Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2014-07-28 09:06

Summer of 69 (NSFW!)

"He did them in. He did them in with a shovel."
Eftersom en del av er olyckliga själar börjat jobba igen idag, så får jag lätta upp stämningen genom att sexblogga. Fokus på dagen blir alltså på ligga, vilket naturligtvis kommer locka en större publik - inte alla har sparkapital, ännu färre investerar i aktier, men i princip alla ligger (om än inte alltid så ofta som de skulle vilja).

NSFW står för Not Safe For Work, vilket innebär explicita foton som din arbetsgivare kan ha åsikter om.

Jag hittade iaf två ungdomar på ägorna, fullt upptagna med sextionians ställning. Jag tog förstås foto. Sedan slog jag ihjäl dem med en spade. Foto följer efter visa mer om ni läser detta på förstasidan. Känsliga läsare varnas härmed. Klicka inte på läs mer.

Och så säger de att ställningen inte kan leda till avkommor...


Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

9 kommentarer:

 1. Det är ju ett sätt att romantisera snigeljakten, skulle bli många betraktelser med tanke på det oräkneliga snigelliv man har på sitt samvete, cyklar man till företaget en morgon så brukar det bli ett femtontal överkörda.

  SvaraRadera
 2. Ungdomar och ungdomar... tror inte att de hade kvalat in på teen-sektionen, men Eskil Erlandsson blir nog lika styv i gylfen för det.

  SvaraRadera
 3. Jag som hade förväntat mig äl(g)skog...

  SvaraRadera
 4. Heta foton.

  Och nog visste vi att du var en kuf med ett mörkt inre, Cornu. Vad gjorde du med dem efter spadmordet? Blev dom väggprydnader som hos Ed Gein? Eller gömde du dem under golvet och plockar fram dem när du behöver sällskap?

  SvaraRadera
 5. Sådant där beteende kan leda både till avkommor och åkommor. Sniglar och singlar, men hur de än vänder och vrider på sig, så ser de ut som en liten hög med avföring. Avtändande.

  SvaraRadera
 6. Går det öht att försvara sig mot dessa ungdomar med ickegiftigt medel ? Har hört att igelkottarna gillar smaken på dessa varelser så kottarna måste vi vara rädda om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju sånt där snigelfritt, det innehåller ju typ 10 g järnfostat per 1000 g preparat. Fosfat är ju inte precis ogiftigt, men det är ju ett gödningsmedel som man sprider på åkrarna och som ingår som en naturlig del av t ex skelettet.

   Resten, de 990 grammen, är typ vetemjöl.

   Radera
  2. Kråkorna gillar också snigelmedlet, tyvärr, och äter upp det. Men de verkar inte ta skada av det. Förmodligen är det vetemjölet som lockar.

   Radera