Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2014-11-04 20:20

Kvällsmys: Veckans Fridolin

Vi avbryter ordinarie sändningar för ett meddelande från vår käre utbildningsminister, Gustav Fridolin, sva(mp), som sprider sin vördnadsfulla visdom till svenska folket helt gratis på Youtube.

Sveriges utbildningsminister, statsmannen Gustav Fridolin, mina vänner. En applåd.

Nya bloggrannen Lotta Lexén är inte bara författare, familjeprepper utan också lärare. Hon anser att Fridolin är skyldig henne ett bokmärke efter förra Fridolin-rullen.

Det finns de som hävdar att droger som röka inte ger permanenta hjärnskador på ungdom som flyttade hemifrån som 16-åring till en förort, som var härlig på många sätt, men där gjorde en del skit vederbörande inte är stolt över. Se Fridolins filmer som inlägg i debatten om permanenta hjärnskador.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

27 kommentarer:

 1. We are doomed. Just f-ng doomed. Var är utgången , jag vill kliva av Sverige...

  SvaraRadera
 2. Men herr W, man ska inte vara dum mot dom som inte kan hjälpa det.....

  SvaraRadera
 3. Den mannen är en vandrande katastrof. När Ullenhag som var en mästare på floskler och dåligt omdöme gjort sorti trodde man det skulle bli bättre.

  In kommer då brådmogne Gustav Fridolin och visar slutligen var det politiskt korrekta skåpet skall stå och ger därmed Ullenhag ett bättre eftermäle än han förtjänar.

  Stackars Sverige!

  SvaraRadera
 4. Anton Abele, kom tillbaka, allt är förlåtet!!!!11!!11ettett

  ...eller, näe. Men du blev å andra sidan inte minister.

  SvaraRadera
 5. MP med den empatiske unge Fridolin och aspirerande statsminister Romson i spetsen verkar slåss om att axla hovnarren Juholts fallna narrhatt. Faktiskt så verkar hela regeringsministären slåss om den, med Löfven som stark trea strax efter den energiska MP-duon med den dimmiga blicken. Dock hade det räckt med en Juholt. Nu känns det faktiskt lite obehagligt med alla dessa Juholt-kloner, inte alls roligt längre, bara skrämmande.

  SvaraRadera
 6. Herregud, apoteket kan sluta sälja kräkmedel !!!! (Om de nu någonsin har sålt sådant....)

  SvaraRadera
 7. Hade Reinfeldt öppnat sina ögon och öron i stället för sitt kalla hjärta och drivit en ansvarsfull och realistiskt invandringspolitik hade Alliansen suttit kvar vid makten och vi hade sluppit se och höra denna pajas vanföreställningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moderaterna kan ju vilken dag som helst i veckan ringa Karlsson i Sd och signa upp dom som stödparti, så kan dom sänka regeringen och få slut på farsen. Men efter som Åkesson hade bombarjacka på sig på 90-talet så måste Sverige genomlida fyra år av katastrofregerande enligt allianslogik.

   Radera
  2. Bara fyra år? Den här späkvandringen vi är på aldrig kommer ta slut.

   Radera
 8. Jag tycker ni är för hårda och allmänt omänskliga. Här har vi en lätt funktionshindrad kille som bara vill bli en av alla andra och kunna kommunicera med oss "normala", och så får han bara skit och ovett tillbaka. Skämmes!

  SvaraRadera
 9. Annars är det ju en jädra konstig ledarkvartett vi har fått. Svetsar'n, som verkar ha lite lätta studieteknikproblem och läser halva debattartiklar, det kontaktsökande malplacerade Långa Barnet, Kommunisten som har gett sig den på att framtiden ligger bakom oss men att vi kan ta oss dit med socialism, och det Sexistiska Miljösvinet som är ungefär vallokomotivens svar på Hindenburg.
  Om det fanns en regeringsaktie skulle jag nog blanka den.

  SvaraRadera
 10. Jag törs nog inte se det här.

  Leif GW Persson kallade Fridolin för en liten orm. Gustav och Åsa Ormson.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte jag heller. Är det här the Office på svenska? Jag har alltid haft lite svårt för den här typen av Fawlty Towers humor. Man skrattar men känner sig generad samtidigt.

   Nulli secundus

   Radera
 11. Varför har vuxna människor fått för sig att göra "hjärtsymbol" med händerna är något fint? Ser bara rent löjligt ut, tycker det är erbarmligt när idrottare gör det och när en minister gör det suck.
  Men det visar lite hur "bra" lärarutbildningen är förstås.

  SvaraRadera
 12. Man kan alltid räkna med en viss tyngd i Frigolitens uttalanden!

  Åsa Dumson, Frigoliten och en Jihad-minister, får ju Per Bolån att verkar riktigt vettig i jämförelse...

  SvaraRadera
 13. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 14. Favorit i repris.
  www.youtube.com/watch?v=xa2Cag9OrHc

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja där har vi en riktig klassiker. En politiker som inte har någon koll på någonting men ändå ska blanda sig för att känna sig viktig...

   Radera
 15. Katarina Taikon en Rom som gjort mest mot rasism!
  Grattis i så fall.
  Fast jag tycker det verkar som om de drabbade Romerna behöver mer insatser!
  De formligen tigger om det överallt där det är tillåtet!

  SvaraRadera
 16. Hoppsan, det verkar finnas många arga vita män där ute. Det bara går inte att låta bli att skriva meningslösa elakheter. Men vi andra älskar er ändå (inte ironi), inte ironi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen. Jag tycker Fridolins hälsning är töntig men detta "EXIT SVERIGE", "Katastrof", "Jag kräks" känns väldigt kopplat till hans ganska mjuka, larviga framtoning. Vilket brukar uppröra vita machomän något alldeles förfärligt.

   Radera
 17. Nu är Ni för negativa! Han gör juh minsann ett hjärta med händer! Han kommunicerar med dagens unga, visar att han bryr sig. Ja Ni vet, såndär hipp vuxen.

  SvaraRadera
 18. Känns som att animerade karaktärer t.o.m. skulle vara bättre lärarinspirerare än herr Fridolin. http://t.co/OMJuUCyJNi Nissa lär sig iallafall att inte stanna för länge under täcket :)

  SvaraRadera
 19. Jag säger som Alexander Bard; det är inget problem att massor av miljöpartister använder droger, problemet är att de inte vill erkänna det offentligt.

  I sin intervju på podcasten Värvet (JFGI) påstår Bard också att Romson har besvarat frågan om hon röker på med "Jag knarkar aldrig i Sverige", vilket väl får tolkas som att vissa delar av hjärnan (den juridiska) fortfarande fungerar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite service, här kommer länken. Jag trodde inte jag gillade Bard men den här två timmar långa intervjun måste vara bland det bästa som gjorts på svenska, det är så bra hela tiden att man vill inte att det skall ta slut:

   http://xn--vrvet-gra.se/podcast/101-alexander-bard/

   Radera