Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2014-02-12 07:36

Uppåt i USA och Asien

De amerikanska börserna fortsatte uppåt efter europeisk stängning igår och drog med sig börserna i de asiatiska tidszonerna nu på morgonen. Det mesta talar för en positiv börsöppning även i Sverige och Europa.

Veckochart S&P-500
Uppgångarna i Asien var måttliga, vilket talar för lugn och stabilitet. Det är bättre att börserna återhämtar sig lugnt än hysteriskt. I skrivande stund har Nikkei gått +0.56%, Hang Seng +0.99%, SSE Comp -0.04% och All Ordinaries +1.00%.

De senaste veckornas tillfälliga hicka i S&P-500 ser ut att vara över och verkar, som väntat, bara varit ännu en av de ganska regelbundna korrektionerna vi sett under hela den centralbanksstimulansdrivna uppgången, som ingalunda är över. 

Åtminstone inte än.

BTFD!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar