Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2014-03-03 12:24

Nytt trafikrekord på bloggen

Förra veckan innebar nytt trafikrekord på bloggen, där söndagen dessutom var den enskilda dag med mest trafik på bloggen någonsin.

Antal besök per vecka sedan september 2008. Dock är detta amerikanska veckor söndag - lördag,
så söndagens trafik är inte med för den sista veckan, som alltså ändå låg på topp. Korrekt måndag - söndag hade
gett drygt 130 000 besök istället för grafens knappa 120 000.
Söndagar och fredagar brukar annars normalt vara bland veckans svagaste dagar, och endast lördag har normalt mindre trafik. I fokus är naturligtvis Krimkrisen.

Plats #17 bland oberoende
och en del beroende proffsbloggar.
Ni ser vad sällskapet avhandlar.
Under veckan som gick var trafiken besökte 40 230 unika besökare bloggen 130 409 gånger och laddade ner hela 249 975 sidor, enligt Google Analytics, vilket är ca 25% högre än tidigare sidvisningsrekord. Unika besökare var dock fler härom veckan, vilket talar för att det är en smalare grupp som följt Krimskrisen mycket intensivt. Bloggers sidvisningsloggning, som loggar på serversidan istället för via Javascript och alltså är komplett anger 257 580 sidvisningar förra veckan.

Söndagens trafik var enligt Google Analytics 52 383 sidvisningar och 52775 enligt Blogger. Unika besökare var 14 161 och antalet besök 26 278. Detta kan jämföras med mer normala 34 000 sidvisningar, 17 000 besök och 10 000 unika besökare per dag. Siffrorna för en normal söndag brukar vara 24 000 sidvisningar, 14 000 besök och 9000 unika besökare.

Krimkrisen engagerar alltså helt klart, som sig bör.

Tillägg: Glömmer som alltid mina RSS-läsare. 3 398 personer läste 8 789 artiklar via RSS under söndagen och de senaste sju dagarna var artikelvisningarna 53 700 via RSS.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. Grattis! Du närmar dig Blondinbella och Kissie med stormsteg ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Wahlgrenarna och Graaferna som är ivägen. Perelli och Sofi Fahrman är avklarade.

   Radera
  2. Ingen bild på "en bubblas anatomi" i detta inlägg... ;)

   Radera
  3. Kommer du att ställa upp i "Let's dance" när du får frågan, Cornu ? Det hade varit intressant ...

   Radera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  5. Du kör ju redan dagens outfit emellanåt, så börjar du med mer omfattande plastikingrepp, vette gudarna om Kissie och Blondinbella har någon chans.. ;)

   Hursomhelst, stort grattis och välförtjänt! Du är grymt läsvärd och intressant även om ämnena spretar rejält (och som jag ser det, även hur insatt du är relativt sett inom dem). Men när det gäller bostadsbubblan, försvarsfrågor och vargar(!) är det få bloggar eller nyhetssiter som håller så hög och detaljerad nivå.

   Radera
 2. Krimkrisen har varit mycket bra underhållning, och dessutom lärorikt.

  SvaraRadera
 3. Hur många fler följare genererade helgen på twitter?

  SvaraRadera
 4. Det är säkert ryssarna som varit här och informerat sig.

  SvaraRadera
 5. Jösses, bara smink, kläder, träning och kändisar. Och mitt i detta hav av postmodernt förfall står cornucopia? som ett litet fyrtorn. Jag styr ditåt.

  SvaraRadera