Aktuellt

Gästinlägg: Hej då, Vindkraftskyrkan

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren. Bloggen vill passa på att påminna om att man måste gå...

2015-01-18 17:39

Mona Sahlin och Centerpartiet bajsar på svenska veteraner

Centerpartiet i Örebro tycker att IS mördare, våldtäktsmän och etniska rensare ska belönas med terapi och garanterade jobb när de återvänder till Sverige. Förslaget har fått massiv kritik, men nu sluter Mona (S)ahlin, nationell samordnare mot extremism, ut och stöder förslaget. Centerpartiet och Mona Sahlin bajsar därmed på svenska utlandsveteraner som inte garanteras vare sig terapi eller jobb när de återvänt till Sverige, efter att helt lagligt, med stöd av folkrätten och med riksdagens demokratiska beslut tjänstgjort utomlands.

Detta öppnar dock för en möjlighet för svenska FN-veteraner och Afghanistanveteraner att faktiskt garanteras jobb i Sverige. Åk ner och mörda och våldta åt IS, så ska du garanteras jobb när du kommer tillbaka.

Åk till Afghansitan, Bosnien, Mali, Kongo, Kosovo och bli bajsad på av speciellt vänstern och media i Sverige, och nu specifikt Mona Sahlin. Många veteraner måste rent av ordna privat ekonomisk hjälp för att klara sig efteråt.

Och vad tycker de anhöriga till de 10 000-tals som IS mördar? Vad tycker de 10 000-tals våldtagna barn och kvinnor, och de 10 000-tals kvinnor som IS tagit som sexslavar om Mona (S)ahlins och Centerpartiets önskan att belöna mördarna och våldtäktsmännen med jobb?

Inte 72 jungfrur i himlen, utan 72 000:- SEK i månadslön (inklusive arbetsgivaravgifter). Mitt förslag är istället 72 månader i fängelse och därefter en permanent utvisning.

Ursäkta att det inte blev någon positiva söndag, men jag behöver gå och kräkas.

Den som vill se vad IS sysslar med, och ska belönas för i Sverige, kan gå till tidigare blogginlägg.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

126 kommentarer:

 1. Varför ska de sitta i svenskt fängelse? De har väl inte gjort något brottsligt i Sverige? Eftersom de begått krigsbrott i Syrien och Iraq så ska de utlämnas dit. Kan nog garantera att regimerna där kommer ge dem ett straff de förtjänar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja Sverige eller rättare sagt Svenska politiker sätter nya lågvattenmärken gång på gång.

   Jag skäms för våra Svenska politikers vägnar och för att vara Svensk när sånt här kommer ut i andra länder massmedia.

   Radera
  2. Samma skit i Finland tyvärr

   Radera
 2. Om en svensk "vit, medelålders man" åker till Thailand och umgås med småtjejer så är det brottsligt och skall dras inför tinget i Sverige.
  Om en svensk icke "vit, medelålders man" åker till Syrien och halshugger folk och våldtar småtjejer så blir det alltså icke en fråga för tingsrätten utan för arbetsförmedlingen...

  Var är Romson?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är väl just bevisföringen för att kunna åtala svenska IS-terrorister. Kan tänka mig att det är svårt att dels alls veta om de gjort något brottsligt och sen hitta bevis och vittnen. Det enda vettiga måste vara att göra det superbrottsligt att som svensk kriga alls utan svenska statens godkännande.

   Radera
  2. Bra poäng där, Gunnarson.

   Radera
  3. Bra sagt Thomas. Det stinker något overkligt, omoraliskt och patetiskt politisk feg korrekthet över svenska politikers(karriärpolitiker) ställningstaganden. De medverkar själva till att skapa systemfel och politikerhat. Står de för något när det verkligen gäller? Vågar de gå emot vad de stått och sagt tidigare? Vågar de visa att de kan ändra åsikt? Eller måste det till allvarliga händelser i vår land innan de fattar? De driver på invandrarfientligheten genom sin passivitet.


   Enkelt att införa lag men svårare klara bevisföringen. Men så är det väl med väldigt många lagar. I synnerhet när det gäller våldsbrott. Danskarna är ett praktiskt folk som tänker lite längre. Men sånt är alltid obekvämt för många som inte vill se risker och konsekvenser. Alliansen t.ex står för personligt ansvar.

   ps! Nu var det snarare så att man skulle ge de "förvirrade" icke integrerade ungdomarna stöd vid jobbsökande, inte jobb i sig.

   Åker man till ett annat land som för krig mot svenskar och EU-medborgare är det förräderi. Men låt oss sitta ner tillsammans och diskutera terapi. Hela detta problem uppstår genom att man aldrig sätter ner foten så att människor kan relatera.

   Människans goda avsikter har skapat mer ondska och förödelse än de flesta förstår.

   Radera
  4. Neo Cortex: Det här tycker jag är den enda rimliga hållningen. Om man åker som krigsturist - vare sig det är för IS, Boko Haram, Att kriga för Azov i Ukraina eller vad det nu är - dra in folks pass, döm dem för "landsförräderi". Detta oavsett om de "sett action" själva eller inte - de har bevisligen varit en del av en främmande - fientlig - krigsmakt.

   En sådan lagstiftning borde dessutom komma till stånd innan vi skickar någon svensk försvarsinsats till Irak/syrien för att "bekämpa IS". Försvarsmakten kan/bör/ska inte användas mot "svenska civila". Å andra sidan - om IS-kämpar är klassade som "fientlig krigsmakt" är det folkrättsligt ok. Men då måste också civilsamhället vara beredda att döma dem för typ "landsförräderi" eller "samröre med fienden".

   Radera
 3. Jag bara väntade på att Mona Sahlin skulle stämma in på Rasmus Perssons förslag. Hon sa ju trots allt i Agenda förra veckan att hon "tror inte ett dugg på att utvisning skulle hjälpa överhuvudtaget" för att minska risken att återvändande IS-krigare begår terrorbrott i Sverige.

  Hur kan inte permanent utvisning vara den absolut mest effektiva lösningen för att förhindra attentat? Varför tror hon att det inte hjälper ett dugg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att vi inte har några gränser, gränskontroller eller något säkert sätt att identifiera personer som dyker upp utan ID-handlingar?
   Och att de kommer tagas emot som "flyktingar" ännu en gång...

   Radera
  2. Kalle, ditt inlägg är ett sånt inlägg som är så rätt att man blir osäker på ifall man ska skratta eller gråta...

   Radera
 4. Nja, jag skulle kunna sträcka mig till gratis husrum och den terapi som eventuellt finns i anslutning till detta. Öka takta sista kvarta Tidaholm. Hall och Österåker är väl andra orter man associerar till i sammanhanget.

  SvaraRadera
 5. För att det inte går att utvisa terroristerna? Vem tar emot dem? Och en del har faktiskt svenskt medborgarskap, både för att de varit här tillräckligt länge och för att de är födda i Sverige. Svår fråga.

  Om det förhindrar terroraktioner är det nog billigare att kosta på sig lite stöd , ävem om det är omoraliskt för vad är alternativet. Nackaskott?

  Du kan inte fällas för folkrättsbrott bara för att du är med en organistion som begår brottet. Det blir inte rättssäkert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. IS är terroriststämplade. Räcker för att sättas i fängelse.

   Radera
  2. När kaoset i Syrien tar slut, om det någonsin gör det, kommer domstolar i många länder ha att göra i åratal av utredningar och rättegångar. Till skillnad från exv Rwanda finns ju här gott om dokumentation, så hoppet finns ju att sätta in en drös av dessa dårar på livstid eller sluten psykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning. Bara tålamod som krävs.
   Att placera ut dem i någon slags arbetspraktik på vanliga arbetsplatser måste däremot anses som en rätt märklig ide.

   Radera
  3. Vad är det för fel i att snickra pallar för övrigt, det är väl också ett jobb som ska göras?

   Radera
  4. @ Cornu
   (s)-partiet och flera ministrar har aktivt bidragit till terrorstämplade organisationers verksamhet utan någon som helst påföljd. Faktum är att dom blev ministrar efter sina diverse aktiviteter.
   Så att IS är terrorstämplat i EU betyder tyvärr ingenting i sverige.

   Radera
  5. Som cornu påpekar: det blir då inte fråga om medborgarskap och inte formellt en utvisning. Räcker det för att sättas i fängelse så finns det möjlighet att man utlämnar personen (medborgare eller inte) till det land där brottet begåtts - utöver detta finns möjlighet att döma i frågan enligt svensk lag (givet att det är brottsligt där brottet begicks).

   Så frågan är egentligen ifall mord är brottsligt i syrien/irak - jag gissar på det...

   Radera
 6. Ska det inte stå att Mona Sahlin är "nationell samordnare för våldsbejakande extremism" som i artikeln.

  Känns verkligen som något jag vill att mina surt förvärvade skattepengar bör gå till.

  SvaraRadera
 7. Vad hjälper det att utvisa en person när gränsskyddet är är obefintligt och allt är som gjort för att underlätta en illegal vistelse i landet. Man släpps även in som asylsökande utan att kunna styrka sin identitet med korrekta id-handlingar.

  SvaraRadera
 8. Vi lever i en demokrati och om våra företrädare som är demokratiskt framröstade tycker såhär är det bara att gilla läget. Öppna era hjärtan och plånböcker.

  SvaraRadera
 9. Snart har makten trollat in oss i NATO. Då kommer vi vara i krig för jämnan och kan åtala isis-svenskarna för landsförräderi.

  SvaraRadera
 10. Det här är så galet att man på allvar funderar på om det av all världens länder är det bara i Sverige nåt sånt här kan inträffa? Läs gärna mer här.
  http://slowtrainiscoming.wordpress.com

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 12. Hur är det tänkt att vi ska utvisa svenska medborgare födda i Sverige av föräldrar med utländskt påbrå?

  Vi har redan passerat lösningen med utvisningar, det finns ingenstans att utvisa dem utan att göra våld på väldigt många principer. Mottagarländerna vi vill utvisa dessa till vill inte heller ha dem.

  Att tjata om utvisningar är inte hållbart i dagens situation. Vi borde givetvis inte ha släppt in stora delar av de som kommit hit de senaste 20 åren mer än att ge dem tillfälliga uppehållstillstånd. För att sedan förpassas ut ur landet efter det lugnat ner sig hemmavid. Medborgarskap borde de heller aldrig ha erhållit.

  Det är mycket kring invandringen som är ett redigt otyg men några direkta lösningar, andra än att inte ta emot dem från första början, ser jag inte och den lösningen är sedan länge passerad.

  Givetvis är inte jobb och terapi en lösning. Men jag står helt handfallen inför den här problematiken med terrorism och ej sanktionerade utalndsstridande. vad vi än gör kommer det vändas mot oss både av terroristerna och deras anhängare samt av stora delar av poltiker- och kultureliten. Vi kommer således skapa fler självmordsbombare genom att vända de vi redan har ryggen.

  Lösningen hade återigen varit att inte förbarma oss över de stackare som söker asyl mer än tillfälligt. Men så har vi ju inte velat ha det för då hade vi varti nazister, fascister och rasister.

  Givetvis kommer ingen bemöta det jag skriver i sak utan istället angripa de korta meningar jag skrivit för att jag ska behöva försvara mig istället för att diskutera vilka praktiska lösningar vi har kvar att faktiskt ta till.

  Ge mig förslag på praktiskt genomförbara lösningar och beskriv kort hur det ska kunna genomföras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. D.L.
   "Men jag står helt handfallen inför den här problematiken med terrorism och ej sanktionerade utalndsstridande. vad vi än gör kommer det vändas mot oss både av terroristerna och deras anhängare samt av stora delar av poltiker- och kultureliten. Vi kommer således skapa fler självmordsbombare genom att vända de vi redan har ryggen."

   Varför tror du att terroristerna ser annorlunda på dig än någon annan västerlänning/kristen/inte tillräckligt fanatisik muslim redan nu?
   Varför tror du att just du skulle förskonas från självmordsbombare?
   För att du är i Sverige? Eller för att du är svensk? Eller för att just du inte gjort någon muslim något ont?
   Du tror att IS fanatikern med en AK eller kroksabel bryr sig?
   Du tror att just "svenskar" som reser till IS gör det för att dom värnar sverige och socialdemokratin och skiljer sig från alla andra i mördare inom IS?

   Sveriges kultur och politikerelit tror att dom är godhetens riddare…försök inte ens omvända fanatiker. Dom har aldrig kunnat inse fakta. Dom kommer inte att ändra åsikt förrän dom själva ska till att halshuggas, stenas eller kastas ned från ett höghus.

   Du efterlyser en praktisk lösning:
   En medlem i IS har förverkat sin rättighet att kallas medborgare i landet samt inom EU. Vederbörande ska terroriststämplas globalt. Han har valet att hålla sig undan i kalifatet där han inte kan skada oss eller låsas in på livstid om han kommer hit.
   Det är en nations skyldighet att skydda sitt territorium och befolkning från yttre hot. Så gör andra mindre naiva nationer. I Sverige bjuder vi in mördarna… vi bor och lever i en Kafka roman…

   Varför kan vi inte ge amnesti till gamla naziförbrytare? Kan någon förklara skillnaden?

   Radera
  2. Det tror jag definitivt inte att de gör. Jag har aldrig bjudit hit dem, varken förr eller nu. Men lik förbaskat är de här.

   Jag håller med dig i sak, men ser itne hur det praktiskt ska gå till. En person som inte har något annat medborgarskap än det svenska och ska således inte ha något medborgarskap alls. Detta borde väl då gälla även för etniska svenskar som begår fruktansvärda brott. Ja, varför inte tänker jag, men är det praktiskt genomförbart?

   Bevisbördan kvarstår dock och det blir itne lätt i en rättegång bevisa att personen rest någonstans för att strida och ännu svårare blir det att bevisa vilka övergrepp den enskilda individen begått. Medlemskap är inte direkt något som registreras det är inte en klubb utan de tär mer än tillhörighet man själv identifierar sig med och om det blir straffbart slutar man givetvis officiellt säga sig tillhöra densamma.

   Jag tycker de ska straffas men jag vet inte riktigt hur. Min proaktiva lösning hade varit som jag skrev ovan att inte släppa in flyktingar mer än tillfälligt och inte dela ut några medborgarskap alls utan extremt restriktiva regler kring nya medborgare. men den proaktive lösningen är redan för sen att genomföra vi försökte vara snälla och medkännande istälelt har vi blivit synade som naiva och godtrogna.

   Radera
  3. Ber om ursäkt för dålig stavning. Helt omöjligt att korra inlägg innan man postar dem när rutan är så liten och förhandsgranskningen är inte bättre den.

   Radera
  4. OK- då missförstod jag din position om att "ta hand om".

   Ligger inte ett problem i att "svenskt medborgarskap" är något som verkar delas ut hursomhelst och utan några som helst krav på ansvar eller skyldigheter?
   Ex: Alla som säger dom kommer från Syrien får PUT idag, även dom som stoppats i andra EU länder av vissa skäl. Är man då så naiv att man tror att detta inte utnyttjas av dom som har en annan agenda?

   UK (ett EU land) drar in medborgarskap som "beviljats på osanna uppgifter" eller enligt beslut av inrikesministern. Sistnämda är tveksamt juridiskt men vi jämför då ett västerländskt juridiskt system med alla sina inneboende fel med Sharias medeltidslagar. Jag måste välja en av dom så…..Hursomhelst är det svårare att resa tillbaka till EU utan ett EU pass.

   US har följande:
   "Your citizenship may be revoked if the U.S. government can prove that you joined a subversive organization within five years of becoming a naturalized citizen. Membership in such organizations is considered a violation of the oath of U.S. allegiance. Examples include the Nazi Party and Al Qaeda."

   Om Svenskar begår fruktansvärda brott i så är det sveriges sak att ta hand om här hemma eller i landet där brotten begåtts. Svenskar har i sverige dömts för krigsbrott från ex Bosinen krigen. Sitter svenskar i div. fängelser som inte precis har "svenska" förhållanden. Jag hör sällan något om detta i media förrän en kriminell "svensk" hamnar på Guantanomo. Då organiseras stödgrupper, statsflyget rekvireras och StasiTV ändrar i tablåerna och han flygs hem så han kan fortsätta sin småkriminella karriär. Ironiskt nog i Örebro!

   Jag tror inte problemet ligger i vilka eller hur många flyktingar utan hur våra naiva politiker ser på omvärlden och sig själva. Tyvärr lär det behövas några blodiga händelser inom landet innan man "tillsätter utredningar" och vågar inse sanningen.

   Radera
  5. Det var lite min poäng. HUr drar man in medborgarskapet för någon som aldirg haft något annat medborgarskap utan fötts in i sitt svenska medborgarskap trots att man inte är integrerad och är född av utländska föräldrar?

   Ska man bara dra in dessa emdbporgarskap om man är av utländsk härkomst eller ska det även kunna dras in för etniska svenskar. Mitt spontana svar är ja, varför inte. Et medborgarskap är itne nödvändigt för att leva och verka så att vara utan medborgarskap kan vara ett lämpligt straff för vissa brott. man förlorar en del privilegier som ett medborgarskap medför, såson rösträtt och rätten att resa utomlands.

   Jag är barn till en invandrare själv och vederbörande berättar ganska sorgliga saker om den invandrargrupp som kom i samma veva som min förälder. jag anser fortsatt inte att de borde fått stanna mer än tillfälligt till att börja och under åren så utvärderas man löpande om man ska få stanna. utgångspunkten är att man ska resa hem och särskilda skäl ska föreligga för att få stanna och slutligen få PUT. Inte osm idag när det är tvärtom, normen är PUT och att stanna, att resa hem görs enbart för semester eller för att man tvingas.

   Sen efter att den långa processen gåtts igenom så kan man efter minimum 10 år börja utvärderas för ett medborgarskap vilket givetvis innebär att man kan styrka att sitt gamla medborgarskap avsägs. man ska aldrig tillåtas ha fler medborgarskap än ett.

   Radera
  6. "Hur är det tänkt att vi ska utvisa svenska medborgare födda i Sverige av föräldrar med utländskt påbrå?"
   D.I., där sätter du fingret på något

   Är detta något "vi" = folket vill uppnå? En av de mest delade artiklarna i Sydsvenskan 2014 var "Upphäv svenskt medborgarskap för dem som ansluter sig till IS". 42271 läsare hade tyckt till, varav 98% valde alternativet "Jag håller med"
   http://www.sydsvenskan.se/asikter/upphav-svenskt-medborgarskap-for-dem-som-ansluter-sig-till-is/

   Det kan väl inte bara ha varit rasister eller de mobbade, brännmärkta, av PK-eliten bespottade "vita, heteronormativa, medelålders, köttätande, eller lumpennostalgiska männen"? Så många finns det inte av dem. Och normalt borde de ha körts över av Twittervänstern så vi hade sett omvända siffrorna

   Kan det vara så att det finns ett mycket brett folkligt motstånd genom alla lager - flyktingar som kommit hit mitt i livet, kanske flytt från IS?, andra generationens, tredje, ungdomar, äldre, kvinnor och män av alla tänkbara sexuella läggningar, hårfärger, ögonfärger, religioner avskyr de brotten som IS-krigarna gjort sig skyldiga?

   Det är alltid klurigt med internetomröstningar, men 98-2 är mycket övertygande och visst borde i en stad som Malmö, där tidningen kommer från, siffrorna ha sett radikalt annorlunda ut om det anats någon form av rasistisk baktanke bakom artikeln? Eller är jag naiv?

   Kan det vara att det är ett av folket uppfattat reellt och allvarligt problem, att vi har blivande, aktuella och kommande IS-krigare som ohotat strövar fritt i vårt land?

   Eller har Mona Sahlin rätt, bör vi bara vänta på om och när polismyndigheten råkar snubbla över bevis mot en och annan IS-person, lagföra de i så fall extremt otursförföljda personerna?

   Radera
  7. Ja självklart tycker folk så. Men det är inte genomtänkt hela vägen det är en reflex att svara så nu när det är accepterat att svara så. Vi hade sett samma siffror i flera invandringsrelaterade frågor om det inte hade varit så smutsigt att svara så. Folk vågar inte svara fel ens anonymt och man svarar ofta som konsensus tycker.

   Men jag anser att man också har ett ansvar att tänka igenom sina svar.

   Jag problematiserar bara kring en svår fråga som jag själv har en klar ryggmärgskänsla av vad jag tycker.

   Att upphäva medborgarskap och därmed göra människor nationalitetslösa är klart framkomligt om man bortser från de konventioner vi skrivit på. Att utvisa människor födda i Sverige med svenska medborgaskap och inga kopplingar till andr aländer mer än sin etnicitet är en fråga av en helt annan kaliber.

   Jag vill inte ha dem här men det vill sannolikt ingen annan nation heller och de är, sett till nationalitet, mer svenska än något annat så vi kommer behöva dras med dem. Frågan är bara hur?

   Vilket leder mig tillbaka till vad jag egentligen tycker. De borde inte ha varit här från början mer än tillfälligt.

   Radera
  8. Att strida för en stämplad terrororganisation måste kunna medföra konsekvenser. Åtala dem för högförräderi och spärra dem vid gränsen då de försöker återkomma till Sverige.

   Detta kommer aktualiseras då de första terrorattackerna på allvar sker i Sverige. Det dröjer nog inte så länge innan en självmordsbombare spränger sig på plattan i Stockholm eller i Nordstan i Göteborg. När detta sker vänder opinionen snabbt.

   Är fullständigt med dig i att endast TUT skall ges. PUT är något som man skall vara mycket restriktiv med. Tyvärr är detta alldeles försent, och dessutom vill 87% av befolkningen fortsättningsvis ha det så här, så det är ju demokratiskt inte minst.

   Radera
  9. @D.L.
   Ja, svenska medborgarskap eller pass är inte en mänsklig rättighet. Det är faktiskt staten, inte individen som beviljar ett medborgarskap & pass. Man kan hävda rätten till medborgarskap men men har faktiskt inte rätt till ett pass. Inte mer konstigt än att brottsmisstänkta inte får resa eller dömda ekobrottslingar får näringsförbud.

   Tyskland är inne på den linjen.
   http://www.dw.de/germany-closer-to-confiscating-ids-from-islamists/a-18189490
   eller:
   "They can, however, confiscate an extremists' passports under certain conditions. "If there's a danger to public safety or order, taking away the passport is admissible,"

   Man kan notera den tyska hållningen:
   "We don't want terrorism to be exported. We don't want men and women to be radicalized here and to travel to Syria and Iraq to come back here ready to fight and to plan attacks,"
   Tvärtom mot Sverige….


   @Morse
   Ja , det var intressanta siffror även om det är via nätet. Men egentligen inte förvånande få dom som vill se? Eller?
   Gissar att en hel del muslimer även delar denna åsikt med dom "vita, heteronormativa, medelålders, köttätande, eller lumpennostalgiska männen".
   Dock kan inte just detta heller sägas i PK media, eller så är dom själva rädda att uttala sig i media?

   Att vi har IS krigare i sverige är ett faktum. Och dom blir fler varje dag. Läser man utländsk media så låter nyheter om detta lite annorlunda än i sverige: http://www.reuters.com/article/2014/05/27/us-sweden-security-idUSKBN0E720A20140527

   Det är bara tur att det inte blev blodbad i julhandeln härom året eller att Jyllandsposten (med hjälp av tre svenska terrorister) råkade ut för samma sak som i Paris.
   Vi verkar bara inte vilja inse det? "Det kan ju inte hända här". "Vi som är så goda och snälla?"

   Radera
  10. Det är dock en milsvid skillnad mellan att konfiskera pass och upphäva medborgarskap. Därmed inte sagt att deras pass inte borde konfiskeras.

   Men de kommer ta sig både ut och in även utan pass.

   Radera
  11. D.L
   Rent praktiskt (juridiskt?) är det i alla fall enklare att ta passet/ID:t än medborgarskapet så det borde vara en enklare åtgärd i detta fall? (ja, utom i sverige där du kan hämta hur många pass du vill…)
   Det finns som kommer att kunna resa om dom ger sig tusan på att göra det utan pass. Dock mera besvär och risker för dom.
   Och dom blir inte lika många att hålla reda på lokalt om dom lyckas återvända.

   Radera
  12. @ankdammsboende

   Visserligen är svenskt medborgarskap inte en mänsklig rättighet, men ett medborgarskap ÄR det och det är där som gör det oförenligt med mänskliga rättigheterna att frånta medborgarskap sådär hur som helst. Om det svenska medborgarskapet är det enda medborgarskap personen har så kommer ett indragande av medborgarskapet leda till att personen saknar medborgarskap.

   Eftersom man är berättigad ett medborgarskap så blir det ganska rimligt att folk som föds i sverige får svenskt medborgarskap - för du menar väl inte att man skall kräva av något annat godtyckligt land som personen aldrig har varit i skall bevilja medborgarskap?

   Radera
  13. Anonym,

   Visst är det så att man bör få ett medborgarskap.
   Men hur fungerar det då med flyktingar som inte har pass eller ID? Beviljas dom svenskt medborgarskap för att dom inte har något annat? Är det en skydlighet för svenska staten och andra stater att görs så? Tror inte det. Misstänker att reglerna skiljer sig grovt från land till land.
   Vidare så var det så för inte allt för länge sedan (vet inte hur det är idag?) att barn födda i sverige av föräldrar med utändskt medborgarskap fick (får?) enligt Svenska staten (som enväldigt bestämde detta) moderns medborgarskap vid födseln. Det blir riktigt invecklat om modern är statslös eller inte kan ge sig till känna till sitt hemlands myndigheter, eller vill ge sig tillkänna?

   Det är inte bara rättigheter för alla. Det är inte bara svart eller vitt, gott eller ont.
   Sedan förslog jag faktiskt att det vore bättre/enklare att ta passen än medborgarskapet. Och juridiken är just en av orsakerna. Och passet är faktiskt statlig egendom.

   Radera
 13. Och därmed var även arbetslöshetsproblematiken löst!

  http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/a1Zyx4Y_700b.jpg

  SvaraRadera
 14. Intressant at Stahlin et al ser det ur mammaperspektiv. Vägen till helvetet är kantad med goda intentioner.

  SvaraRadera
 15. Vilken soppa..

  Det tragiska är att centerpartisterna i Örebro och Sahlin presenterat den enda genomförbara lösningen i dagens Sverige. Är man snäll och servar de "återvändande krigarna" lär sannolikheten öka att de ger sig tillkänna så att man kan hålla koll på dem samtidigt som de hålls sysselsatta. En enda terroraktion som undviks lär bekosta helpension för 100-talet krigare i flera år.

  Att tro att man med hjälp av stafflagstiftning kommer åt problemet är naivt. En och annan kanske går att sätta dit men i huvuddelen av fallen lär det inte finnas bevisning som räcker till fällande dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sen bör det väl åter poänteras att delar av Sveriges nuvarande regering jämför individer som åker till Syrien för att delta i Jihad med de frivilliga som deltog i vinterkriget på Finlands sida. Krafttag? Jo tjena.

   Radera
 16. När svenska soldater skickas ut i världen av vår nation för att uppfylla våra politikers beslut så kallas dom inte sällan för "barnamördare" när dom kommer hem. Vidare så vänder staten dom ryggen när staten är "färdig" med deras tjänster.
  Om man istället tillhör en grupp som "haft svårt att integreras i svenska samhället" eller bara allmänt kriminell och i "utanförskap"och åker till kaliftatet och sedan kommer hem så gäller plötsligt andra "humana" måttstockar.
  Det är visst skillnad på människor och människor i världens humana och mest fördomsfria stormakt.

  Tankeexperiment: Om en som heter Svensson åker till IS och våldtar, mördar och stenar och sedan kommer hem, är det synd om honom eller ska han straffas enligt lagen??

  Tänk efter innan ni svarar.
  Ni väl väl inte bli betraktade som rasister eller islamofober?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om en sådan som t.ex Anders Eklund blir omvänd i fängelset och svär trohet till IS/Kalifatet så måste han ju logiskt sett nu släppas fri och erbjudas jobb i Örebro...

   Radera
 17. Den här lösningen verkar lika smart som när vi belönade värstingar med seglingsresor till Västindien. Det känns extra tryggt att Mona är med.

  SvaraRadera
 18. Nu går nog cornu snart och blir sverigedemokrat. (Skojar bara) Jag är däremot SD sedan DÖ.

  SvaraRadera
 19. Mona kanske vill vara terapiledare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte Mona åka till kalifatet och tala dom tillrätta…."in sweden we have a system…"
   Kanske, men bara kanske, skulle polletten trilla ned i svenska politikers medvetande.

   Radera
  2. Jag kan betala hennes biljett

   Radera
  3. Du betalar redan allt Mona Sahlin gör och gjort sedan hon föddes, via skattsedeln.

   Radera
  4. @Doktor Syn

   Nej, nej mina inbetalda skattepengar går bara till bra saker, sjukvård, räddningstjänst, bibliotek och liknande. Det är de som inte bryr sig eller förstår att man måste tänka så, som får sina skattepengar missbrukade av såna som Mona

   Radera
 20. #Örebros kommunledning gör helt korrekt beslut gällande förebyggande åtgärder. Parallellt finns @SAPOsverige om terrorbrott föreligger.
  https://twitter.com/MagnusRanstorp/status/556128415594868736

  @MagnusRanstorp @ardavank Förstår kritik. Man bör inte premieras med jobb. Det förslag stöder jag ej. Behövs andra förebyggande åtgärder som Aarhus modellen

  SvaraRadera
 21. Det verkar inte finnas några gränser på politikers naivitet och dumhet. Mona Salin i spetsen.
  Dum, dummare, Mona. Integrationspolitiken om det nu finns någon sådan har sedan länge havererat.
  Ta hit en massa människor som får leva i permanent utanförskap och segregation. Inte en enda möjlighet om framtida jobb.
  I detta tillstånd växer bitterhet och extremism som gör en till brottsling, extremist och kanske IS-krigare.

  Vi som tycker att politik borde få råda i frågan och mer humant ta emot så många som kan integreras i samhället och slippa sörjan av att leva i utanför kallas för rasist eller nazist.

  De som vill se det fortsätta och öka det hela är politiskt korrekt. Att det blir fler extremister som krigar för IS som sedan kommer hem för att förr eller senare kommer planera och lyckas med ett terrordåd i Sverige. Att hjälpa dem med permanent jobb och gull gull.

  Vad säger man? Finns inte ord.
  Förr eller senare kommer det lyckas med terrordåd i Sverige. Det är bara en tidsfråga. Vi får hoppas då att samma politiker som står för det här synsättet är lika förstående då och tycker synd om de som utfört dåden. Lite hjälp med nytt jobb och bostad. Gratis utbildning kanske.
  De drabbade får skylla sig själva och är sådant man får räkna med. För det här är det nya solidariska Sverige.

  SvaraRadera
 22. Dra in medborgarskapet. Och därmed är frågan löst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka rekvisit menar du ska vara uppfyllda för att dra in medborgarskapet? "Missänkt för samröre med terroristorganisation"? Går inte riktigt i linje med vad som uppfattas som miniminivån för rättssäkerhet här i landet.

   Radera
  2. Dra in medborgarskapet för Mona istället

   Radera
  3. SÄPO påstår att de har koll på åtminstone 80 individer som rest iväg för att strida, vi får hoppas att de har på fötterna. Problemet är snarare mörkertalet som är ett par hundra. Å andra sidan så tillåter vi inte mord för att bevisläget i vissa fall kan vara knepigt...

   Radera
  4. "Och därmed är frågan löst." Fick det att framstå väl enkelt. En lag går säkert att stifta men problemet med återvändande terrorister lär vara långt från löst i och med den åtgärden.

   Vad ska vederbörande ha gjort i exempelvis Syrien för att bli av med sitt medborgarskap? Ha pratat men någon person som tillhör IS? Deltagit i träningsläger? Deltagit aktivt i strider? Begått krigsförbrytelser? Det lär bli betydligt svårare att bevisa något än att misstänka någon för att resa iväg för att strida. Vederbörande lär garanterat neka i sten i rätten och hävda att de hälsade på sin mormors sjuka kusin motsvarande. Kanske tom ha fotobevis på det hela. Lägg därtill att om det faktiskt blir straffbart lär individerna som står i begrepp att resa iväg taktikanpassa efter bästa förmåga för att undvika avlyssning och göra det betydligt svårare för SÄPO att hålla koll på dem.

   Radera
  5. Mycket snart så kommer det lagstiftning som förbjuder utrikes stridande så där får man slipa på vad som ska ingå.

   Bevisläget är ju inte enkelt, visst, men mitt förslag är alternativet då man har bevis, då ska medborgarskapet dras in. För om man ska erbjuda jobb och terapi till vissa så borde man ju veta vilka det är och vad de har gjort. Har man stridit ska man ut, har man inte stridit så får man räta in sig i ledet.

   Radera
  6. @Somebody is wrong on the internet

   Att återkalla medborgarskap är inte förenligt med mänskliga rättigheterna med mindre än att man har medborgarskap i annat land klart.

   Jag ser dock inte varför man skall hänga upp sig på medborgarskap. Har man gjort sig skyldig till brott kan man lagföras för detta oavsett medborgarskap och har brottet skett utomlands finns det även utrymme för att lagföra personen där - här krävs inte att man är bevisat skyldig (givetvis då det skulle bli ett moment 22).

   Asylskyddet borde man kunna återkalla ifall den asylbeviljade har visat på att man inte uppfyller kraven på att behöva skydd (vilket skulle kunna visas genom att man frivilligt begett sig till ett land som man rimligen behöver skyddas från).

   Radera
  7. Om man återvänder frivilligt från det land som man flytt ifrån så upphör flyktingskälen, detta står i FNs stadgar.

   IS stödjer sig ej på de mänskliga rättigheterna och strider man för dem kan man inte åberopa dessa när det passar.

   Radera
  8. Fängelse här i Sverige lär ju gå att ordna. Men att dra in medborgarskap blir nog svårt om vi ska följa alla konventioner vi skrivit på och håller så kära. Ta till exempel FNs deklaration om mänskliga rättigheter artikel 15; "Everyone has the right to a nationality." Lägg därtill att många av de som åker utomlands säkerligen är födda i Sverige av föräldrar som är svenska medborgare. Vart ska de individerna utvisas?

   Jag är personligen för hårda straff för deltgande i aktiviteter som du beskriver ovan men man får nog betrakta införandet av dylik lagstiftning som en symbolhandling riktad främst till oss svenskar.

   Radera
  9. De ska utvisas till Syrien och Irak om det var där de stred.

   Radera
  10. Ett lite mer skräckinjagande sätt att sätt dit de som åkt till Syrien för att strida skulle kunna vara att när så kan bevisas skickas de omedelbart tillbaka, till Assads polis, för att åtalas inom ramen för det Syriska rättsväsendet. Det är ju där ev brott har begåtts.

   Radera
  11. Bara att avskaffa Europakonventionen och några andra deklarationer om mänskliga rättigheter så är det lätt fixat sen.

   Radera
  12. De ska efterlevas i möjligaste mån men jag tror knappast att någon drar oss inför Europadomstolen om vi vägrar släppa in IS-krigare i landet igen. Sverige måste inte alltid vara bäst i klassen. Som sagt, IS respekterar ej dessa deklarationer öht.

   Radera
  13. @Somebody is wrong on the internet

   Man bör skilja på utvisning och utlämning.

   Utvisning är nog inte förenligt med mänskliga rättigheterna för medborgare (du skall ju ha rätt att uppehålla dig i det land där du har medborgarskap), det kräver ju dessutom att du har något annat land där du har rätt att uppehålla dig i (vilket endast kan garanteras ifall du har utländskt medborgarskap).

   Utlämning däremot kräver att personen förpassas till ett land som har krävt utlämning pga åtal och är inget som medborgarskap sätter hinder för. Är du medborgare och blir utlämnad så har du rätt att återvända efter avtjänat straff eller friande dom - jag gissar att de som skulle bli utlämnade till irak eller syrien för strid på IS' sida kan se fram emot ganska digra påföljder så att återvändande till sverige efter straffets avtjänande inte är aktuellt.

   Radera
 23. Kolla den här intervjun
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152723644955838&id=12084075837&refsrc=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2Fvideo.php&_rdr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Otroligt, men han verkar ju vara på rätt ställe liksom.

   Radera
 24. Sverige idag påminner om den här scenen ut "Wild at Heart" – vill man vara glad och behålla sitt förstånd så får man fixa det själv.

  http://youtu.be/TZ8ar_wuHfI

  eller om den funkar

  Wild at heart

  SvaraRadera
 25. Jag tycker vi ska chartra flygplan för att flyga hem IS medlemmar på semester till Sverige. De behöver vila. Alla som tycker annorlunda är rasister.

  SvaraRadera
 26. Tack Cornu, för att du starkt och tydligt säger vad du tycker. Du talar som en man och det är den finaste komplimangen som en man kan få från mig.

  För mig som kommer från ett efterblivet och konservativt land där man ännu inte ersatt värderingar med värdegrund är det oerhört smärtsamt att se hur svenskarna står med böjd nacke och mössan i handen och låter sig köras över, förnedras och förödmjukas av överheten. Och detta gäller på alla nivåer - från närmaste chef till statshuvud. Varje dag. Det finns tydligen ingen gräns för hur mycket förnedring svenskarna tål.

  Så varje svensk man och kvinna som fortfarande kan skilja mellan rätt och fel och säger ifrån när det blir fel är min stora hjälte. I min djupa förtvivlan och sorg över det som händer nu i Sverige har jag börjat skriva en lista över de hederliga och anständiga. En rent symbolisk handling som ska skydda mig från den hjälplöshet jag känner. Senaste man på listan är Finn Bengtsson, moderaten och riksdagsledamoten som säger att han inte är bunden av DÖ. Starkt och hederligt i de tider när alla andra moderater efter ett par dagars gnäll och mumlande på FB, ängsligt raderar sina inlägg för att sedan lydigt följa. Som de alltid har gjort.

  Och den som har fallit ner från listan med buller och bång är terroristexperten Magnus Ranstorp som hjälpte Mona med den här sjuka idén. Nu står hans namn på min svarta lista med en lång rad adjektiv, där Monas lilla knähund är det enda som en väluppfostrad kvinna som jag kan skriva publikt.

  Jag är ingen terroristexpert men jag kan tänka mig att i vissa situationer är terapi eller arbete en lämplig åtgärd. Men då ska det göras professionella bedömningar från fall till fall utifrån de förutsättningar som gäller för resten av befolkningen. Ingen gräddfil.

  Det som jag finner särskilt frånstötande och perverst i det här fallet är hur Mona högljutt slänger sin sjuka idé i ansiktet på sitt folk som har byggt upp det här landet och gett henne makt. Allt för att behaga och blir omtyckt av sina nya väljare. Men kanske känner hon sitt folk väl och vet att de ändå kommer att följa henne. Som de alltid har gjort. Stackars Sverige. Arma landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja stackars Sverige. Mest skrämmande är att större delen av befolkningen inte har en blekaste aning om vilka som tagit över landet och att vi är på väg mot total katastrof.

   Dynamiken mellan makteliten och folket kan liknas vid samspelt mellan en bonde och kor i hage. Så länge korna har gräs att beta, vatten att dricka, skydd mot rovdjur och kyla är dom nöjda. Dom har ingen aning om vad som sker utanför kohagen och bryr sig inte ett dugg så länge gräset är grönt och frodigt.

   Förr brydde sig bonden verkligen om sina kor...men...nu har bondgården fått nya ägare och dom har helt andra planer för korna och jordbruket.

   Några kor har börjat ana oråd och känner rädsla när doften från slakteriet börjar kännas allt tydligare. Bonden gör nu allt för att förhindra att dom övriga korna också upptäcker vad som sker, bonden vill med alla medel undvika vild panik i kohagen och tar till alla tillbuds stående medel för att förhindra att fler kor upptäcker vad som håller på att ske.

   Sverige har snart passerat the point of no return, jag ser inget som kommer ändra denna kapplöpning mot avgrunden. Den mediala makteliten och den agendasättande journalistiken har näst intill total kontroll över folkets perception av verkligheten vilket är en diametral motsats till den verkliga verkligheten.

   Värst är SVT/SR med indoktrinering och hjärntvätt från morgon till kväll där varje fråga bär ett budskap, varje kameravinkel är ett ställningstagande och varje ton i bakgrundsmusiken förmedlar en känsla. Så länge SVT dagligen tillåts hjärntvätta en hel befolkning och bryta mot sändningstillståndet där saklighet och opartiskhet är fundamentet kommer ingen förändring ske.

   Ja, arma detta land.

   Radera
  2. @Lars
   Håller med men vad ser makteliten framför sig?
   Det kan ju inte vara ren förstörelselusta.

   Radera
  3. Insåg precis det när jag läste TV tablån: På bästa sändningstider:
   -TV1, "Blå ögon"- Politiskt drama…
   -TV2 Dokumentär; Nationalismen växer i Europa. I land efter land växer partier som vill begränsa invandringen och stoppa ett mångkulturellt samhälle.
   -Lägg till "nyheter" med "analyser" och upprepa.

   Som det sammanfattades redan förra seklet:
   "Propaganda must always address itself to the broad masses of the people. (...) All propaganda must be presented in a popular form and must fix its intellectual level so as not to be above the heads of the least intellectual of those to whom it is directed. (...) The art of propaganda consists precisely in being able to awaken the imagination of the public through an appeal to their feelings, in finding the appropriate psychological form that will arrest the attention and appeal to the hearts of the national masses. The broad masses of the people are not made up of diplomats or professors of public jurisprudence nor simply of persons who are able to form reasoned judgment in given cases, but a vacillating crowd of human children who are constantly wavering between one idea and another. (...) The great majority of a nation is so feminine in its character and outlook that its thought and conduct are ruled by sentiment rather than by sober reasoning. This sentiment, however, is not complex, but simple and consistent. It is not highly differentiated, but has only the negative and positive notions of love and hatred, right and wrong, truth and falsehood."

   Stämmer bra med ko-analogin.

   Radera
 27. Mona Sahlin är en sådan där människa som helt saknar moralkompass och egna principer. Hennes kompass pekar alltid åt sina vänners håll, oavsett om det innebär att se mellan fingrarna för en sådan sak som mord.

  SvaraRadera
 28. Efter kritikstormen: ”Inga jobb till IS-krigare”

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/persson-kommenterar-utspel-inga-jobb-till-is-krigare

  Jobb och jobb, det finns väl jobb som passar dem ? Sk straffarbete

  SvaraRadera
 29. Fredrik Önnevall i Fosterland kl 20:00.
  Hade svårt att hålla tillbaks sitt hån då en kvinna sade sig vara rädd för att det kan bli sharialagar i Sverige. Den visionen kanske är långsökt men vad sägs om denna enkla kedja?
  En del tongivande muslimer blir kränkta av en del satirteckningar och tycker att de borde förbjudas. Det finns redan en del som försvarar en sådan "censur". Med ytterligare eftergifter accepteras en sådan ståndpunkt och lagen hets mot folkgrupp omtolkas. Efter ett tag växer tuppkammen och samma tongivande muslimer börjar torgföra att de blir kränkta av alla kvinnor som som inte döljer sitt hår. En del apologeter har förstås full förståelse för det. Det är oacceptabelt att gå naken offentligt så varför inte....

  Någonstans måste en gräns dras. Historien lär oss (åtminstone min slutsats) att man måste försvara sina gränser, annars ändrar någon dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte alls långsökt. Vi är på väg dit med stormsteg.

   Radera
 30. Det finns bara ett ord för att beteckna dem som har mage att återvända: Parasiter.

  I avsaknad av adekvat lagstiftning sätter jag mina förhoppningar till den universella mekanismen för undertryckande av parasiter: Diskriminering.

  Jag hoppas att återvändarna får vidkännas diskriminering under resten av sina liv: Att de hängs ut med namn och personuppgifter. Att de får en sämre behandling på arbetsmarknaden, i grannskapet, i livsmedelsbutiken - överallt där andra människor, som kan handla enligt fri vilja och inte lyder under diskrimineringslagar, stöter på dem.

  Med detta sagt är jag ganska skeptisk till de svenska kolonialkrigsäventyrarna också. Men om de nu - vilket är min hypotes - belastar rättsväsende och vårdapparaten mer än genomsnittet när de kommer tillbaka, så kan de i alla fall ändå hävda en viss formell legitimitet för sitt handlande.

  SvaraRadera
 31. Kul att vara på samma sida som Cornu i en fråga.
  Bostadsminister Mehmet Kaplan som likställde de finlandsfrivilliga med muslimer som åker till mellanöstern och mördar, borde omgående avsättas, fråntas sitt svenska medborgarskap och utvisas.

  SvaraRadera
 32. Är det dags med ett eget Guantanamo? Att utvisa folk känns inte helt bra. Helst skulle jag se en samnordisk lösning med ett lagom avskräckande läger på Svalbard. Dels vet vi sen östersundshistorien att det värsta en Syrier vet är ödemarker norr om Stockholm. Sen har skäggmännen en möjlighet att bli riktiga ismän i möten med isbjörnarna. Att Svalbard redan har en knepig lagstiftning och är utom räckhåll för journalisters resekonton är också helt klart en fördel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa idén hittills. Dessutom har vi väl en terroristlag som gör att vi kan ta såna i förvar på obestämd tid? Dom kan få stanna länge och acklimatisera sig.

   Radera
  2. Kanske kan några av de ryska gruvarbetarna där skola om sig till fångvaktare. De kan nog ha talang.

   Radera
  3. Faktiskt helt klart bäst. Att försöka komma hit ska inte som värsta resultat ge att man får hemresan bekostad. Nej, försöker man så är det med risk för internering på Svalbard. Därifrån kan det möjligen bli fråga om utlämning till Assad.. Till tryckpressarna och tryck upp plakaten!

   Radera
  4. Det kostar nog lika mycket att flyga upp dem till Svalbard som att flyga hem dem till Syrien. Det enklaste vore nog att knoppa av Frösö från Sverige, skicka dit alla som förverkar sitt medborgarskap här och låta dem skapa sin egen drömnation där...

   Radera
  5. Nja, nu råkar Svalbard vara vackert och oförstört. Ändra inte på det tack!.
   Dom som har varit på Svalbard vet även hur mycket vapen & ammo som finns i omlopp där. Kort sagt, inte en så bra ide att skicka massa folk som är vana att lösa konflikter eller återupprätta sin "heder" med 7,62mm istället för dialog.

   Radera
 33. Kan man inte helt enkelt fixa ett utlämningsavtal med Iraks och Syriens regeringar, och utlämna is-mördare precis som andra brottslingar. Då spelar inte medborgarskapet någon roll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @pelpet

   Behövs det avtal för det? Räcker det inte med att man utlämnar de misstänkta? Avtal innebär ju bara att man förbinder sig att utlämna misstänkta på anmodan.

   Radera
 34. Apropå at tman inte kan ta ifrån medborgare med endast svenskt medborgarskap det svenska medborgarskapet.
  Jag förutsätter att Margot Wallström inom kort kommer som första land erkänna Islamska Republiken som ett riktigt och självständigt land, och därmed var den problematiken över. De som slåss för Daesh kommer givetvis ses som medborgare i "Daeshland" och kan därmed fråntas sitt svenska medborgarskap.
  Att erkänna IS är givetvis en framgång för den feministiska utrikespolitiken, och en stor framgång för feminismen i mellanöstern.

  SvaraRadera
 35. Verkar vara många "arga SD:are" här. Det finns många som belyst problematiken med att kunna visa att den så kallade "IS terroristen" verkligen tillhör IS eller har begått några brott. Jag vet av erfarenhet av Avp*xlats kommentarer att många tycker det är ok att döma folk utan rättegång. De tycker att man tar "gärningsmannens sida" genom att ge denne rätt till prövning. När man sen frågar om de tycker det är ok att de själv blir slängda i fängelse utan rättegång så fortsätter de att skrika "du tar gärningsmannens sida", precis på samma sätt som antirasisterna skriker "rasist" så fort argumenten tryter. Även på nätet så råder tydligen "skyldig tills motsatsen bevisats".

  SvaraRadera
 36. Det är inte bara ett slag mot veteraner, det är ett slag mot alla arbetslösa och hela svenska samhället. Att framstående politiker vill ge terrorister garanterat jobb är även ett slag i ansiktet på personerna som flytt eller dött av IS våld. "Gå med i IS, få ett jobb" är ingen bra slogan. Vart fan tror Shalin dessa människor varit? På solsemester eller?

  Om detta förslag blir aktuellt kan det få allvarliga konsekvenser. Vad är det som säger att personen som återvänder inte är en "sleeper"? Väntar på att göra en lone wolf attack eller något sådant? Sedan får personen garanterat jobb också när den återvänder?

  SvaraRadera
 37. Aj då !
  Allt var visst gamla nyheter!
  "Örebro kommun har hjälpt unga män som har stridit utomlands att få praktikjobb när de kommit tillbaka."

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/4264811.svd

  "...men det fanns inga misstankar om brott mot någon av killarna.."
  Fast… "En av dem, en man i 20-årsåldern, lämnade Sverige igen efter några månader och stupade nyligen i norra Irak."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då behöver det inte testas igen, visar att sådant där inte hindrar dem från att återigen ge sig ner och strida med IS.

   Och Rasmus (C) i Örebro har backat när det visade sig blåsa storm:
   http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/persson-kommenterar-utspel-inga-jobb-till-is-krigare

   De ska inte få jobb utan de ska hjälpas extra för att söka jobb.
   Ska de skriva "Jihadkrigare för IS" i CV:et?

   Radera
 38. Jag kommer att älska att dela mitt vittnesbörd till er alla människor i world.i gifte sig min man ca 2 år sedan vi börjar få problem hemma som vi slutar sova på samma säng, slåss om små saker han kommer alltid hem sent på natten, dricker för mycket och sova med andra kvinnor ut side.i har aldrig älskar någon man i mitt liv förutom him.he är far till mitt barn och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli vad vi är och har today.few månad sedan han nu bestämt sig för att leva mig och ungen, som är en ensamstående mamma kan vara svårt ibland, och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärt broken.i ringde min mamma och förklara allt till henne, berättade min mor mig om Dr ABEJIDE hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa var jag överraskning om det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varje other.i riktades till Dr ABEJIDE på sin e-post: [email protected]
  och förklara allt för honom, så han lova mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell och göra saker kommer tillbaka till hur vi var så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig ande som kontrollerade min husband.he berättade att mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror jag sa OK.So han kasta en spell för mig och efter två dagar min kärlek kom tillbaka ber mig att förlåta him.i är så glad nu. så att varför jag beslutat att dela min erfarenhet med varje kropp som har sådana problem kontakta Dr lättnad den stora spell caster på sin e-postadress: [email protected]
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) HIV-CURE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sisådärja!
   Nu är det inte bara bloggaren själv i egen hög person som har fått fatt i ett recept block!
   Farligt med amatörer i farten!
   Varning.

   Radera
 39. Hej alla min mun är full av vittnesmål jag kommer inte haft tro en spell caster i mitt liv tills jag var hjälp av Dr OJEFOR jag har varit gifta i 5år och på det femte året av mitt äktenskap, en annan kvinna hade ett pass för att ta min make ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit för 1years tills jag möter ett inlägg där den här mannen Dr OJEFOR har hjälpt någon och jag beslutade att ge honom ett försök att hjälpa mig ta med min make hem och tro mig jag bara skicka min bild till honom och min man och efter 48hours han har berättat för mig, såg jag en bil körde in i huset och se, det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att gör var och en av er i liknande träffade den här mannen och ha din älskare tillbaka till dig själv. Hans e-post: [email protected]
  E-post: [email protected] är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa .....
  han kan lösa följande ......
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtbaserade botemedel
  (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erraction.

  SvaraRadera
 40. Hej, behöver du ett lån för att betala av dina räkningar eller lösa någon form av finansiellt problem, vänligen kontakta mig nu via e-post: [email protected]
  Jag erbjuder alla typer av lån.
  tack

  SvaraRadera
 41. Hej alla min mun är full av vittnesmål jag kommer inte haft tro en spell caster i mitt liv tills jag var hjälp av Dr OJEFOR jag har varit gifta i 5år och på det femte året av mitt äktenskap, en annan kvinna hade ett pass för att ta min make ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit för 1years tills jag möter ett inlägg där den här mannen Dr OJEFOR har hjälpt någon och jag beslutade att ge honom ett försök att hjälpa mig ta med min make hem och tro mig jag bara skicka min bild till honom och min man och efter 48hours han har berättat för mig, såg jag en bil körde in i huset och se, det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att gör var och en av er i liknande träffade den här mannen och ha din älskare tillbaka till dig själv. Hans e-post: [email protected]
  E-post: [email protected] är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa .....
  han kan lösa följande ......
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på ditt kontor.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  yours forever.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Herbal vård
  (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
  kön önskan beroende
  till låg erraction.

  SvaraRadera
 42. OM DU hjälpa mig snälla tacka den allsmäktige Guden ATT ANVÄNDA PROFETEN greate att komma med leenden tillbaka till mitt ansikte ..

  Mitt namn är fru Cynthia, jag är från Mexiko, det är så verkligt när jag provat det och så sant. Jag kan inte tro att mitt liv kan förändras för

  bättre. Jag vill verkligen att använda detta medium för att uppskatta det fantastiska arbete som Herren använde profeten Moses att göra i mitt

  liv. Jag och min man att leva lyckliga tillsammans med vår son till djävulen var tvungen att ta en kvinna mellan .. Min

  Maken plötsligt förändrats. Han började hålla sena nätter och igen, skulle han inte ens komma hem i 5 dagar.

  Jag försökte ta reda på vad som gick fel, men han säger alltid mig ingenting. Detta fortsatte tills jag och vår son lämnade slutligen

  för en annan kvinna .. Jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka, jag besökte många andliga hus men inte kunnat hjälpa mig. EN

  dag jag gick igenom Internet för att söka arbete, såg jag olika vittnesmål om hur en profet hjälpte dem

  med sina problem. En av dem sade han hjälpte bota hans sjukdom, den andra sa att det hjälpte honom att bli gravid efter 11

  år som barnlös och jag såg en annan som sade att han hjälpte räddade hans äktenskap och få ett bra jobb, tappade hon

  E-post profet, så jag bestämde mig för att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: [email protected]
  Jag kontaktade den här mannen av Gud och sa till honom mitt problem och han kunde hjälpa min man att ta mig att be om ursäkt till

  mig och vår son, jag är också ett bra jobb och nu går vi lyckligare än någonsin. Han fick aldrig någon

  pengar från mig, jag hade bara att plantera ett frö (leverans) för att stödja Guds verk. Ohh tacka Gud för att sända en stor profet

  Som profeten Moses att hjälpa världens människor med deras problem, TACK stor profet. Jag kommer att fortsätta att prata

  du goda gärningar i världen. Du kan också kontakta honom i dag på sin e-post: [email protected]
  Profeten Moses sa att jag kunde också kontakta honom på något av följande problem:

  (1) vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har fortfarande mardrömmar.
  (3) För att marknadsföras i ditt kontor
  (4) Du vill ha ett barn.
  (5) Du vill bli rik.
  (Devil) vill behålla din make / maka att bli din ensam för evigt.
  (7) har ekonomiskt behov.
  8) Vill du ha kontroll över dig bröllop
  9) Vill du attraherad av människor
  10) Infertilitet
  11) BEHÖVER EN make / maka
  12) bota någon sjukdom.
  Kontakta denna stora man i dag och du ska vara glad att du gjorde .. E-post: [email protected]

  <<<

  SvaraRadera
 43. Jag vill tacka Gud för att använda ([email protected]) som min källa

  frälsnings efter 2 års arbetslöshet och min älskare lämnade mig

  ensam i 2 år, bara brustet hjärta tills jag träffade en doktor druwagbale

  på en damer vittnesbörd om hur han fick hjälp av samma Dr uwagbale,

  så jag bestämde mig för att kontakta honom och när jag berättade för honom alla mina problem

  Han skrattade och sade att detta inte är ett problem. allt kommer att vara

  bra i tre dagar. Exakt på den tredje dagen av min ex lover samtal

  mig och förvånade mig och det som förvånade mig var att ett företag i

  gäller för mer än fyra månader sedan ringde de och sa att jag

  bör återgå till arbetet så snart possible.Am mycket tacksam till Dr.

  uwagbale, om du vill kontakta honom, hans e-post är

  ([email protected]) hans nummer är (2348038498883) kan du också

  kalla honom efter att du har postat honom, och han gör förtrollningen som

  följande (1) Om du vill att ditt ex tillbaka. (2) du behöver en skilsmässa

  din relation (3) Vill du bli
  främjas i sitt kontor. (4) Skulle du vilja män och kvinnor kör

  efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Vill du bli rik.

  (7) Du vill knyta din man och hustru att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) som du vill anta en

  barn, (10) som du vill vara medlem i illuminati.
  Herbal Care Kontakta honom idag ([email protected]) hans nummer

  är (+2348038498883) vara användbart domare synd betona i dag?

  SvaraRadera
 44. Hej, jag är fru Emmanuel Justina, ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett lån snarast att betala av dina skulder eller om du behöver ett lån för att förbättra din verksamhet? Du har förkastats av banker och andra finansinstitut? Behöver du en konsolidering lån eller amorteringar? söker mer eftersom vi är här för att göra alla dina finansiella problem ett minne blott. Vi lånar ut pengar till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi ger en tillförlitlig och stödmottagare stöd och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: [email protected]

  SvaraRadera
 45. Mitt namn är Maria från New York. Jag har känt Alex i år när vi äntligen tillsammans saker var lite konstigt så vi bröt upp som var i februari 2011 I juni 2012 han och jag nyligen fick ihop igen och vi var tillsammans fram till mars 2013, som han berättade för mig han var inte intresserad av relation igen Under den tiden jag helt förändrats, var jag inte äta, jag sov en hel del, jag pratade inte med någon, ropade jag en hel del, jag är så deprimerad och stressad att jag m rädd att jag kommer att hamna på sjukhus på grund av
  av all stress och depression tills en dag jag söker på nätet på att få kärlek tips eftersom jag älskar & bryr sig om honom djupt och jag vill bara att vi ska vara tillsammans som ett par igen och jag vill att vi ska vara för evigt, efter att förklara detta för min vän hon introducerade Dr soligt till mig [email protected] att han kommer att lösa mitt förhållande problem då Dr soligt berättade att han kommer tillbaka till mig mellan 3 dagar efter att han kastade stava på honom, jag hade lite tro att förtrollningen kommer att fungera, aldrig tro det tills min fästman ringde mig på telefonen och berättade att han vill att vi ska komma tillbaka, av så mycket glädje jag rusade in och ordnade min Lodge och flyttade till hans hus och nu lever vi lyckliga tillsammans, är så glad nu när Dr soligt hjälpa mig få Alex tillbaka till mig. Han har specialiserat sig på att lösa problem som:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Om du vill ha ett barn.
  (5) Herbal vård
  (6) Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Låt folk lyder dina ord och göra din önskan
  (10) Mål lösa E.T.C

  Tack så mycket Dr soligt, maila honom igen via ([email protected]) ..
  ringa hans nummer +2348077620669

  SvaraRadera
 46. Behöver du en akut lån? är du i skuld? gör du behöver akut lån för att finansiera ditt företag ?, har du nekats av din bank, oroa dig inte mer, Våra tjänster är snabb, enkel och säker lån nu oavsett omständigheter. Låna upp till $ 2000 - $ 1,000.000 I DAG! Kontakta oss med lån informationen på denna e-post: [email protected]

  Obs: Du kommer att förvänta sig en preliminär svar och finansiering inom 24 timmar

  Hälsningar.
  Fru Nora

  SvaraRadera
 47. TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post ([email protected]

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) ([email protected]) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är ([email protected])

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

  (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är ([email protected]) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 48. låneerbjudande


  Vårt företag är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor som behöver hjälp, till exempel ekonomiskt stöd.
  Så om du är eller om du är i ekonomiska svårigheter i finansiella röran, och du behöver pengar för att starta ditt företag själv, eller om du behöver ett lån för att betala av skulder eller betala dina räkningar, starta en bra affär, eller har lånat Svårigheter över lokala banker kontakta oss idag
  E-post: [email protected]


  Låneansökningsformuläret:

  Namn: _________
  Adress: _________
  State: _________
  Land: __________
  Yrke: _________
  Lånebelopp behövs: __________
  Syfte: _________
  lån duration__________
  Månadsinkomst: _________
  Telefon: _________


  Vänligen kontakta oss via e-post E-post oss:

  [email protected]

  SvaraRadera
 49. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom [email protected] eller dennes direktlinje +2349037478762.

  SvaraRadera
 50. God dag!!! till er alla, jag Cristine Cooper från Irland, och jag hade ett företag men det lades ner eftersom det inte fanns några pengar längre då jag kom över detta företag (David Peterson Loan Firm) e-postadress på Internet, de hjälper mig att få ett lån för att starta ett företag ,, och nu vill jag att använda detta medium för att gratulera ovannämnda företag för snabb och säker pengar de lånas ut till mig utan någon form av säkerheter, jag fick 100,000USD från bolaget för att rädda mitt företag och mycket mer, jag såg sin e-post på internet, olika människor har lämnat sin vittnesbörd om detta lån företag, så jag snabbt kontaktade dem och de gjorde också allt för mig utan stress och mina pengar skickades till mitt konto på mindre än 24 timmar, i var överraskning och kände sig glad och tacksam, nu med lån jag fick därefter är jag nu kunna leva bättre än tidigare, nu jag kommer råd dem som behöver akut lån för att kontakta dem via e-post som [email protected] han är en mycket God man och jag vet att han också kommer att hjälpa dig .. Så gå tillbaka till dem jag har gjort min del genom att tillkännage den till världen.

  SvaraRadera
 51. Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress [email protected] eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

  SvaraRadera
 52. Är du i behov av ett lån, för att köpa ett hus, en bil? Är du i någon ekonomisk oreda och du vill lösa ditt kris? Behöver du ett lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att möta kraven från familjemedlemmar eller förbli ekonomiskt stark? Om detta är fallet så oroa dig inte mer eftersom vi är ett privat lån företag vars syfte är att hjälpa dem som behöver ekonomiskt så att de kan leva livet som de önskar. Fyll i formuläret nedan och få det tillbaka till oss via e-post som [email protected] och vi kommer gärna hjälpa dig.

  namn:
  land:
  State:
  Kön:
  Telefonnummer:

  Fyll detta och komma tillbaka till oss via e-post som [email protected] så lånet transaktionen kan inledas OK.

  Namn: David Peterson
  E-post: [email protected]

  SvaraRadera
 53. Mitt namn är Andrew Allen från Sverige, vill jag snabbt berätta för världen att det finns en verklig on-line spell caster som är kraftfull och äkta, är hans namn DR ADODO, Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min make som lämnade mig , När jag kontaktade DR ADODO kastade han en kärlek stava för mig och min make som sade att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. Han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. Idag är jag glad att låta er alla vet att detta spell caster ha befogenhet att föra älskare tillbaka. eftersom jag är nu nöjd med min make. Till alla som läser den här artikeln och behöver någon hjälp, DR. ADODO kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförenas äktenskap och förhållande, Härdning av alla typer av sjukdomar, Graviditet Stava, och massor mer. Du kan kontakta honom Via detta mail [email protected] eller ring honom 2348156784928. webbplats; http: //adodospelltemple.wix.comadodospelltemple.

  SvaraRadera
 54. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: [email protected] Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

  SvaraRadera
 55. Hallå,

  Vi är kristna organisationen bildats för att hjälpa människor i behov av hjälp, såsom ekonomisk help.So om du går igenom ekonomiska svårigheter eller om du har några finansiella röran, och du behöver pengar för att starta ett eget företag, eller om du behöver lån till betala din skuld eller betala av dina räkningar, starta en fin affär, eller om du har svårt att få kapital lån från lokala banker, kontakta oss idag via e-post [email protected] för Bibeln säger "" Luke 11:10 alla som ber får; den som söker finner, och för den som bultar skall dörren öppnas ".Så låt inte dessa tillfälle passera dig av, eftersom Jesus är densamme igår, idag och i evighet more.Please dessa är för allvarliga sinnade och gudfruktiga människor.

  Ditt namn:
  SEX;
  ÅLDER;
  land
  Lånebelopp:
  Lån Varaktighet:
  SYFTET MED LÅN;
  Din månatliga inkomst;
  Gäller Mobiltelefon:

  Tack för din förståelse för din kontakt som vi väntar

  hälsningar
  Hantering
  E-post: [email protected]

  SvaraRadera
 56. Hej alla är Kim från enad stat i Amerika är här för att vittna i namn av denna stora man som har fört tillbaka lycka till min familj efter min älskare Chris lämnade mig för 3år för en annan kvinna, jag verkligen älskade Chris eftersom han var min första älskar jag försökte allt i min makt för att få Chris tillbaka till mitt liv men människor jag träffade bara hålls på scamming mig och ljuger för mig, sedan normalt på lördagar jag går ut för att göra mitt hår och få lite grejer, sedan jag hade människor diskuterar på salongen om de inte lyssnar på det radio väl att det finns ett program (hur jag kom tillbaka mitt ex) och började prata mycket om Dr Steve hur den här mannen har hjälpt massor av människor i att föra tillbaka det älskare, så omedelbart jag gick nära dessa damer träffade jag på salongen och jag förklarade saker för dem att de sa att jag skulle försöka kontakta Dr Steve att han har varit tal om staden och folk verkligen kontakta honom för att få hjälp omedelbart vi sökte på internet och läsa stora saker om Dr Steve jag nu fick alla Dr Steve kontakt direkt på salongen jag gav Dr Steve ett samtal och jag delade mitt problem med honom att han bara berättade för mig att inte oroa sig för att jag bara ska vara glad, han sa bara att jag skulle skicka honom några några detaljer som jag gjorde, och sedan fick han tillbaka till mig att allt skulle vara okej inom 36hours jag var så glad då Dr Steve gjorde sitt arbete och han misslyckas inte mig, min älskare Chris kom till mig i tårar och bad om ursäkt till mig för lämnar mig i djup smärta för bra 3år, så han bestämde sig för att bevisa att han aldrig kommer att lämna mig av någon anledning gjorde han mig hade tillgång till sitt konto och gjorde mig hans anhöriga på hela hans vilja, nu den mest perfekta sak är att han kan inte spendera en minut utan att se mig eller ringa mig, Är så tacksam att Dr Steve för att föra tillbaka den lycka som jag saknar i flera år, kontakta Dr Steve för hjälp han är en pålitlig man [email protected]

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) [Du vill bli rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
  10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset.
  (11) Förbindelse Spells
  (12) Miracle Spells
  (13) Beauty Spells
  (14) PROFETIA CHARM
  (15) Sevärdhet Spells
  (16) Evil Eye trollformler.
  (17) Kissing Stava
  (18) Ta bort Sjuk Spells.
  (19) VAL VINNANDE trollformler.
  (20) FRAMGÅNG vid prov stavar.
  (21) Charm för att få vem du ska älska dig
  (22) LOTTO PASS

  KONTAKT: [email protected]

  SvaraRadera
 57. God morgon alla, jag lady mrs välsignelse gåva med namn, jag är medborgare i mixico, jag ser fram emot en äkta lån företag under de senaste 6 månaderna och allt jag fick massa bedrägerier som fick mig att lita på dem och i slutet av dagen, fick de mig US $ 6,000.00 fel utan att ge något i gengäld, alla mina hopp var förlorat, jag var förvirrad och frustrerad, jag tycker att det är mycket svårt att försörja min familj, jag ville aldrig ha något att göra med lånet företag på nätet igen, eftersom jag litade aldrig någon lån bolaget sedan jag var fel, så jag gick för att låna lite pengar från en vän, sa jag till henne allt som hände och hon sa att hon inte kan hjälpa mig, hon Du vet att ett lån företag som kan hjälpa mig, fick hon bara ett lån från dem, guidade hon mig om hur man ansöker om lån, gjorde vad som berättade för mig, jag tillämpas även om jag aldrig trott, men jag försökte och min största överraskning mina lån beviljades mig inom 24 timmar, kunde jag inte tro mina ögon, jag är glad och unga och jag Rich tacka Gud att efter detta scams över de platser i ett riktigt företag som denna kvar, snälla, råder jag alla där ute som är i behov av lån och kan lita på, pålitlig och kunna betala tillbaka i tid eftersom medlen att kontakta Mr. Abraham som är manger i staden bank via e-post: [email protected] E honom i dag och du ska vara glad att du gjorde .

  SvaraRadera
 58. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: [email protected] då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... [email protected] .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  SvaraRadera
 59. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande [email protected]
  Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e [email protected] eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

  Han gjorde också många stavnings liknande,
  (1) du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Du har alltid mardrömmar.
  (3) För att främjas på sitt kontor
  (4) Vill du ha en barn.
  (5) Vill du bli rik.
  (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
  (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
  8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
  9) Vill du vara attraherad av människor
  10) Barnlöshet
  11) Behöver du en maka / make
  13) Hur man vinner din lotteri
  14) PROMOTION SPELL
  15) SKYDD SPELL
  16) period av BUSINESS
  17) SPELL BRA ARBETE
  18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
  Kontakta honom idag på: [email protected]

  SvaraRadera
 60. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: [email protected] då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... [email protected] .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  SvaraRadera
 61. Paul Gregg

  Jag är Paul Gregg, när jag hittade så småningom vittnesbörd om detta spell caster Dr.sunny, hur han hjälpt många människor att få sina älskare och trasiga hem, jag kontaktade honom via hans e-postadress [email protected] eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Ett liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag tänkte magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr solig, gav han mig hopp om att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.sunny, gör han sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av stavnings Jag var täckt att hans pass fungerade, om du behöver hjälp, kontakta honom på [email protected] eller telefonnummer 2348077620669

  Han anmäla följande problem för alla
  Över hela världen ON:
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Andlig shot
  3. Utbildning
  4. Pengar spell
  5. Lång livslängd spell
  6. Prosperity stavnings
  7. Skydds spell
  8. Skaffa ett jobb stavnings
  9. Att bli chef spell
  10. Få stora lån utan att betala någon avgift spell
  11. Få bluff pengarna tillbaka
  12. Barn stava
  13. graviditet stavnings
  14. Freedom stavning
  15. kärlek stava
  16, försvinnande stavnings
  17. Invisible humant stavnings
  18. Framgång eller pa ** spell
  19. Äktenskap spell
  20. Revenge spell
  21. Popularitets stava
  22. Killing spell
  23. Cancer spell
  24. naturliga krafter stava
  25. Madness spell
  26. Fri hus lånpass
  27. Perioden av filmer och filmproduktion
  28. HIV / AIDS spell
  29. Tuberkulos stavnings
  30. Gå ner i vikt och kropp stavnings

  SvaraRadera
 62. Jag förlorade min man en gång och jag kunde inte råd att förlora honom igen. Jag kunde ha varit en misslyckad mor om jag inte höra Dr IREDIA.
   Min terapeut rådde mig att prova andliga medel på min make och hon rekommenderade Dr IREDIA via [email protected] eftersom hon vet stort antal människor som han har hjälpt.
   Mitt fall var så fruktansvärt att min man hotar mig alltid att inte involvera mig i någon av hans hemliga angelägenheter, håller han en hel del hemligheter och vi kunde inte vara sanningsenlig med varandra efter 3år av vårt äktenskap. Jag mindes ibland förra året att han försvann för tre månader och verkade dagen jag födde vår son. Jag overhead hans samtal nyligen att han vill flytta permanent till ett land som jag är inte bekant med. Det värsta är att han nämnde aldrig detta till mig innan han började agerar tröttnade och prata om skilsmässa. Han sade att han ångrade gifta eftersom jag håller blockerar hans vägar och lovade att skilja äktenskapet innan han försvinner för att träffa sin nya älskare. Det var då jag ropade och tog ärendet till Dr IREDIA enligt anvisningar från min terapeut. Den verkliga orsaken till hans handlingar avslöjades av DR IREDIA, att min make fångades av en dam som han mötte på Internet som använder onde anden att styra honom. Jag blev glad när jag hörde detta eftersom jag misstänkte att också. Att skära min historia kort; Jag förutsatt pengar för de nödvändiga objekt att kasta förtrollningen. Efter att han hade slutat gjutning passet, den andra dagen, de båda hade ett gräl och han slog upp sin flickvän och han kom tillbaka hem tigger mig att förlåta honom att hans ögon rensas nu att han aldrig kommer att göra något som kommer att skada hans familj igen och lovar att vara en omtänksam far och aldrig att fuska på mig igen. Jag är så glad att jag inte förlora honom till flickan och alla uppskattning går till Dr IREDIA för sitt stora arbete. Jag kommer också att råda dig att kontakta dr IREDIA för alla typer av utmaningar i ditt äktenskap, kommer han att vara svaret på dina problem. Kontakta honom nu med denna e-post ..... kommer [email protected] för ditt äktenskap aldrig att förbli densamma.

  SvaraRadera
 63. Många har skrivit artiklar om hur de hjälpte sig av en stavningskastare, men jag är mycket tacksam för den här stora stavningskramen som förde min ex make till mig. Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Elena Toni. När jag kom i kontakt med denna man var också genom ett vittnesbörd om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med sitt liv. Att komma tillbaka med en ex är en av de mest inre känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom de minnen med vår ex alltid skymmer vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vi tidigare brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min ex make var långt ifrån mina barn önskar jag än en dag att han kommer tillbaka till mig. Den här läkare som jag kände igen som doktor Odunga hjälpte mig med mina önskningar och jag är glad att säga att jag är tillbaka med min före detta man och jag är väldigt glad att dela vittnesbörd med alla så att de också kan träffa den här stora läkaren och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna för att få sin ex tillbaka i sitt liv, men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ex. Om du vill lyckas komma tillbaka med din ex, kontakta den här stora stavningskanalen på [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 och dela ett fantastiskt vittnesbörd för precis som jag

  SvaraRadera
 64. Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ä[email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.

  SvaraRadera
 65. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr Isikolo, den bästa spellcaster online och jag rekommenderar starkt Dr Isikolo till alla som behöver hjälp! .. Jag vill vittna om hur jag kom tillbaka till min pojkvän efter att han bröt upp med jag har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan flicka, när jag konfronterade honom ledde det till stridigheter och han bröt slutligen med mig, jag försökte allt jag kunde för att få tillbaka honom men alla till ingen nytta tills jag såg ett inlägg i ett relationsforum om en stavningskrock som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom kärleksspell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att prova, när jag kontaktade denna stavningskanal via hans email, och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det, då gjorde han en kärleksspell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän mig verkligen och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på Internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på + 2348133261196, TACK TO Dr Isikolo.

  SvaraRadera
 66. Mina namn är David Roko vill vittna om denna stora kärleksspellare som hjälpte mig att ta tillbaka min ex fru. Min ex fru och jag var där med ett missförstånd som ledde till vår uppbrytning, men jag åkte till henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag åkte känner jag mig alltid mer djupt i smärta och plåga eftersom hon går alltid ut på mig och vill inte lyssna på vad jag måste berätta och jag kände mig så tom inuti mig, min ensamhet blev värst, tills denna trofasta dag jag surfar på internet såg jag ett vittnesbörd på internet som vitnade om Dr Isikolo bra jobb, jag kontaktade honom som han försäkrade mig inom 48 timmar för ett omedelbart resultat. Precis samma 48 timmar som han lovade min fru kom nu hemma och bad om förlåtelse att älska och vårda henne och barnen för alltid, är så glad och tacksam för Dr Isikolo. Min fru är galet kär i mig igen. Om det finns någon kropp där ute som är i svårigheter och behöver hjälp, vänligen kontakta Dr. Isikolo: [email protected] Du kan också WhatsApp / Viber på +2348133261196

  SvaraRadera