Cornucopia?

2015-01-28 17:41

Massolit söker redovisningsansvarig

"Mitt" förlag, Massolit Förlagsgrupp, dvs huvuddelen av börsnoterade Massolit Media, söker nu en redovisningsansvarig. Ni hittar platsannonsen hos Monster.


Gissar att man kommer husera på förlagets kontor, som hittas nära Norra station, inom gångavstånd från Nya Karolinska.

Eftersom det finns en del ekonomer etc som läser här, gissningsvis inklusive en och annan redovisningsekonom i Stockholmsområdet, så bjussar jag på uppmärksamhet för denna platsannons. Framtida ca 40 kontorskollegor kan man se här.

Massolit anställer folk, vilket eventuella aktieägare kan vara intresserade av att veta. Dit hör den nya tjänsten som utgivningschef skönlitteratur, dit Charlotte Werner rekryterats över från Bonnier. Man har även rekryterat till royaltyavdelningen, som gissningsvis har mycket att göra så här runt ett kvartalsskifte.
Inledningen till Stjärnfalls boktrailer.

I övrigt kan en del av er vara intresserade av att Massolits sommarkatalog nu finns att ladda ner (PDF), där ni hittar något som liknar en baksidestext för Stjärnklarts uppföljare Stjärnfall. Texten är riktad till bokhandlarbranschen, och slutlig baksidestext på själva boken kan vara annorlunda. Viss teaser och spoilervarning kan utfärdas. Det kommer även en fantastisk boktrailer, signerad Art by Sundberg, längre fram, som jag har haft förmånen att titta på. Trailer-teaser till höger.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

5 kommentarer:

 1. Snart är det augusti och även Stjärnfall tar slut första natten. Nästa del kommer förstås först 2016? Är det namnet klart? Heter den Stjärn*****?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. OT: Är detta sant - Greklands nya finansminister är en dataspelstransaktionsexpert? Källan är väl inte direkt den mest pålitliga, men...

  http://9gag.com/gag/a9Lj4X0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har alltså jobbat på riktigt och inte bara flummat.

   Radera
  2. @ vinstmaskinen

   Så kan man förstås också se det... :-)

   Radera