Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2014-12-16 08:03

S&P-500 och VIX

God morgon! Slänger in dagscharts för S&P-500 och VIX nedan.

Skräckindexet VIX

Det breda amerikanska börsindexet S&P-500
Värt att notera är hur högt VIX gått även denna gång, jämfört med i augusti. Det talar för att vi är på väg att fortsätta hamra in spiken nedåt, likt i oktober. Men det måste förstås inte bli så.

I Asien är Hang Seng ner 1.26% och Nikkei ner 2.01% nu på morgonen och mycket talar för att nedgången fortsätter. Se upp för de fallande knivarna här bara, de är vassa och det är mycket lätt att göra sig illa.

S&P 500-terminen talar för fortsatt nedgång, även om det än så länge är marginellt. Känns osannolikt med positiva europeiska börser idag.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar