Cornucopia?

2015-01-14 09:20

Midsommargryning åter som pocket

Midvintermörkers uppföljare Midsommargryning finns åter att köpa som pocket, i en ny utgåva. Boken har varit slut centralt i några veckor över jul och nyår.

Första utgåvan har sålt slut, även om enskilda exemplar kan finnas kvar ute i handeln. Massolit Förlagsgrupps alla pocketböcker kommer ges ut under imprintet Ponto Pocket framöver, så Midsommargryning ges nu ut med Ponto Pocket på omslaget och har därmed nytt ISBN. Motsvarande har skett med Midvintermörker.

Priset är något lägre till för er läsare med 45:- SEK hos Adlibris, 47:- SEK hos Bokus59:- SEK hos CDON och 54:- SEK hos Glansholms.

Midsommargryning finns fortfarande kvar som inbunden, om man föredrar det.

Det är väl bäst att skriva det: Alla mina böcker finns som E-bok, ljudbok och nedladdningsbar ljudbok. Stjärnklarts uppföljare ska komma i augusti, Stjärnklart kommer som pocket till sommaren och sista delen i Stjärnklartserien kommer 2016. Därefter har jag förstås fler böcker på gång, som kommer bli riktigt bra.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar