Cornucopia?

Aktuellt

Lönerna i IT-branschen 2018 yrke för yrke - var ligger du?

Programmerare sägs vara det vanligaste yrket i Stockholm i takt med att den massiva automatiseringen i IT-branschen effektiviserat och skapa...

2014-12-24 09:09

Tomtarna ut i kylan - S&M-regeringen önskar God Jul!

Strip av Niklas Ericsson (Twitter: @KluddNiklas) fritt efter konceptidé av Lars Wilderäng.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

19 kommentarer:

 1. Helt enligt tankar från SD...
  Vilken hönsgård!

  SvaraRadera
 2. Det blir nog först nästa år som S&M-Allahiansen tar makten fullt ut. Men God Jul i år!

  SvaraRadera
 3. Satte julgröten i halsen och tappade all matlust efter att sett denna bild...

  God jul!

  SvaraRadera
 4. Nu först äter vi julmat över helgerna. Sen blir det mängder av politisk soppa.
  God Jul önskar jag alla på bloggen även om det är rasistiskt och inte använder God Helg namnet.

  SvaraRadera
 5. En bild säger mer än tusen ord.

  SvaraRadera
 6. Hahahahahahaha!

  Tack för en rolig julklapp. Den blir svårslagen.

  SvaraRadera
 7. Skönt att se att paret i alla fall får någon gjädje av varandra.

  God Jul!

  SvaraRadera
 8. Det finns idag tre alternativ:

  a) Samarbete S+M, eller mer troligt S+Alliansen.
  b) Förändra budgetreglerna så att det blir lättare för en minoritetsregering att regera.
  c) Någon form av samarbete med SD.

  Alternativ C är nästintill uteslutet så då återstår bara A eller B, vilket båda ökar stödet för SD och även politikerföraktet.

  SvaraRadera
 9. God Jul alla bloggare och åsiktsmannekänger!
  Må julefriden och sinnesfriden lysa över er alla.
  Nästa år, då djävlar.............

  SvaraRadera
 10. Julbudskapet kunde inte vara tydligare! Frågan är om dagens karriärpolitiker klarar av att i praktiken se till landets bästa på lite längre sikt. Förr var våra politiker mer explicita över vad som måste och kan göras. Ja... alla pratar om ansvar. "Walk the walk". Kindberg är helt klart en dominatrix som mest lever på sin oerhörda ambition att alltid vara påläst för att bestämma. En typisk elevrådsordförande men ej en naturlig ledare som M Thatcher t.ex(Lööf) som mer drivs av en ideologisk övertygelse om hur världen fungerar(Lööf mognar). Det ultimata "New Labour"-kopian kommer till Sverige? För att det ska bli verklighet måste dock (S) ner i "submission".

  SvaraRadera
 11. Fridolin et al måste ju leva i ett alternativt universum
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19923644.ab
  "Oavsett vad man röstar på vill många ha oss i en regering."
  Det var säkert så de uppfattade sig själva innan valutgången i höstas
  "många" är ju ett relativt begrepp
  enligt en undersökning efter valet var väl "många" ca 2% (som säkert är en kontinuerligt minskande andel)
  Nu är väl ett nyval inte vad Sverige behöver, men det vore intressant att se hur pass stor andel av väljarna som skulle ge dem ett förnyat förtroende
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

  SvaraRadera
 12. Hörde att Romson önskar sig en vädermaskin i julklapp så hen kan byta till en ickeförtryckande färg på snön. God Dieselfartygsjul till Er alla.

  SvaraRadera
 13. Skäms du inte öronen av dig?!

  SvaraRadera
 14. Ian Wachtmeister spådde redan innan valet att det skulle bli en S+M regering. Vi får väl se om han får rätt. God Jul !

  SvaraRadera
 15. Kuckelijul på er allesammans!

  SvaraRadera
 16. Handlade mer julklappar idag, ganska få kunder ute och en del affärer upphör till årsskiftet. Mellandagsrean har delvis börjat. Köpte några böcker på Stadsmissionen och lärde att andrahandsförsäljning får moms från årsskiftet. Skänkta varor belastas alltså med utgående moms medan den ingående blir noll. Verkar inte bara som vi går mot ljusare tider för alla. Blir nog svårare för mycket välgörenhet om några dagar.

  Hunnit äta lite jullunch och dottern är här - hon och min fru ser lite slött på någon animerad film om spöken och samtalar, även med mig. Blir huvudsaklig utdelning av klappar på annandagen när barnbarnet kommer.

  Måste ändå se lite på nätet och bilden är riktigt rolig. Visst är det en möjlig utveckling men gissar att det inte blir en koalition mellan S och M - fast kanske möjligen - kan bilden tydas som att S fortsätter regera med en del piskrapp från M. Hamnar då MP ute i kylan samt var hamnar resten av borgarna? För SD är enda säkra att de sitter utanför vare sig det blir extraval eller någon lösning om några dagar.

  Nu sköts den falska tomten ner på tv bäst att lägga in några vedträn till och ta lite glögg.

  GOD JUL

  Nanotec

  SvaraRadera
 17. Om man bara funderar på S&M, så föredrar jag Annie L framför Batra, -- ! men om man tänker till lite så vinner nog någon annan !!

  SvaraRadera