Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2014-05-14 11:13

Kontrollera diskmaskinen - den kan börja brinna

Om du har en diskmaskin tillverkad av Bosch eller Siemens åren 1999 - 2005, dvs eventuellt även inköpt 2006, så kan den riskera att börja brinna.


Ingen åtgärd nödvändig hä.
Företagen har satt upp en websajt, där du kan mata in din diskmaskins produkt- och serienummer och kontrollera om du är drabbad. Antingen erbjuds man en gratis service, som byter ut den felande komponenten, eller att köpa en ny maskin till reducerat pris.

Fast jag antar att ni renoverat era kök sedan dess...
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Är drabbad?
  Du menar : riskerar att drabbas?
  Om är drabbad torde man kanske redan ha märkt det.

  Blev du sur nu, Lars?

  SvaraRadera
 2. De har haft annonser i dagspressen sedan någon månad att de rekommenderar att man bara diskar när man är hemma men då var ingen kompensation aktuell. Nu har någon tydligen satt press på tillverkaren som erbjuder en gratis service.

  SvaraRadera
 3. Renoverade köket förra året. Gången innan var i början av 60-talet. På spisfläkten stod det "Garantin på denna ventilator upphör år 1973" men den funkade fortfarande 40 år efter att garantin gått ut. Jag får vara glad om min nya fläkt håller i 5 år, har redan börjat krångla så att man måste göra den strömlös någon gång i kvartalet...

  SvaraRadera