Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2014-02-12 07:36

Uppåt i USA och Asien

De amerikanska börserna fortsatte uppåt efter europeisk stängning igår och drog med sig börserna i de asiatiska tidszonerna nu på morgonen. Det mesta talar för en positiv börsöppning även i Sverige och Europa.

Veckochart S&P-500
Uppgångarna i Asien var måttliga, vilket talar för lugn och stabilitet. Det är bättre att börserna återhämtar sig lugnt än hysteriskt. I skrivande stund har Nikkei gått +0.56%, Hang Seng +0.99%, SSE Comp -0.04% och All Ordinaries +1.00%.

De senaste veckornas tillfälliga hicka i S&P-500 ser ut att vara över och verkar, som väntat, bara varit ännu en av de ganska regelbundna korrektionerna vi sett under hela den centralbanksstimulansdrivna uppgången, som ingalunda är över. 

Åtminstone inte än.

BTFD!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar