Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2014-03-20 07:13

Putinporträttet nu på Tradera-auktion - lägg ditt bud på Puti-Put!

En majoritet av röstande läsare tyckte att den ryska psyopsen är tillräckligt högt avlönad för att betala för ett porträtt på Putin själva. Så nu är det signerade Putinporträttet ute på Tradera, där marknadskrafterna får avgöra vem som får porträttet.

Sorry, Unknown-120, men
marknadskrafterna segrar.
Från annonsen:
"Gillar du starka ledare? Trött på västlig dekadens? Letar du efter en originell present till någon som redan har allt?Missa då inte detta unika tillfälle att förvärva ett signerat och inramat porträtt av Rysslands president Vladimir Putin.Den handskrivna kyrilliska texten i bildens övre vänstra hörn lyder "Spasibo za vasju ogromnuju rabotu! Tvoj Puti-Puut", alltså "Tack för Ert enorma arbete! Din Puti-Put". Det är naturligtvis inte Putin själv som skrivit den, men den är utförd i vacker rysk skrivstil och ger ett autentiskt intryck.Smeknamnet "Puti-Put" myntades av USA:s förre president George W. Bush. "Get me Pootie-Poot on the phone" lär han ha sagt.Jag har haft porträttet i min ägo sedan hösten 2002, då jag fick det i samband med en avtackning. Enligt uppgift är det inköpt i Moskva.Tavlan är ganska stor, 42 x 32 cm för att vara exakt. Bilden av Putin är det officiella presidentporträttet från år 2000.Levereras inom Norden med rekommenderad post till ett fast enhetspris om 100 kr, inklusive förpackningsmaterial. Alternativt kan tavlan hämtas fraktfritt i Stockholm enligt överenskommelse."
Budpriset ligger i skrivande stund på 1:- SEK, så för 101:- SEK inklusive frakt kan du få detta fina porträtt på Den Store Ledaren och Demokratins, Internationell Rätts och De Mänskliga Rättigheternas Högste Försvarare
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

18 kommentarer:

 1. Om man köper denna. Kan du inte ordna en bild på dig själv, där du försöker efterlika Putin-bilden (Helst i samma storlek)? Jag vill ha dem på två motsatta sidor i hallen, precis mittemot varandra. "The never-ending staredown" ska jag kalla projektet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skaffa en bild på Andreas Mattsson från Popsicle istället att hänga på andra sidan. Det blir "the ULTIMATE super-staredown".

   Radera
  2. Kan eventuellt ha dem alla tre på ovanvåningen istället, kan ordna ett litet triangeldrama där uppe. Men då har vi ett dilemma. En måste vara något högre och se ner på de andra två, vem förtjänar den äran?

   Radera
  3. inget att skoja om Ben, han är ju sjuk. Inte roligt.
   Jo lite, faktiskt.

   Radera
 2. "En majoritet av röstande läsare tyckte att den ryska psyopsen är tillräckligt högt avlönad för att betala för ett porträtt på Putin själva."

  Vad betyder ovan citerade mening? Allvarligt, jag förstår inte vad som åsyftas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att 213 av 367 personer röstade på alternativet "Ingen - Putinkramarna får redan betalt av rysk psyops och kan bjuda högst på en Traderaauktion istället!"

   Radera
  2. Aha, jag har missat en läsarenkät!

   Radera
  3. Det är slutspel i ishockey nu!

   Radera
 3. Svar
  1. Jag är glad att träffarna föll dig i smaken... och baken...

   Radera
  2. Måste vara avsiktligt!?
   Var det Iskander den hette?
   Den som snart hemsöker edra trakter.
   Aparaxins eskadrar en mild östanfläkt mot det som kan väntas.

   Radera
  3. Smaken är som baken... Delad. Nu tyckte jag det var intressant med de två träffarna på Putin.

   Radera
 4. En slogan: " Puti-Put snart i ett land nära dig"
  Undrar om det finns någon handlingskraftig man som kan putta ner honom från tronen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Borde du inte för aliterationens skull ( bara för den ) använt ordet "potta"?

   Radera
 5. хуй большой у Пу́тинa

  Putin är som Mussolini förstås. Inbjuder till skratt men bör just *inte* skrattas åt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lotta Svärd vibbar där?

   Radera
  2. Nja det ord jag tänkte på var nu inte *heder*. Inte för Mussolini heller.

   Radera
 6. De ryska oligarkerna känner stolthet över att finnas på USA:s sanktionslista. Underhållningsvärdet och komiken uppskattas av dessa oligarker.

  Samma stolthet känner jag över att finnas på ryska psyops listan. Tänk 15st röster + min egen röst ger en 2a placering. Listan hänger nu fint på kontoret och livar upp stämningen.

  Tack för lysande underhållning och strålande komik.

  SvaraRadera