Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2014-04-18 12:05

Unboxing Midsommargryning på pocket

Med två veckors marginal damp mina författarexemplar av Midsommargryning på pocket ner. Pocketutgåvan släpps den 2:a maj och den 3:e maj signerar jag i de fantastiska lokalerna hos Science Fiction Bokhandeln i Göteborg, på Kungsgatan 19.

Exakt tid för signeringen är inte fastställd än, återkommer med den. Kom iaf gärna förbi och säg hej.

Obligatoriska unboxing-foton nedan.
Spännande. Det kan vara lite stokastiskt vad som finns med i paket från Förlagssystem. 
Ser ju bra ut så här långt. 
Jupp, bara Midsommargryning på pocket, och rätt antal mot packsedeln också. Inget "bonusmaterial".
Femte kapitlet från Stjärnklart finns med som bonusmaterial i slutet.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Nästan värt en tur till Götet för ett signerat exemplar :)

    SvaraRadera