Cornucopia?

2014-12-15 15:54

Boksigneringsturné Göteborg Lars Wilderäng & Ann Rosman torsdag - lördag

För alla er som ännu inte klarat av julklapparna så kan jag nu meddela att jag tillsammans med förlagskollegan Ann Rosman kommer genomföra en stor signeringsturné i Göteborgsområdet torsdagen den 18:e december till lördagen den 20:e december. Vi kommer besöka Akademibokhandeln på Allum i Partille, Kungsmässan i Kungsbacka, Frölunda torg, Nordstan, Järntorget och Avenyn.

Möjligheter att köpa signerade exemplar av inbunden Stjärnklart, samt Midvintermörker och Midsommargryning som pocket finns alltså nu i julstressen, liksom Ann Rosmans senaste deckare Havskatten inbunden och hennes tidigare pocketböcker.

Tider och respektive platser enligt nedan.

Torsdag 18:e december
Akademibokhandeln Allum 11:00 - 12:00
Akademibokhandeln Backaplan 13:00 - 15:00

Fredag 19:e december
Akademibokhandeln Avenyn 12:00 - 13:00
Akademibokhandeln Järntorget 13:30 - 14:30
Akademibokhandeln Nordstan 16:00 - 17:00

Lördag 20:e december
Akademibokhandeln Kungsmässan 11:30 - 12:30
Akademibokhandeln Frölunda Torg (stora i äldsta byggnaden) 13:30 - 14:30
Akademibokhandeln Frölunda Torg (lilla i ny byggnad) 14:30 - 15:30

Vi ses där, om inte för att klara av julklapparna, så bara för att säga hej!

Sedan blir det lugnt med signeringsutlysningar här på bloggen ett tag. Så lugna ner er.

Relaterat kommer jag föreläsa en timme om mina böcker och mitt skrivande i regi Sätila Bibliotek/Marks Kommun onsdagen den 18:e februari klockan 19:00 - 20:00. Föreläsningen är gratis och öppen för allmänheten och kommer antagligen hållas i Sätilaskolans nyrenoverade fina aula. 35 minuter med bil från Korsvägen och gratis parkering, eller 45 minuter med buss och 100 m promenad om man vill åka kollektivt från samma plats. Jag kommer även signera böcker där, men jag påminner förstås om detta framträdande längre fram.

Och nej, pocket på Stjärnklart kommer inte förrän till sommaren. Och uppföljaren släpps i augusti. Och alla mina böcker finns som ljudbok, både på skiva och nedladdningsbar. Och de finns också som E-böcker.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

1 kommentar:

  1. Jag lyckades hålla mig från att öppna boken i nästan två veckor och det var rätt beslut. Har just sträckläst från pärm till pärm. Boken kan rekommenderas men imorgon blir en trött dag.

    Tänk att det skall behövas så mycket hemskheter innan det stora vattnet blir fritt är flöda.

    SvaraRadera