Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2014-10-03 12:27

Infrastrukturminister Johansson attesterar falska kvitton

Nya infrastrukturministern Anna Johansson har en bakgrund i socialisternas korruptionshuvudstad Muteborg. Hon har bland annat attesterat tveksamma kvitton på gåslevermiddagar och klädinköp i det kommunala bostadsbolaget Bostadsbolaget.Det framgår att Bostadsbolaget bland annat betalat privata klädinköp i Canes (inte direkt några goa arbetarkvarter i Gôteborg alltså), där Anna Johansson har attesterat klänninginköp (eng dress) som "lunch". Baserat på svaren hon ger till Uppdrag Granskning är hon dummare än tåget, vilket inte fungerar om man bland annat ska ansvara för tåginfrastrukturen.

Avgå!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Även Ylva J har väl attesterat för många kvitton:
  "Mellan 2000 och 2004 var Ylva Johansson vd för utbildningsföretaget Att Veta AB som ägdes av Svenska kommunförbundet tillsammans med Lernia samt ett antal fackförbund. Ett år efter att hon lämnat gick bolaget i konkurs efter förluster på 200 miljoner kronor."

  SvaraRadera
 2. Nä, det stod inte "Dress" på kvittot utan Noir 40. Kanske 40g svart kaviar till lunch som minister Johansson godkände?
  Tittar man närmare i frugans garderob så står det Noir 40 på nån italiensk skokartong.
  http://kookai.com.au/collections/shoes
  Bostadsbolagets VD hade kanske skofetish böjelser?

  SvaraRadera
 3. "klädinköp i Canes"
  Hon kanske menar att hon ville ha - med detta instrument- "six of the best"?
  Inte för inte kallas ju Göteborg "lilla London".

  SvaraRadera
 4. Reste ofta till Muteborg under 90-talet. Tåget var nästan alltid i tid. Nu gäller detta med tåg i tid som en gammal historisk erfarenhet. Med ny ansvarig minister är det hög sannolikhet att detta kommer att förbättras. Tänk att få skriva: Det var bättre på 90-talet (när det gäller tågen).

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 5. Civilministern Ardalan Shekarabi har tydligen varit inblandad i bidragsfusk under sin tid som SSU-ordföranden. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5481757

  SvaraRadera
 6. Anna Johansson må ha fått sin position och makt eftersom hon är Göran Johanssons dotter men hon har ändå några kvaliteter som särskiljer henne från politikerklassen i övrigt. Hon bor faktiskt i Bergsjön, ett av Sveriges mest utsatta områden, om än i en villa i ett av Bergsjöns bättre områden. Hon tar bussen till jobbet tillsammans med vanligt folk. Hon pratar med vanligt folk, även oss rasister.

  SvaraRadera
 7. Göteborgarna har röstat nej till trängselskatten. Som motpart i förhandlingarna som lokalpolitikerna ska ta upp med centralmakten satte Löven en lokal muteborgsförmåga. Vägvalet lär få kämpa...

  SvaraRadera