Cornucopia?

2014-11-12 11:31

Boka julens och vinterns hotell via Hotels.com - 40% rea

Hotels.com kör nu en jul- och vinterrea med upp till 40% i sänkt pris. Passa på att boka hotell inför jul, nyår och vintersemestern.
Ja, detta inlägg är reklam för er som inte förstod det. Bokar ni hotell via ovanstående annons får jag provision. Lev med det, ni läser bloggen gratis.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

7 kommentarer:

 1. Du kan ju testa att ta betalt för bloggen så slipper vi se dylika skitinlägg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej. För stor administrativ börda att fakturera och/eller bokföra 1000-tals läsare, vilket vilken normalbegåvning som helst kan förstå.

   Radera
  2. Du tror på allvar att någon skulle vara beredd att betala för dina inlägg? Dream on ;-)

   Radera
  3. Du menar alltså att cornu ska lägga ner bloggen eller jobba gratis?

   Radera
  4. Jag skulle kunna tänka mig att betala en liten slant för att läsa denna blogg och en stor slant för att slippa läsa Nroblex kommentarer.

   Radera
 2. Inga problem alls med det. Kör på!

  SvaraRadera
 3. Det verkar iaf som att reklamen fungerar eftersom den dyker upp igen. Har använt dem vid något tillfälle, fast inte via reklam.

  SvaraRadera