Cornucopia?

2014-11-18 11:00

En ny marknad för Bitcoin

Detta inlägg är reklam.

Är du intresserad av att spekulera i upp- eller nedgångar i priset på Bitcoin? Efter en stor efterfrågan bland kunderna har nu nätmäklaren IG, som firar 40 år, lanserat en ny marknad för att handla med den virtuella valutan.

Istället för att köpa Bitcoin kan du få exponering mot denna spännande digitala valuta genom att spekulera i uppgång och nedgång i priset genom valutapar, binär option eller sprint markets i Bitcoin. Det är lika enkelt att gå lång som kort och du vet alltid din maximala förlust i förväg.

IG erbjuder ett brett utbud av marknader för såväl nybörjare som erfarna traders. Förutom att handla aktier direkt i orderboken, avancerade analys- och handelsapplikationer såsom ProRealTime eller MetaTrader4, erbjuder IG även courtagefri handel i aktieindex, råvaror och valutor. Courtaget på svenska aktier är endast 0,03%.

Läs mer om att handla Bitcoins hos IG.

Detta inlägg är reklam.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

5 kommentarer:

 1. I helgen gjorde en expert-trader från wall street (enligt egen utsago) reklam i DN för sin expertprogramvara där man inte behöva kunna något alls för att använda den och handla med binära optioner. Han hade först släppt sin expertkunskap bara för sina vänner, men vill nu att fler skulle få tillgång till den, till ett facilt pris och en viss insättning på en viss trader-sajt. Enligt reklamen så tjänade alla hans väldigt leende (bildbevis fanns) vänner nu 10-tusentals Euro i veckan.

  Jag väntar nog till en sån expertprogramvara dyker upp för Bitcoin, eftersom jag inte riktigt litar på slumpen men väl på leende vänner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hörde något om ett leende?! Vart skriver jag upp mig???

   Radera
 2. Wow! Pengar luktar inte. Än mindre Bitcoins. Har du sålt din själ nu, Cornu?

  SvaraRadera
 3. Trevligt att se att du är kapitalist iaf cornu. 2020!

  SvaraRadera
 4. Vettigare spekulera i om det blir krona eller klave!

  Instrumentet bör inte missbrukas på detta sätt-det är tänkt som en försäkring av bitcoins värde!

  SvaraRadera