Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2014-09-30 13:04

Intervju om bostadsbubblan i SVT

Dags för en bottle post. Har spenderat nästan två timmar på en Public Service/SVT-intervju kring bostadsbubblan, vilket gör att seriösare inlägg får vänta, då jag har en bok att skriva. Så ni får nöja er med denna utfyllnad och återanvändning av intervjutiden.

Lars Wilderäng
Gameface on.
Förnekar alla uppgifter
om att jag ska ha lett på
bokmässan förra veckan.

Själva intervjun är förstås bara några minuter, men jag hade ju inget att klä på mig, och behövde vis av erfarenheten av den ökända grå T-shirtintervjun från sommaren 2011 byta kläder. Och tillbaka till pyjamas och morgonrock igen.

Sedan skulle jag transportera mig till intervjuplatsen inne i byn som dock var ljudförbistrad på grund av läggning av ny asfalt, så vi omgrupperade raskt till ett nybyggt nyfunkisbostadsområde. Sedan ska utrustning ställas upp, fotografen ska handela fotografen under utbildning, ljus ska riggas osv. Sedan är själva intervjun kanske fem minuter. Därefter ska det fejkas lite miljöbilder där jag pillar på min iPhone, varefter jag helt autentiskt (no fake) gick rätt in i skogen efter genomförd intervju.

Ämnet för dagen var likt 2011 bostadsbubblan, så utmärkta möjligheter att göra bort sig i TV erbjöds. Jag sade lite spontana dumheter. Inget nytt eller överraskande för bloggläsarna, annat än möjligen min klädsel. Bra TV.

När, var och om intervjun dyker upp i TV hör jag av mig. I värsta fall får ni se mig helt utan förvarning.
SVT:s Stormtrupper, utdelegerade från Västnytt, men på uppdrag från Dödstjärnan i Stockholm.
Från vänster till höger: PRAO, reporter, fotograf, fotograf under utbildning
Nu ska jag skriva på Stjärnklarts uppföljare. Återkommer med seriöst blogginlägg senare.

Nästa gång ska jag cosplaya Hank Moody. Hittade en svart skjorta när jag röjde i klädkammaren efter kostym, skjorta och slips.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

13 kommentarer:

 1. Ehm. Lämna tillbaka den där kostymen till Dressman.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Solglajjerna lämnas även dom med fördel tillbaka till bolaget som producerade star trek-filmer på åttiotalet (eller Yoko Ono?). Taffligt försök att var hipster-ironisk cornu... :P

   Radera
 2. Så det tar alltså ett omnipotent statligt bolag 2 timmar och 4 anställda för att producera 5 minuter tv ?  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. "PRAO, reporter, fotograf, fotograf under utbildning"

   Stod under bilden.

   Så normalt sett behövs bara 2 alltså.

   Blev lite orolig där, kändes ett tag som att kommunalare skulle vara effektivare...

   Radera
 3. Blonderat hår och du kan dubblera som Assange.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu var du väldigt generös.

   Radera
  2. Tycker du?

   http://media.brainz.org/uploads/2010/12/546633-julian-assange.jpg

   Radera
  3. Sur min och solbrillor får mig alltid att tänka på Franco. Diktatorn alltså, inte regissören.

   Radera
  4. Du är säker på att du inte menar Pinochet? Den bilden med juntan i preussiskinspirerade uniformer utgör för övrigt en av 1900-talets coolaste.

   Franco får mig mest att tänka på ett gammalt russin.

   Radera
 4. Stekarvarning på bilden

  SvaraRadera
 5. Fotografen är misstänkt lik Bingo Rimér..
  Är det han rentav som tagit den smala vägen?

  SvaraRadera