Cornucopia?

Aktuellt

Skattereformen: Även full fastighetsskatt på bostadsrätter - 40 000:- om året för en tvåa på Södermalm

Finanspolitiska rådets skattereform föreslår även fastighetsskatt på bostadsrätter, vilket missades i förra blogginlägget. För en tvåa på S...

2014-06-27 12:45

Gigantisk bokrea i Kungens Kurva - en miljon böcker slumpas bort

Massolit Media rear ut uppköpta Forma Books restlager i en massiv rea i Kungens kurva. En miljon böcker är prissänkta upp till 80%. Enligt tidningen Svensk Bokhandel får man tio böcker för 200:- kronor. Rean pågår till den 13:e juli, så passa på.

Det handlar om hela 800 titlar och inkluderar både faktaböcker och kokböcker från ICA Förlag, spänningslitteratur, skönlitteratur och deckare från Damm och barnböcker från Wahlströms.

Perfekt tillfälle för den som är ute efter lite sommarläsning eller inspiration till grillen.

Platsen är det sk Decathlonhuset på Gamla Södertäljevägen i Kungens kurva (Google Maps).
Ingen form av ersättning har utgått för detta inlägg, men mina tre romaner publiceras av Massolit Förlag och jag är även aktieägare i bolaget.

Gissningsvis går osålda böcker till energiåtervinning...

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Finns någon länk till titlarna?
  Rör mig inte en meter i onödan!

  SvaraRadera
 2. Pop up?
  Trodde det hette Pin up....

  SvaraRadera
 3. Jaha, det är gamla Bo:x som nu blir tillfällig lokal för detta. Verkligen trist att det centrumet med enbart heminredning inte gick så bra. Hur ska vi nu klara oss utan alla det senaste färgerna och formerna i våra hem?

  SvaraRadera