Aktuellt

Gästinlägg: Hej då, Vindkraftskyrkan

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren. Bloggen vill passa på att påminna om att man måste gå...

2014-02-12 07:36

Uppåt i USA och Asien

De amerikanska börserna fortsatte uppåt efter europeisk stängning igår och drog med sig börserna i de asiatiska tidszonerna nu på morgonen. Det mesta talar för en positiv börsöppning även i Sverige och Europa.

Veckochart S&P-500
Uppgångarna i Asien var måttliga, vilket talar för lugn och stabilitet. Det är bättre att börserna återhämtar sig lugnt än hysteriskt. I skrivande stund har Nikkei gått +0.56%, Hang Seng +0.99%, SSE Comp -0.04% och All Ordinaries +1.00%.

De senaste veckornas tillfälliga hicka i S&P-500 ser ut att vara över och verkar, som väntat, bara varit ännu en av de ganska regelbundna korrektionerna vi sett under hela den centralbanksstimulansdrivna uppgången, som ingalunda är över. 

Åtminstone inte än.

BTFD!
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar