Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2014-12-27 13:45

Sverige saknar bostadsminister

Alla är överens om att Sverige behöver reformera sin bostadspolitik på många sätt. Men vi har ingen bostadsminister, vilket bland annat tidningen Arkitekten erfarit när de sökt påstådda bostadsminister Mehmet Kaplan (mp). Nu har timbroilern Rebecca Uvell1. gått till botten med det hela och dragit av förlåten till maktmissbruk, översitteri, brott mot offentlighetsprincipen och horder med CO2-utsläppande flygresor till och från Turkiet.


Ska man summera så har Sverige fått en Turkietminister i form av den från Turkiet skyddssökande Mehmet Kaplan, som verkar spenderat större delen av sin ministär i just Turkiet. Även hans omfattande flygresor till andra länder verkar alltid blanda in Turkiet, t ex en flygresa till en designmässa i Hong Kong, som tog sin start från Istanbul.

Hur exakt man löser Sveriges problem på bostadsmarknaden genom att vistas i Turkiet eller på flygplan är dock oklart.

Också skrämmande är att Kaplans kansli inte lämnat ut inkomna handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen - bland annat har man vägrat släppa ifrån sig kvitton och fakturor på resandet och hotellboende. Tydligen finns det något att dölja.

Rebecca Uvell avrundar:
"Det har säkert ingenting alls att göra med att han ÄR från Turkiet själv. Det är nog bara för just Turkiet har så fantastisk bostadspolitik. Gissar jag.

Gissar också att det där hatet mot flyg Miljöpartiet generellt har inte är något Kaplan delar.
För jag har inte hittat en enda tågbiljett. Hittills.
Busy busy busy, do'in something. Alltså.

Undrar bara när han tänker börja fokusera på just bostäder. I Sverige.Där han alltså är minister."
Mehmet Kaplan, även känd som för att likställa IS massmördande slavägande våldtäktsmän och etniska rensare med de frivilligsvenskar som försvarade Finland mot kommunistiska Sovjetunionens anfallskrig, kommer dock sitta kvar som bostadsminister i 37.7%-regeringen och få stöd genom 39.4%-oppositionens nedlagda röster i det nya (S)expartisverige.

Slutsats: Ingenting kommer hända inom svensk bostadspolitik de närmaste 3.5 åren, om inte Mehmet Kaplan (mp) sparkas ur regeringen. Så han kan permanent semestra i landet han flytt från.

1. Rebecca Uvell är gift med Timbros VD Markus Uvell (jag MÅSTE få telefonumret till din frisör, Markus!), och klassificeras därmed som timbroiler av mig.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

12 kommentarer:

 1. Hittade Uvell's inlägg genom http://www.bubb.la, insåg att jag borde ha blivit politiker..

  Jag hoppas innerligt att det finns någon journalist på AB, Expressen, SVD, eller DN som faktiskt vill lyfta detta och kanske få något svar från Mehmet, om inte det är något man är villig att göra kanske man kan lyfta fråga om varför kvittohantering och liknande sköts så förbaskat dåligt när det är lagstadgat.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis som vice statsministerns båtfärg, avlopp, oljeeldning och energiskatter som också är lagstadgade.

   Radera
 2. Står inget i sharialagarna om skyldighet att redovisa kvitton.
  Så, sluta trackassera denna hedersmuslim.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror absolut att bristen på kvitton beror på att dessa inte ens lämnats in..

   Radera
  2. Han har helt enkelt bara jackat in sig i samhällets blodomlopp, en parasitisk tillvaro, väldigt populät i vårt land nuförtiden

   Radera
 3. Bra Cornu! Fortsätt hacka ner på hycklarna! Miljöpartiet använder bara miljön som ett marknadsföringsbedrägeritrick. Man skiter i hållbarhet lika mycket som de andra partierna, eller om möjligt ännu mer.

  SvaraRadera
 4. kaplan ar ett stort skal till varfor sexpartistaten kanns sa smartsamt. Stackars Sverige.

  Vad blir nasta minister, mullah Ohmar eller Osama bin ladens kusin kasnke ? Blir till nasta val gissar jag. Svenska folket bryr sig tydligen inte om naganting.

  SvaraRadera
 5. Fick leta lite men hittade faktiskt Kaplans initiativt till sin bostadspolitik.

  Inriktningen är klar: "Det behövs hyresrätter för nyanlända"
  http://www.nyteknik.se/nyheter/bygg/byggartiklar/article3862993.ece

  SvaraRadera
 6. Kan ingen ansvarskännande riksdagsman väcka misstroendevotum mot denne olycka till minister?

  SvaraRadera
 7. Turkiet har god mat och billig sprit (Raki).

  SvaraRadera
 8. Ja, och vilka fantastiska sjömän...
  Dumlupinar, anyone?
  Jo, Lepanto ävenledes, 1571.
  Stolta traditioner.

  SvaraRadera
 9. Mehmet kanske har betalat för hotell och övriga omkostnader ur egen plånbok och då behöver han ju inte visa några kvitton :)

  SvaraRadera