Cornucopia?

2014-11-04 12:57

Uppdaterad blogglista

Jag har uppdaterat listan med bloggrannar jag läser, som ni finner längst ner på bloggen.


En del jag inte läser har raderats, och ni kommer inte tillbaka, liksom alla de andra som önskar att jag lägger upp dem. Jag kommer framöver tillämpa en strikt fyraveckorsregel, som kommer sänkas till två veckor - inga inlägg på fyra veckor och bloggen tas bort från listan. Framöver kommer den sänkas till två veckor.

Ni som är listade, men anser er placerade i fel kategori, hör av er så kan jag flytta runt er.

Särskilda undantag existerar förstås helt godtyckligt, vilket jag bestämmer över själv. Eventuella listade bloggare som läser min blogg är härmed att anse som underrättade om detta.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

4 kommentarer:

 1. En ämnesuppdelning känns ganska onödig. Det gör det bara jobbigare att kolla vilka nya blogginlägg som tillkommit. Inte är det heller så lyckat att stoppa in bloggare i fack. Vilket fack vill du själv bli instoppad i?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Folk får klassificera mig som de har lust. Jag bestämmer inte över andra.

   Radera
 2. Hoppas att du aldrig tar bort Morgonsur, oavsett hur sporadisk han blir ibland. Sån kvalitet måste få ta tid!

  SvaraRadera
 3. Så trevligt att vara grannar! Kanske borde vi ha en gårdsfest? Jag råkar som av en händelse ha lite konserver och flaskvatten undanstoppade.

  SvaraRadera