Cornucopia?

Aktuellt

Sämsta inköpschefssiffrorna i eurozonen sedan 2012

En lång rad industriindikatorer föll hårt när de rapporterades in idag. Bland annat visar inköpschefsindex (PMI) för tillverkningsindustri...

2014-04-26 08:37

Midsommargryning nu som pocket

Samtidigt som Ukrainakrisen verkar eskalera, med ryska luftintrång i ukrainskt luftrum, kidnappningar av observatörer från OSSE, inklusive en svensk officer, och ryska provokatörer nu även på plats i Lettland, så har Midsommargryning nu släppts som pocket.

Lite överraskande för min del, då jag trodde att pocketsläppet först var den 2:e maj, men det har ändrats till den 22:a april.
Lite förvånad upptäckte jag igår
att lanseringsdatumet hade flyttats

Lördagen den 3:e maj signerar jag böcker hos Science Fiction Bokhandeln på Kungsgatan 19 i Göteborg klockan 14 - 15. Kom gärna förbi om du vill ha en signerad bok, eller bara för att säga hej och tjata lite.

Ni hittar Midsommargryning i bokhandeln, inklusive Pocketshop, om ni vill köpa pocketen omgående.

Vill ni handla pocketboken online finns möjligheter enligt nedan.

Adlibris 45:- SEK, Bokus 47:- SEK, CDON 55:- SEK, Bokmax 58:- SEK, Fritz Ståhl 44:- SEK + frakt 29:-, Ord & Bok 58:- SEK + frakt 25:- och slutligen Science Fiction Bokhandeln 59:- SEK + frakt 29:-.

I butik brukar SF-bokhandeln hålla samma pris som på nätet och är alltså antagligen den billigaste butiken att köpa boken i omgående.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Hur 17 lyckades du övertyga Putin att köra den här marknadsföringsdriven? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta bara till marknadsföringsdriven för Stjärnklart. Ledtråd: Börja preppa, nu!

   Radera
  2. Signerar di S-klart i Stockholm innan den 12/9 i år?
   Utifall...

   Radera
 2. Grymt! Både Midvintermörker och Midsommargryning är nu beställda. Ser fram emot Stjärnklart

  SvaraRadera