Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2014-12-27 19:43

Vi vill se fotona på när du äter upp din sko, Annie Lööf

"Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna" - Annie Lööf till Expressen
Kvinna eller kärring?Ser fram emot foton. Men jag är inte knusslig, det går även bra med video. Och du får använda kryddor och sås.


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

23 kommentarer:

 1. Tack Lars.... denna ljuva underhållning, hade helt glömt av Lööf och hennes sko...

  Btw loggade in på facebook för första gången på några år, för att se moderaternas sida..... ojoj asså.... ser inget vidare ut för partiet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Syftar på kommentarerna där. Tvivlar på att alla är SD troll.

   Radera
  2. Ser ut som att väldigt många förstått vad det egentligen är för parti de röstat på och de gillar det verkligen inte.

   Så bra..
   Men det var ju lite för sent

   Radera

 2. Stödhjul?

  Den här överenskommelsen behöver nog ett starkare ord..

  SvaraRadera
 3. Gamle partiledaren för Bondeförbundet/Centerpartiet, Gunnar Hedlund, hade goda relationer med Socialdemokraternas partiordförande Tage Erlander och medverkade till koalitionsregeringen under 1950-talet. Som tack för det gick han under namnet "Ledhund"

  Från tuffa Annie Lööf till "Annie Ljöög"?

  SvaraRadera
 4. Tycker ni är lite väl chauvinistiska. Jag skulle välkomna Annie i en roll som vice VD bakom Kinberg Batra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har säkert rätt. Dvs att du skulle välkomna Annie i en roll som vice VD bakom Kinberg Batra. Nu är det ju inte fråga om VD i ett företag utan ledarskap för Sverige. Det är en väsentlig skillnad, men jag förstår vad du menar även om du inte kan uttrycka dig.

   Själv skulle jag också varmt välkomna Annie som Statsminister eller vice Statsminister. Därför blev jag besviken när hon, AKB, Göran och Björklund inte har tagit chansen. Inte nog med det, de har även gett den regeringsodugliga regeringen trumfkortet regeringsduglighet helt gratis (!) Och som lök på laxen och vad som gör en ännu mer besviken när alliansen inordnar sig under (s) vilka i sin tur inordnar sig (v). Hela alliansen är nu stödstrumpor åt (v) (mp)

   Så du må förlåta mig om jag är upprörd över att Annie gått i säng med Stefan. Jag trodde det var min Annie...

   Radera
  2. Du verkar inte ha fattat att Sverige AB drivits framgångsrikt som just ett företag sedan Göran Perssons dagar. Det vi ser nu är bara en naturligt korporativ utveckling. Ta nu och svälj Glran och se glad ut. Ingen gillar surfisar med hemliga sexdrömmar om politiker.

   Radera
  3. För nu blev V vågmästare och fick vetorätten istället för SD.
   Och V har ju alltid vurmat för företagandet, eller hur.

   Radera
  4. Med din fantasi skulle man ju lika gärna åkalla ET. Du har verkligen ingen som helst verklighetsanknytning. V kommer att ha lika lite inflytande som SD, dvs noll. Det är det som hela samarbetet går ut på. När en yttre fiende nalkas sluts leden.

   Radera
  5. "V kommer att ha lika lite inflytande som SD, dvs noll."

   Hur tänker du nu? S+MP är ju tvingade att få stöd från V annars faller hela deras "frikort" att regera till nästa val.

   Radera
  6. Öhh, vi får väl se hur det går. Lämnar framtiden helt öppen åt våra folkvalda att agera efter eget bevåg. Noll eller minus är mitt stalltips. Om du vill tro något annat så varsågod.

   Radera
 5. Alliansen begick harakiri. Det blir intressant att se kommande opinionsundersökningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Opinionsundersökningar är ointressanta. Är bara valresultat som räknas.
   För övrigt borde vi ha en samlingsregering i proportion utifrån valresultatet.

   Radera
  2. Nja. Jag tycker inte det ser ut som om valresultatet räknades.

   Radera
 6. Kommentarer verkar inte nådiga kring uppgörelsen på någon av partiernas facebook-sidor. Möjligtvis något mer välvilliga hos miljöpartiets väljare än de andras om man ska försöka se någon nyans i dem.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Nu har verkligen Cornucopia hoppat upp på samma höga fantasihäst som Henrik Arnstad. Ditt resonemang varför SD är "rasister" är ju patetiskt - med "tolkningsresonemang" kan man få hur många saker som helst, att framstå som man vill att det ska framstå som"
  Skulle man byta ut "islam" mot "kommunism" och "kultur-krock" mot "motståndare till demokrati" skulle Cornucopia hoppat jämfota av glädje och nickat i samförstånd.

  SD är ett nationalistiskt parti - vad förväntar du dig "Cornucopia" miljöparti-åsikter? Du kommer att passa fint i din nya förtjänta foliehat, den kommer att matcha din midjeväska och kattsamling galant. Ha så kul på din nyårsfest med Henrik. Och sluta upp med din "kommunistnoja" när du själv beter dig som äkta "Stasi" genom att blockera kommentarsfält :)

  SvaraRadera
 10. Decemberöverenskommelsen visar vilken riktning vi far åt. Den största "alliansen" för ensamt diktera vilkoren i Svensk politik. (Jämfört med tidigare där en minoritet tvingades kompromissa för att köpa över stöd och vinna en majoritet)
  Vad blir härnäst?
  I Januariöverenskommelsen kommer partier överens om att det är det enskilt största partiet i respektive allians som ensamt får diktera vilkoren.
  I Februariöverenskommelsen sätts riktlinjer att den person som fått flest röster i varje parti ska få diktera inom partiet.
  Voila! Diktatur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. marsöverkommerlsen är man skapar en dokusopå politruken som bestämmer vem som styra i 6 månader till nästa vinnare

   Radera
 11. Konstigt att inte högern tog chansen att förändra vänsterns budgetförslag före den 3 dec. Då hade dom kunnat vrida regeringens politik till höger. Löfven hade inte haft något emot det. Löfven är en högersosse som struntar miljön och har mer gemensamt med M än med V.

  SvaraRadera
 12. Kanske lite (s)(v)a(mp) i såsen till skon?

  SvaraRadera