan erbjuda. Visitkorten dubblar som bildbank.

Är ni intresserade har man alltså 25% rea idag, men 10% ny kundrabatt hos Moo.com ska ni få tills vidare.

Prettonivån är åtminstone höjd ett snäpp för min del. Återstår att se om jag faktiskt gör av med visitkort numera. Personer har faktiskt frågat, men jag har aldrig haft något.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. Är ovanstående inlägg sponsrat eller inte?

  SvaraRadera
 2. För övrigt, jag har visitkort men kommer aldrig ihåg att ha dem med mig när det vore lämpligt... :)

  SvaraRadera
 3. Polerad elfenbenskartong med djuptryck? (obskyr popkulturell referens, nämligen till American Psycho, antagligen felciterat och jag har bara sett filmen, inte läst boken. Prettonivå på denna kommentar: låg).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror det finns. Motsvarande iaf.

   Radera