Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2014-03-17 07:17

Ryska statstelevisionen hotar med kärnvapenkrig

I den ryska statstelevisionen Rossyia 1 hotade igår Putins språkrör USA med kärnvapenkrig.


Uttalandet går inte att ta fel på och eftersom man inte sänder direkt, utan inspelat för att sända vid olika tidpunkter på olika tidszoner, så kunde man dragit in hotet om inte regimen står bakom. Det gjorde man nu inte.

Kalle Kniivilä skriver på sin blogg Glasnost följande om mannen som framförde hotet. Han är samma person som tidigare smutskastat Sverige grovt, vid flera tillfällen, vilket alltså också har Putinregimens sanktion. Sverige saknar som bekant NATO-medlemskap och kärnvapen, och är en tacksam måltavla. Än så länge bara verbalt, men ska exempel statueras så är det ofarligt att angripa Sverige. Glasnost:
"Kiseljov är Putins huvudpropagandist, som för tre månader sedan utnämndes till chef för en ny jättelik, statlig nyhetsbyrå. Kiseljov är också mannen som nyligen i samma ”nyhetsprogram” förklarade att vanliga åldern för sexdebut i Sverige är nio år."
Delar av inslaget nedan, med engelsk text, vackert illustrerat med ett svampmoln i bakgrunden. Med svensk text kan ni se en längre sekvens på Glasnost. Ange textning i rutan under själva filmen hos Glasnost.

Om inte poletten trillat ner än, så finns det dessvärre inget jag kan göra. Kom ihåg att de ryska psyopsförbanden och de nyttiga idioterna i kommentarsfälten här på bloggen är en handfull människor, många med helt nyregistrerade pseudonymer. Bloggen har 30 000 - 40 000 unika läsare, som inte har lust att kommentera och inte håller med.

Här är några Twitterreaktioner på psyopsen och de nyttiga idioterna här på bloggen efter att jag länkade till gårdagens kommentarsdränkta inlägg
"Jag baxnar av mängden vansinniga idéer folk har. Har de inte förstått en enda av de nyheter som rapporterats? 
Skrämmande.
Orkade endast läsa några stycken. väldigt oroväckande hur opålästa folk är eller har köpt precis allt vad rysk psyops har skrivit. 
Jag läste ungefär hälften. Nu är jag ledsen i ögat. 
Tyckte att "Gotlänningen" som inte kunde svara på kuggfrågan var rolig! 
Så urbota tragiskt. De begriper nog inte innebörden i vad de gör. Men Du är viktig och skriver bra! Fortsätt! 
*pip* vilken aktivitet!! Sånthär trodde jag inte de höll på med. Ingen poäng att argumentera emot. De tjafsar bara utan belägg. 
Hade varit trevligt om hela flashback hade mobiliserat mot rysk psyops. Hade kunnat bli kul. 
Tyvärr så det ser ut idag. Stå stark Cornu. Ditt engegemang behövs. 
Rysslandskramarna är en promilles promille av Sveriges åsikter, så gör som du brukar säga mata inte dessa trollparasiter ;)"
Tack för stödet från er och alla som mailat mig.

Jag ska följa uppmaningen på slutet och inte mata dessa troll. Så det här inlägget går inte att kommentera, vilket lär irritera psyopsförbanden och de nyttiga idioterna något enormt.

Det är också uppenbart för alla och envar att en folkomröstning där 97% röstar på samma sak inte är korrekt genomförd, men det är inget nytt då folkomröstningen på Krim är och förblir en ren fars. Det finns inte heller några andra länder än Ryssland självt, Venezuela, Nordkorea och Syrien som godkänner folkomröstningen.

97%-igt utfall är något man bara ser i totalitära socialistländer, som Nordkorea eller Sovjetunionen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.