Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2015-01-28 14:19

Börjar blogga hos Litteraturmagazinet

Jag har börjat blogga hos Litteraturmagazinet. Inriktningen blir lite annorlunda än här på bloggen, och jag kommer uppmärksamma när jag postat något där.


Första postningen handlar om de tio procenten av böcker med sålda film- och TV-rättigheter, som sägs faktiskt gå i produktion. Lite branschinsyn med maskerade namn för att inte bryta allt för mycket mot det som händer på Bokmässan/Park stannar på Bokmässan/Park.

Jag kommer hos Litteraturmagazinet uteslutande skriva om författarskap, bokbranschen, litteratur och populärkultur. Och kanske lite kulturpolitik när andan faller på. Ni som avskyr när jag skriver om mitt författande kommer dock inte slippa undan, så ni kan inte andas ut. Om inte annat blir det ett påminnande inlägg här varje gång jag postar hos LM.

Kommentarsfunktionen hos Litteraturmagazinet har tekniska problem just nu, så det går inte att kommentera där för tillfället.

I övrigt är datum satt på Stjärnklarts uppföljare Stjärnfall. Enligt Förlagssystems databas släpps Stjärnfall den fjärde augusti. Pocketutgåvan av Stjärnklart släpps den 16:e juni.

Inlägg hos Litteraturmagazinet blir väl någon gång i veckan, och jag har sällskap av andra författarbloggar som exempelvis Mats Strandberg (Cirkeln etc), Sara Lövestam, Taliah Pollack och Mattias Lönnebo.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

 1. Ser fram mot det. Jag gillar dina populärkulturella inlägg även om du ofta kallar dem trams. Men där har du fel. Sveriges ledande ekonomibloggare bör täcka populär- eller vad som ibland refereras till som nerd-kultur då det är denna som håller på att förvandlas till den nya mainstreamkulturen. Se tex

  http://www.theguardian.com/books/2014/may/02/will-self-novel-dead-literary-fiction

  http://www.ft.com/intl/cms/s/0/64a8cce4-1f88-11e3-aa36-00144feab7de.html#axzz3Q8CtDhEE
  http://national.deseretnews.com/article/2262/Nerding-out-The-identity-crisis-of-nerds-becomes-mainstream.html

  och

  http://www.bbc.com/news/business-27228679

  Money talks

  Nulli secundus  SvaraRadera