Cornucopia?

Aktuellt

Löfven: Skärp er "tillsammans för Sverige"

Statsministern höll i en oklipp tagning ett tal till nationen i kväll. Beskedet till svenska folket var att vi ska skärpa oss "tillsamm...

2014-11-01 10:46

Stjärnklart (och Midvintermörker+Midsommargryning) nu hos Google Play

Alla mina Androidläsare kan nu glädjas åt att Stjärnklart, Midvintermörker och Midsommargryning nu finns som e-bok hos Google Play, Androidtelefonerna och Androidplattornas motsvarighet till Apples iTunes/AppStore/iBooks.

Ni hittar dem för 125:71 SEK för Stjärnklart och mycket låga 36:90 för Midsommargryning och 47:67 för Midvintermörker. De låga prisnivåerna beror rimligen främst på att e-böcker i svensk handel är belagda med 25% moms, men Google Play är inte i Sverige. Svenska staten i sin enorma vishet belägger e-böcker med 25% moms, men böcker tryckta på döda träd med endast 6%.

Ett urval aktuella listplaceringar för Stjärnklart nedan.

1 (-) Science Fiction Bokhandeln Svenska Boktoppen augusti
#1 (1) Bokus science fiction, E-bok
#1 (2) Adlibris science fiction, E-bok
#2 (3) Bokus science fiction alla format (nedladdningsbar ljudbok)
#3 (2) Bokus science fiction alla format (E-bok)
#4 (3) Muntligt, nedladdningsbara ljudböcker#8 (8) Bokus, inbundna deckare
#8 (8) CDON, Deckare & Thrillers
#9 (9) Adlibris science fiction alla format
#11 (?) Bokus inbundna deckare
#13 (12) Adlibris, inbundna deckare
#45 (10) Apple iBooks Mysteries & Thrillers enligt AppAnnie

Midvintermörker ligger för övrigt på #36 hos Google Play och Midsommargryning på #44. I övrigt ser det ut som vanligt hos onlinehandeln med Midvintermörker och Midsommargryning på #1 och #2 i genren Äventyr & krig hos Bokus och #1 och #3 i samma genre hos Adlibris.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Gillade boken. Spännande och intressant. Men helt osannolik. Det hela börjar ju med att en iphone är trasig. Och det händer ju inte. Så i kommande upplagor borde det nog ändras till någon annan lur om autensiteten ska kunna upprätthållas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.metro.se/nyheter/mobilreparator-vanligt-fel-med-expanderad-iphone/EVHmbA!twgWzWPOm8MWk/ ;)

   Radera
 2. Personen kanske satte sig med telefonen i fickan, de tenderar ju till att böjas då. Eller kanske tappats då det genast blir en "Spiderman edition" av den. Ganska sannolikt faktiskt.

  SvaraRadera