Cornucopia?

Aktuellt

Läsarna inte oroliga över coronaviruset - dags att media tappar intresset?

Läsarenkätens 1773 respondenter visar att bloggläsarna inte är oroliga över coronavirusutbrottet, utan som det ofta är handlar det om att de...

2014-12-16 08:03

S&P-500 och VIX

God morgon! Slänger in dagscharts för S&P-500 och VIX nedan.

Skräckindexet VIX

Det breda amerikanska börsindexet S&P-500
Värt att notera är hur högt VIX gått även denna gång, jämfört med i augusti. Det talar för att vi är på väg att fortsätta hamra in spiken nedåt, likt i oktober. Men det måste förstås inte bli så.

I Asien är Hang Seng ner 1.26% och Nikkei ner 2.01% nu på morgonen och mycket talar för att nedgången fortsätter. Se upp för de fallande knivarna här bara, de är vassa och det är mycket lätt att göra sig illa.

S&P 500-terminen talar för fortsatt nedgång, även om det än så länge är marginellt. Känns osannolikt med positiva europeiska börser idag.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar