Cornucopia?

Aktuellt

Enkät: Har du personligen fått det bättre sedan 2017?

Dags för en liten enkät. Har du personligen fått det bättre sedan 2017? Svara nedan. Generisk bild.

2013-12-13 07:46

Filmen om BA01

I samband med den första svenska Bosnienbataljonens 20-åriga återträff gjordes en 45 minuter lång film om "Shootbat".  Filmen finns i sin helhet nu utlagd på Vimeo och återpubliceras nedan. Bör ses av alla för ren allmänbildning och svensk modern historia.


BA01 från MirakelfilmVimeo.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Bosnisk modern historia?
    Äh vad spelar gränser för roll?

    Fö vad sägs om Lastbilsupphandlingen? MAN blir lite upprörd över hur Norge vänder ryggen åt svenska försvarsprodukter. Hur gick det med deras JAS alternativ?

    SvaraRadera
  2. Den här dokumentären hade jag aldrig sett. Riktigt bra. Stort tack för tipset!

    SvaraRadera