Cornucopia?

Aktuellt

Anställda LO-medlemmar - ovanligt folk

Fackförbundet LO:s ordförande Thorwaldsson ska avgå. LO-medlemmar är allt ovanligare och LO-medlemmar med någon form av anställning är ovanl...

2014-04-16 17:42

Foliehattarna i miljöpartiet tror på chemtrails

Miljöpartiet vill inte bara stoppa anonym yttrandefrihet på Internet, utan man utreder också konspirationsteorin chemtrails. Nyheter 24 rapporterar mer om foliehattarna i miljöpartiet.


Chemtrails är ett påstående om att de "mystiska linjerna i himlen", dvs vattenångan från flygplans motorer, skulle innehålla olika gifter, virus och sinneskontrollerande substanser, och även ska användas för att styra vädret.

Flera miljöpartister tror på chemtrails, inklusive en riksdagsman som fick Riksdagens utredningstjänst, RUT, att producera en rapport i ämnet för våra skattepengar, samt åtminstone miljöpartiets gruppledare i Vingåker, Pernilla Hagberg, som säger följande till Nyheter 24:
"Chemtrails innehåller olika blandningar av kemikalier och ibland även virus. Det är så störande, på en klarblå himmel ser man dem och de ligger kvar hela dagen. Sedan blir det ingen mer sol den dagen [...] Det är något som styrs från USA och Ryssland. Det har med det militära att göra, CIA och NSA."
I verkligheten ger all förbränning av kolväten, både fossila, såväl som biobränslen, upphov till tre saker - värme, koldioxid och vatten. Då det kan vara nedåt -40 grader, eller ännu kallare, över 8 000 meters höjd, eller som det också heter, svinkallt, så kondenserar förstås vattenångan och blir synlig som spår på himlen. På lägre höjder än 8 000 meter ser man sällan eller aldrig kondensspåren. Mer om kondensspår (eng contrails, kortform för condensation trails) kan man läsa på Wikipedia. Om man nu inte är miljöpartist, då man bara hänger på konspirationssajter.

Detta är enkel naturvetenskap, och går rent av att räkna på, baserat på bl a temperatur och luftfuktighet.

Konspirationsnötterna, miljöpartisterna och foliehattarna tror dock att flygplan har utrustats med speciella tankar, de fått från CIA, som slås på och släpper ut väder- och sinneskontrollerande gaser och virus. Men så kan man ju inte vänta sig att en miljöpartist kan speciellt mycket om naturvetenskap, eller ens verkligheten, speciellt när man tittar på deras politik.

För övrigt, en kul sak med foliehattar, är att de generellt tror på alla konspirationsteorier. I deras värld kan inte en enda av konspirationsteorierna vara felaktiga.

Man förstår också varför (mp) vill begränsa yttrandefriheten på valet (men kallar det för att man "var otydliga" till efter valet). Det är för att få tyst på alla nötter i partiet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

86 kommentarer:

 1. Haha! Underbart Cornu, underbart! Nu måste jag snart ta en paus innan jag börjar tycka genuint synd om extremisterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valår i år. Viktigt valinformation om vad man röstar på om man röstar på (mp).

   Radera
  2. Åsa Runander riksdagskandidat för Alliansen varnar för chemtrails. ....

   Höger är höger, är en sådan så är alla och så vidare. Annat citat: "Att vara höger är något som hen menar är i det närmaste tabu­belagt. Risken att sammanblandas med Sverigedemokraterna är allt för stor" ... etc etc.

   När hon pratar om partiledningen är det väl "alliansen" Borg och Reinfeldt såklart?

   ... viss ironi ingår

   (Valår i år. Viktigt valinformation om vad man röstar på om man röstar på (Alliansen).)

   Radera
 2. Vad säger man? 4 miljarder år av evolution för att strålkärringar ska springa omkring och jaga hjärnspöken. Jag brukar inte förespråka eutanasi,men ibland funderar man på undantag.

  SvaraRadera
 3. Det är tur att det finns lite konspirationsteorier så att det blir enkelt att identifiera människor med kaotiskt intellekt.

  SvaraRadera
 4. Sinneskontrollerade blir vi redan av reklam och media.
  Förgiftade blir vi redan av maten vi äter.
  Vädret styr vi indirekt genom våra koldioxidutsläpp.
  Varför skulle då chemtrails behövas?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typ.
   Betydligt bättre perspektiv än "chemtrails" i alla fall, det skall gudarna veta...

   Radera
 5. Man trodde att sådant här var förbehållet de mer suspekta delarna av Flashback, men uppenbarligen har dessa irrläror letat sig upp till Riksdagens korridorer.

  -Kan man kanske se detta som en effekt av naturvetenskapernas och teknikens generella tillbakagång i våra skolor?

  Frågan är vad som kommer härnäst? Hotet från flygande spaghettimonster?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det gäller kombinationen av naturvetenskap och politiker så gillar jag bäst vänsterpartisten som frågar om det inte vore enklare att ladda batterier i hybridbilar genom att ha någon form av vindsnurra på bilen som alstrar el av luftmotståndet när bilen åker. Till hans försvar så är det dock en fråga han ställer, inte något han hävdar bestämt.
   https://www.youtube.com/watch?v=xa2Cag9OrHc

   Radera
  2. En gammal ingenjör berättade för mig att de visade runt en massa skeptiker på Barsebäck en gång i tiden. Då utspelade sig följande dialog:

   (Kulturtant): Hur vet jag att elen i mitt vägguttag inte är radioaktiv?
   (Ingenjören): Åh, det kan jag nog garantera.
   (Kulturtant): Säger du ja! Som är köpt av kärnkraftssamhället!

   Den säger egentligen allting. Av rädsla för det okända gör man upp en slutsats på förhand och vägrar sedan att pröva eller ompröva den mot verkligheten. Hade sådana människor fått styra hade vi fortfarande trott att jorden är platt, på allvar alltså.

   Det viktigaste är naturligtvis att man aldrig släpper fram sådana människor till makt eller ansvar. Möjligen kan man väl tillåta dem att plåga några vegan-barn i nån Waldorfskola eller nåt sånt.

   Radera
  3. @Ben Dover

   Det hemskaste är att såna fick rösta om kärnkraftens framtid, skulle krävts nån typ av testfrågor på kärnkraft för att få rösta om den saken.

   Med tanke på skolans och samhällets utveckling så kan vi förvänta oss att väldigt många kommer att rösta på att landet ska fortsätta färden nedåt i nästa val.

   Helt utan att de förstår det själva...

   Radera
  4. Smutsen: Jag klarade inte se hela inslaget. Det är för pinsamt, lite som när man kollar på Borat filmen ungefär. Han är tydligen gammal boxare, kan förklara det hela till viss del.

   Radera
  5. Ben Dover;
   Ah, radioaktiv ström som kommer från kärnkraft! Klassiker. Den måste ha hängt med länge nu; minns vagt att det var flera som insisterade på denna tes på NO lektionerna på högstadiet...

   Radera
  6. Bah, radioaktiv ström är inget problem. Jag har installerat en avstrålningstorus av unobtanium i mitt propskåp som använder vacuumenergi från universum för att rensa bort radioaktiviteten och förvandla den till hälsosam theta-strålning. Däremot är el från vattenkraft ett jäkla besvär, då den fuktiga elen gör så att all känslig elektronisk apparatur kortsluts. Men jag tänkte skaffa mig en elavfuktare, så det är snart ett minne blott. El från vindkraft är däremot en frisk fläkt bokstavligen. Man kan höra hur det susar och känna draget från eluttagen..

   Radera
 6. Det skulle varit underhållande att få läsa vad utredningen kom fram till, men dom är tyvärr hemliga. Kan tänka mig att det finns utrymme för en del knivskarp ironi...

  SvaraRadera
 7. Stackars Per Bolund, han måste skämmas...

  SvaraRadera
 8. Visa mig ett riksdagsparti som är helt fritt från nötter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, baserat på 25 mandat, så är minst 4% av (mp):s riksdagsledamöter nötter. Frågan blir då vad som är normalt. T ex verkar det finnas rätt många nötter i (m), som t ex tror att (m) rustat upp försvaret.

   Radera
  2. Liberaldemokraterna kommer nära att vara fritt från nötter även om den gruppen verkar vara nerlagd. Kanske får de fart inför valet 2018.

   Radera
 9. Vilka jävla nötter! Och det är såklart samma dårar, som tror att klimatet kommer ändras bara för att vi kör bil eller en ko släpper en fis. Att inte hela svenska folket har genomskådat detta spektakel är för mig en gåta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ditt nöt syftar vad jag förstår på djuren, nötdjur. Jämför tyskans. Du Rinder!
   Vilka djävla nötter skulle alltså vara, vilka djävla nöt.

   Sedan kan man tycka det är orättvist om de kloka korna och liknelsen hade bättre passat en torr valnöt.

   Radera
 10. Skönt att se att du verkar politiskt obunden fast du hängt en del med miljöpartisterna.

  Jag har bestämt för mig att en av MP tanterna skrev en motion om att sänka momsen för kristallterapi för många år sedan. Men hittar det inte på nätet nu.

  SvaraRadera
 11. Ok vad är farligast för oss? Dåliga kunskaper i grundskolans fysik och kemi hos politiker eller en tro att nedrustning av vårt försvar är en upprustning?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Farligast är frånvaron av reell meritokrati. Ofta ersatt med nätverkande och social kompetens, andra ord för mygel och korruption.

   Radera
 12. Om du läser på Cornu så är chemtrails ett verkligt fenomen. Du kan ju annars förklara fysiken som medför att kondensat strimmor stannar kvar timtals efter att planet passerat. S.k. chemtrails tros bestå av bl.a. aluminium och bär i intill satser i bränslet. Tillsatserna är avsedda att påverka solinstrålningen men medför stora skador på miljön när partiklarna så småningom faller till marken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Seriösa länkar på det kanske?
   Röstar du på Miljöpartiet?

   Radera
  2. Gud, jag har svårt att sluta skratta...

   Hela argumentationen påminner om dhmo.org och dihydrogenmonoxide.

   Säg mig, de där fluffiga vita sakerna på himlen vi i dagligt tal betecknar "moln", och som även de har en tendens att stanna i timtal eller tom dagar... Vad ska vi göra åt dem?

   Radera
  3. På 10 000 meters höjd?

   Radera
  4. Åh, Conradius, du är nästan bedårande i din okunskap.

   http://sv.wikipedia.org/wiki/Cirrus

   Radera
  5. Conradius är nog redan förlorad. Övriga kan läsa här

   http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_conspiracy_theory#False_evidence_of_chemtrails


   "Jim Marrs has cited a 2007 Louisiana television station report as evidence for chemtrails. In the report the air underneath a crosshatch of supposed chemtrails was measured and apparently found to contain unsafe levels of barium: at 6.8 parts per million, three times the US nationally recommended limit. A subsequent analysis of the footage showed, however, that the equipment had been misused, and the reading exaggerated by a factor of 100—the true level of barium measured was both usual and safe.[4]"

   Radera
  6. Jag är möjligen en aning seg i uppfattningsförmågan, men vad är själva motivet här? Konspirationen verkar gå ut på att skymma solen i ett supersmalt fält, men vem skulle vilja det, och varför?

   Radera
  7. Eftersom det inte går att argumentera med konspirationsteoretiker då de hela tiden blandar bort korten eller framhåller motargument som bevis för konspirationsteorin så är mitt nya partytrick att utkonspirera konspirationsteoretikern. Like so:
   "-Månlandningen var en bluff!"
   Med förvånad min och lätt nedlåtande röst: -"Tror du på MÅNEN?"

   Radera
  8. SJÄLVKLART finns det folk som inte tror på månen: http://beforeitsnews.com/alternative/2013/07/the-moon-is-not-real-2724592.html

   Radera
  9. För några år sedan kunde man köpa mark på månen. Menar du att de blivit lurade?

   Radera
  10. Det är klart att månen finns, men den är ju egentligen ett gigantiskt rymdskepp med aliens som är här för att bevaka oss. Detta hänger givetvis ihopp med chemtrails-konspirationen. Utomjordingarna styr våra hjärnor med mind-controlstrålning från månen (en del får överdos vid fullmåne och blir sk mångalna). Chemtrails är ett sätt av det hemliga sällskap av människor som kontrollerar jorden och bekämpar utomjordingarna att störa ut rymdisarnas mind-control och ersätta den med sin egen.

   Självklart egentligen, när man tänker efter...

   Radera
  11. Sluta nu, snälla ni!
   Jag går ju på allt
   Ja, utan grund då...
   Fast en finsk lots satte mig med berått mod på grund en gång.
   Hur kunde jag glömma det?

   Radera
  12. jag håller på dig conradius, Man har länge känt till att dom innehåller divätemonoxid utan att göra något åt det, Och det är en kemikalie som årligen orsakar tusentals plågsamma dödsfall och används i stora mängder av vapen, kärnkraftsindustrin och vid bekämpningsmedelstillverkning en stor del av tex det av USA i vietnam spridda Agent orange var Divätemonoxid. Så stor och okontrollerad har spridningen av divätemonoxiden varit ända sedan manhattanprojektets dagar att man numera hittar spår av denna kemikalie i stort sett överallt där man mäter tex i barnmat, Isbjörnar och pingviner har höga halter i fettvävnaden, Det är för övrig en av dom enskilda kemikalierna som numera orsakar flest dödsfall årligen globalt och det utan att regeringen reinfelt gör minsta lilla för att stoppa spridningen.
   Rätt skött av dig så kan den viktiga kampen mot den okontrollerade spridningen och användningen av Divätemonoxid föra dig till toppen av miljöpartiet direkt och till stadsministerposten redan nu i höst vad väntar du på conradus?

   Radera
  13. Tack kal-krister men jag tror du behöver tvätta dig :)

   Radera
 13. Men suck... Jag trodde botten var nådd när mp tog beslut om att avskaffa räntan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vattenmelonernas insats på kongressen 2001 menar du?

   De upprepade väl bedriften ett par år senare med att klubba igenom att staten skulle äga allt (inklusive kläderna du har på dig), innan de i vanlig ordning nyktrade till efter rödtjutet...

   Radera
 14. Chemtrails har ett grundläggande feltänk vilket gör lösningen omöjlig även om det varit praktiskt möjligt (inte insatt i kemin kring området).
  Chemtrails bygger på att demokratin i USA fungerar, att "staten" är så måna om folket att de gör dessa insatser för att värna invånarna. Tror man på det så har man verkligen ingen insikt om det politiska systemet i USA.

  SvaraRadera
 15. Första april har varit cornu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte i Sverige
   365/365.
   Men tyvärr inte på skämt.
   Tydligen.

   Radera
 16. Tja Lars

  du som har mycket kontakter inom militären får gärna kolla runt lite och se om någon kan förklara varför de gör så här: http://www.chemtrailsprojectuk.com/wp-content/uploads/2013/08/chemtrails.jpg

  Är det skolflygning?

  Jag såg följande fenomen Nordväst om Scotland för bara några veckor sedan ute till havs.
  Det var tre stycken lågtflygande (max 2000 meter), snabbtflygande och mönsterflygande efter varandra (ca 30 sekunder separation) gjorde loopar (vet inte om det heter så när de är horisontella) fram och tillbaka after varandra.Mönstret låg kvar ända till vi inte såg dem på horisonten längre (minst 5 timmar).

  Det utvecklades efter hand till ett gediget molntäcke...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok , vi tar det igen. När kolväten förbränns bildas koldioxid och vattenånga. På hög höjd är det kallt och vattnet kondenseras till moln. Comprende?
   Iögonfallande men knappast farligt (för andra än knäppgökar).

   Radera
  2. Varför försvinner normalt kondesatstrimman då normalt efter några minuter? Funderat på det?

   Radera
  3. Kanske beror på väderförhållandena?
   Vad är motivet till dessa chemtrails? Vill NSA skapa mer skugga eller vad?

   Radera
  4. Det tros syfta till att manipulera vädret. En sätt att motverka klimatförändringen kanske.

   Radera
  5. Hur länge kondensstrimman finns kvar beror på vind, luftfuktighet, temperatur, solinstrålning och höjd, med andra ord kan det variera från 0 minuter till kanske ett par dagar.

   Radera
  6. Hur ser dessa parametrar ut? 10 000 meter -60 grader C molnfritt och kan blåsa en del :) Vi dessa betingelser är luften normalt mycket torr varför kondensstrimman förångas och blir osynlig ganska snart.

   Radera
  7. En manöver som kallas gungan, känd manöver för flygkadetter

   Radera
  8. Sluta vara så nedsättande i tonen Markus Klaus när du uppenbart inte fattar frågan ditt nöt.

   Det fanns ingen sarkasm eller för den delen antydan om att det var chemtrailing jag såg.
   Det var en genuin fråga om varför (för en orsak måste det vara, min gissning var skolflygning) man skulle flyga tre jetflyg i ett sådant mönster i ickeformation.

   Ska tillägga att jag vet med säkerhet att de flög på under 2000 meter då vi såg molnen på vår Marin radar.

   Så gå och dra något gammalt över dig så är du snäll.
   Om någon annan vet vad syftet är så utbilda mig gärna.

   Radera
  9. Sorry, trodde du var en av de evigt förtappade.
   Att krigsflyplan flyger i olika formationer och övar olika flygsätt är väl dock inte så konstigt.

   Radera
 17. Nyhetstips: https://www.commondreams.org/view/2014/04/14

  SvaraRadera
 18. Haha.... man ska tydligen käka kolloidalt silver för att skydda sig enligt chemtrailsprojectuk sidan. Undrar hur skyddet verkar, blir hela hjärnan försilvrad och man får en form av invärtes monterad foliehatt eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med lite tur så blir man blå som en smurf. Tänk blueman group.

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212557/Blue-man-Paul-Karason-blue-self-medicates-silver-skin-condition.html

   Radera
 19. Det räcker inte med foliehattar. Mp är traditionellt också pedofilernas parti. Tur för Mp att Journalisterna är på samma sida, då slipper man negativ pr när en egen kommunfullmäktige och uttalad feminist, till yrket socialsekreterare, grips för sexköp på Rosenlund.

  SvaraRadera
 20. Kul att du tar upp problemet med att Sveriges största parti och sannolikt regeringsparti i slutet av året har mycket dålig verklighetsförankring.
  Här kommer en sammanfattning av styolligheter, förvisso 10 år gammal så många nya har självfallet tillkommit.
  http://www.vof.se/folkvett/ar-2005/nr-2/miljopartiet-och-vetenskapen/

  Här är en länk som visar hur Örebroarna fick punga ut med ett par miljoner för strålningssäkra sjukhusbaldakiner för ett par år sedan.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=3973347

  För att verkligen visa på hur tragiska dom är bifogar jag också länken till produktkatalogen där mp köpt sina Baldakiner. Fårn samma bolag kan man också köpa hattar, isolerade med folie för att skydda mot mikrovågstrålning, foliehattar som sagt...

  http://www.eloverkanslig.se/pdfer/skyddsprodukter.pdf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var den roligaste produktkatalog jag någonsin läst.
   Fem aluminiumrullar av fem möjliga!

   Radera
  2. "Första Hjälpen Filt - Räddningsfilt av aluminiserad plastfolie som finns att köpa på Apoteken, skärmar mot mikrovågor och släpper genom lite ljus. De skarvar som blir överlappas lämpligen med hushållsfolie"

   Alltså: kom ihåg skarvarna om du släcker elden på någon stackars Lucia i vinter!

   Radera
  3. Baldakiner för enkel- eller dubbelsängar, pris cirka (inkl moms) från: 14875:- till 21125:-.

   Bluffprodukter är alltid extremt dyra.

   Radera
  4. Korrigerar mig själv lite, en sjukhusbaldakin verkar gå 30.000 kr så örebroarna verkar ha kommit undan med 90.000 kr för denna av Socialstyrelsen klassade ickediagnos. Självklar vet ju sjukvårdspolitikerna i Örebro bättre än Socialstyrelsen i denna fråga. Sjukhusbaldakiner verkar dock finnas i flera län, så tillsammans kanske svenska skattebetalare trots allt har fått lägga ut miljonbelopp för Baldakinerna.
   https://www.vll.se/default.aspx?id=32863&refid=37175
   http://rtk.se/product.html/baldakin-naturell-210-kombi?category_id=12

   Visste ni förresten att riksdagen har installerat vattenvirvlare i ledningarna? Kan man misstänka att MP haft ett finger med i spelet?
   Vattenvirvlaren gör dricksvattnet tvåpoligt, skyddar mot strålning och är bra för "energibalansen mellan hjärnhalvorna"...

   http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vatten-satter-snurr-pa-riksdagen_40426.svd
   http://plusminus.adante.se/

   Intressant också att Gunvor G Ericson som i mitt förra inlägg omnämns som exempel i länken ang mp:s ovetenskaplighet, nu har avancerat till folkhälsopolitisk talesman och gruppledare i riksdagsgruppen. Kan vi ana en sjukvårdsministerpost framåt hösten?
   kanske blir det krav på sjukhus baldakiner på alla sjukhus framöver.

   Radera
  5. Partipiskan har börjat vina hårdare, via avtal för de i förtroendeställning, så det lär minska (kan man hoppas)

   Radera
  6. Är vattenvirvlarna från 2001 eller något senare? Tror väl inte på ministerstyre :)

   Radera
 21. Vissa personer är ju nyttiga idioter, men de här jönspellarna är ju inte ens nyttiga. Synd att det inte finns några gröna alternativ längre för oss som inte är socialister, utopiker (mp) eller smygkommunister (mp igen).

  Putinkramarna borde ju rösta så höger och CO2-vänligt de kan iofs, eftersom Putin talade väl om den globala uppvärmningen härom året. Han ville ju odla vin i Sibirien när den dagen kommer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som miljöpariet är uppbyggt så är det direktval internt, bara att gå med

   Radera
 22. Är det idioter som sprider 11 september chemitrails med mera?
  En del av "nötterna" är intelligenta och sprider medvetet ut lögner bara för att undergräva demokratin så att dom ska kunna ta över när samhället är nerbrutet.

  Chemitrails är extremistgruppernas propagandavapen, sen har en del politiker gått på propagandan se cornus länkar.

  Att CIA skulle placerat ut sprängmedel i tvillingtornen är dumheter, varför det sprids ut är för att undergräva USA, det går inte att prata förstånd med konspirationsteoretikerna för dom har en dold politisk agenda.
  Dom vet att det är fel och dom sprider det bara för att undergräva demokratin.

  Det är inte idioter som ligger bakom chemitrailskonspirationen det är personer som likt Joseph Goebbels sprider propaganda.
  SvaraRadera
  Svar
  1. Det du pratar om är ju precis det som cornu lyfter fram ganska ofta just nu: psyops, dvs medvetna desinformationskampanjer.

   Jag personligen tror dock inte vare sig chemtrails eller "CIA sprängde tornen" är placerade av några professionella psy-warriors. Det är vanliga foliehattar med diverse bokstavsdiagnoser som står för de slutledningarna.

   Radera
  2. Vem är det som är idiot? Hur kan någon tro att 20 terrorister styrda från grottor i Afghanistan lyckades med historiens mest avancerade dåd. Det här går att räkna på, det är nämligen omöjligt.

   Det verkliga syftet kan ses i slutet av denna som innan tar upp de helt absurda förklaringarna - 9/11 Pentagon Attack - Behind the Smoke Curtain - Barbara Honegger

   Radera
  3. Skilj på dom som spred ut att tornen sprängdes och dom som lurades att tro på dumheten.
   Det är nog mest extremister egoister och inte militära makter som sprider desinformation och några idioter är det inte.
   Ukrainakrisen där kan man förvänta sig psyops, men chemitrails där är det nog politiska extremiströrelser som ligger bakom.

   Man ser även samma typ av desinformation angående global uppvärmning, meteorologerna påstås ljuga för att få forskningsanslag, den som skrev det kan äga aktier i ett oljebolag.

   Det som skrivs i media har en avsändare och få skriver av välvilja.

   Radera
  4. @ekvationsteorin

   Har du köpt propagandan av neocons?

   Radera
  5. dopad
   Tyvärr så funkar inte påhopp jag tar avstånd från alla flummrörelser.
   I din länk förut så säljs det böcker man kan hitta på saker bara för att sälja böcker.

   Sen finns det psykopater som kan göra alt för att göra pengar, exempelvis skriva en bok full av rena lögner bara för att bli rik.

   Radera
 23. Det har man ju alltid hört om OS i Moskva och Sovjets första maj parader, att det går att hindra regn, eller skapa regn likt detta:
  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Weather_control

  Dessutom har jag läst en Kalle anka där han var expert på regnmakeri, tyvärr gick det åt fanders när han blev svartsjuk på Alexander Lukas och Kajsa.

  Det kan väl vara en grogrund till ideerna?

  SvaraRadera
 24. Förra året hade Cornu en gallup där vi läsare fick ange vårt IQ, resultatet därifrån korrelerar inte helt med kommentarerna. Många nytillkomna politiker och journalister kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ju vara så att läsarna var oärliga, alternativt så är det bara vi puckon som kommenterar. De läsare med högt IQ vet att världen eller deras liv inte förbättras av att de slösar tid på att skriva kommentarer på bloggar.

   Radera
 25. Jag ogillar http://sv.wikipedia.org/wiki/FUD inlägg, de andra MP inläggen var väl kanske lite "tabloidformat" men inte FUD  SvaraRadera
 26. Ni som förnekar chemtrails, NI skall tala om foliehattar!!!???
  Ni går väl hela dagarna och stirrar i era smartFÅNs som zombies och vänder aldrig upp blicken mot himlen, och solen som för det mesta numera är dold av en grå slöja. Ni är bortom räddning, och världen är bortom räddning eftersom de flesta är som ni, blint auktoritetstroende. Är man miljöpartist (eller vilken annan partist som helst) som sitter vid köttgrytorna (riksdag, landsting, eller kommun) vågar tala om chemtrails de åker ut fortare än kvickt, men det säger förstås inte er något.
  Av era kommentarer kan jag dra slutsatser om vad ni äter och dricker (hamburgare och coca cola och är intresserade av (sport av alla de slag).
  https://chemtrailsisverige.wordpress.com
  Det finns hur mycket information som helst om chemtrails, geoengineering och HAARP, men att vara ignorant i tiden (informationsåldern) som vi lever i är ett val, och ni har gjort det valet, och ni är dessutom stolta över att vara får och nyttiga idioter för eliten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Obvious troll is obvious.

   Radera
  2. Det finns hur mycket information som helst om "chemtrails", så det är mycket lätt att inse: Så kallade chemtrails är lögn och förbannad dikt inget annat.
   Jag har många gånger vänt blicken upp mot himlen och sett kondensstrimmor efter flygplan. I över femtio år. De har alltid sett likadana ut, ibland försvunnit fort, och ibland legat kvar i timmar. Inget nytt i detta. Utom i huvet på tokstollar och dårfinkar.

   Radera
  3. Att vara ovetande och dum, i informationseran som vi lever i och bara ta till sig nyheter och information, och underhållning (hålla folket under sig, hålla folket från sanningen) av globalister och dess sionistmedia, är ett val man gör, och som du verkar ha gjort.

   Happy to be a Sheeple are you!?
   Jag frågade Johan Rockström (som du KANSKE känner till) vad han ansåg om geoengineering/chetrails.
   Så här svarade han "Hej Bengt,
   Detta är en faktor, men med liten effekt totalt sätt. Chemtrails förstärker flygets bidrag till klimatförändringarna. Jag uppfattar dig som att du ser detta som en geoengineering metod för att kyla planeten. Chemtrails inte lösningen då, utan molnbildning. Det finns mycket fundering kring molns roll för kylning. Men jag bedömer att det inte finns mycket att vinna på detta, då riskerna för överraskningar är större än chansen för lösning. Dessutom, bidrar CO2 utsläpp ändå till havsförsurning.
   Vänligen,
   Johan"

   Radera
 27. Troll (är de som är betalda av etablissemanget, eller som gör volontärarbete för dem) skall andra för troll!?
  Apropå din kommentar här ovan om kärnkraften, du har möjligen inte hört talas om Harrisburg, Tjernobyl (utfallet därifrån i tex Turkiet har ökat fallen av blodcancer, och man bör undvika att köpa frukter, som ex torkade frukter därifrån), eller framför allt Fukishima, vars "olycka" har påverkat och kommer att påverka hela planeten (EFTERSOM PLANETEN ÄR RUND INTE PLATT, och allt cirkulerar, vatten och luft) under mycket lång tid framåt. Googla tex på Leuren Moret, för jag vågar påstå att du aldrig har hört talas om denna visselblåsande kloka kvinna, som har arbetat inom kärkraftsindustrin, och vet vad hon talar om, för hon nämns inte av MSM.
  Ditt nick är mycket passande, och passande för alla som gör just det för eliten inom politik, myndigheter och massmedia.
  Kärnkraftens enda VERKLIGA syfte är till skapande av KÄRNVAPEN.
  Till sist ett citat från Einstein, som om han hade levt idag och hade kommenterat här antagligen hade blivit kallad för troll. “ Nuclear power is a hell of a way to boil water.”

  SvaraRadera
 28. Troll (är de som är betalda av etablissemanget, eller som gör volontärarbete för dem) skall kalla andra för troll!?
  Skulle det vara, men kommentarsrutan är så förbannat liten så det är lätt hänt att det blir fel.

  SvaraRadera