Cornucopia?

2014-11-22 15:06

Omoral nu som inbunden

Sigfrid Lindhes fantastiska 70-talistgenerationsroman Omoral finns nu inte bara som e-bok, utan är nu släppt som inbunden för er som föredrar att läsa på papper.

Läs min recension av boken här.

Ni hittar boken inbundet hos Adlibris för 179:-, Bokus för 179:- eller CDON för 209:-. Bokens beskrivning:
"Cesar Ström var en godartad pojke, en ambitiös student som skulle ut på det stora intellektuella äventyret; att gå högskola i Luleå. Men han stiger in i en virvelvind av fester, kvinnor och vansinne och hans tidigare liv kastas överbord. Cesar, med näst intill obefintlig erfarenhet av alkohol och sex, hamnar i kretsen runt skolans tyngsta festfixare och något vilt växer i honom. Skolan är varm, tät och sluten i det iskalla mörkret och rymmer plats för att leva ut drömmar. Fria drömmar. Djuriska drömmar. Cesar förlorar sin moral och har aldrig varit lyckligare."
Passar på att påminna om att jag pratar lite om Stjärnklart och signerar böcker från ca 18:30 och framåt i Kinna Bokhandels julklappskväll på måndag den 24:e november. 20% på allt i butiken gäller. Och så har jag något intressant att berätta, som ni antagligen inte hört tidigare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar