Cornucopia?

Aktuellt

Anställda LO-medlemmar - ovanligt folk

Fackförbundet LO:s ordförande Thorwaldsson ska avgå. LO-medlemmar är allt ovanligare och LO-medlemmar med någon form av anställning är ovanl...

2014-12-03 14:20

Bredbandsavbrott - ingen liveuppdatering från budgetkrisen

Dessvärre har jag drabbats av en driftstörning hos bredbandet. Av den anledningen utgår tills annat besked ges liverapportering från budgetkrisen i detta allas vårt Sveriges svåra stund.


Avbrottet har skett mellan telestationen och någon annan punkt och beräknas enligt Telias alltid utmärkta tekniska bredbandsupport först vara åtgärdat klockan 18:00. På grund av detta kan jag inte följa live-TV från riksdagen, då jag nu kör mobil backup, som visserligen är 4G här på landet, men att följa riksdagsdebatten äter snabbt upp månadens tillåtna överföringar.

Jag beklagar det inträffade.

Gud Befvare Swärige och Hans Majestät Konungen! Och låtom oss lyckan stå oss bi i denna sfvåra stund.

Tillägg: Om Telia fixar problemet innan det är dags för votering ska jag göra skamlös gratis reklam för Bästa Supporten (tm) och varför man alltid ska välja Telia som bredbandsleverantör.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. I lä av Ringhals?
  Elektronikfel?
  Funkar mobilen?

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag heter Andreas Wiklund och jobbar på Telia Kundservice. En av mina arbetsuppgifter är att söka igenom bloggar där Telia omnämns, för att se om det finns något vi kan hjälpa till med.

  Den driftstörning du drabbades av under gårdagen är fortfarande under felsökning av våra tekniker och problemet beräknas i nuläget löst till klockan 13:00 idag. Vi beklagar dom problem detta orsakar för dig.

  Jag har lagt in så att du får ett sms på ditt registrerade kontaktnummer hos oss, när driftstörningen klarskrivs av tekniker. På samma mobil-nummer har jag även beställt så det läggs på extra datamängd kostnadsfritt, så du kan använda mobilen för att surfa under tiden fasta tjänsten är nere. Du får ett sms när detta är aktiverat.

  Jag önskar dig en trevlig dag.

  Med vänlig hälsning
  Andreas Wiklund
  Telia Kundservice

  SvaraRadera