Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2013-10-22 11:31

Jag har sett ljuset - prisa EU-parlamentet!

Dags för en lunchfilm! Jag har äntligen sett ljuset! Prisa EU-parlamentet, som låter meddela att det är tack vare dem som arbetslösheten bekämpas inom EU.


Tag som lunchnöje del av nedanstående klargörande film, som visar att om du har ett arbete så är det tack vare EU-parlamentet, som också gör allt i sin makt för att minska arbetslösheten. Prisa EU-parlamentet! Prisa EU! Prisa denna film!
Nej, jag har faktiskt inte fått betalt för detta och får inte heller betalt om ni tittar på ovanstående film. Jag har helt enkelt nått frälsning och sett ljuset! Tack EU, tack EU-parlamentet!

Kom ihåg att det är EU-parlamentet som gör allt arbete mot arbetslösheten. Det är enbart tack vare dem som vi inte har 100% arbetslöshet. Titta bara på EU-parlamentarikerna. Inte en enda av dem är trots allt arbetslös.

Eventuella verkningsfulla åtgärder ska vi enbart tacka EU-parlamentet för, samt EU-parlamentarikerna. De förtjänar verkligen sin skattebefrielse och sina övriga förmåner och det är enbart deras arbete och inte alls våra skattepengar som används till att befria EU:s folk från arbetslöshet!

Cyniska läsare kanske börjar muttra något om propagandafilm som får Viljans triumf att framstå som en skolfilm, men ni har fel. Detta är ett genuint budskap och sanning och inte alls någon propaganda. Fram till jag publicerade den, alldeles gratis, hade hela 57 personer sett den svensktextade versionen på YouTube och på en del andra språk har filmen visats 5-10 gånger. Låt oss sprida detta budskap! Det är det verkligen värt!

Så låt oss ena oss och ställa oss tillsammans under EU-flaggan och skandera: Ett Europa! Ett europeiskt folk! Ett EU-parlament! 

Tyvärr har kommentarsfunktionen till denna fantastiska film stängts av på YouTube, så om ni vill stämma in i er unisona hyllning kan ni göra det i kommentarsfältet nedan. 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

23 kommentarer:

 1. Häpnadsväckande!
  Haleluja!
  Ära vare van R, i evighet.

  SvaraRadera
 2. Jag har ett ännu bättre förslag - tänk så här: när arbetskraften är gratis så finns det hur mycket jobb som helst. Det är dock svårt att överleva i sådan situation men vem sa att just du skall klara sig?

  SvaraRadera
 3. Tack. Fantastiskt! Nu vet jag att Jesus lever. Han är förklädd till EU-parlamentet.

  SvaraRadera
 4. Så typiskt EU-parlamentet. Gigantiska summor och diffusa mål, en perfekt kombination för att lyckas.

  SvaraRadera
 5. Ring SAOL´s redaktion och maila den här filmsnutten; den kan ersätta den förklarande texten till ordet "snömos".

  SvaraRadera
 6. Vilken framtidsanda som filmen visar! Snart har vi framtiden så som i filmens värld (så som 1984, V for Vendetta, I, Robot...). Bra också att parlamentet har säkrar så mycket pengar, undra varifrån de kommer och vad de skulle använts till annars?

  SvaraRadera
 7. 23 miljarder kronor i propagandabudget lär EU ha till sitt förfogande, årligen.
  Märkligt att den svenska texten kryllar av stavfel då.
  Riefenstahl, släng dig i väggen!

  SvaraRadera
 8. Gillar hur parlamentet tar cred för att ha bajsat bort miljarder av skattemedel.

  SvaraRadera
 9. Det är ju uppenbart att EU fungerade bättre i början när man sysslade med viktiga kvantifierbara saker som godtagbar böjningsvinkel och storlek på gurkor och liknande, i stället för snömos.

  Sen är jag imponerad över hur EU skaffar pengar genom det magiska ordet "secure". Borde kunna användas av regimen Reinfeldt för att skaffa pengar till flera skattesänkningar utan att behöva några skattehöjningar för att finansiera skattesänkningarna.

  Sen är det bra att de inte upplyser om att i ungdomsarbetslösa ingår studerande. Annars skulle det ju inte låta lika förfärligt att det egentligen bara ett ensiffrigt procentbelopp är arbetslösa, precis som alla andra arbetslösa.

  SvaraRadera
 10. En av Bosse Schöns mer trovärdiga SS-veteraner satt i TV4-morgonsoffan och fick frågan om hur han såg på sitt forna engagemang i nazitysklands krigsmakt. Då tyckte han ändå de nått framgång, för EU och ett enat europa var ju i princip det han hade gått ut i krig för. Jodåsåatt.

  SvaraRadera
 11. Jag misstänker att det för just EU parlamentariker känns logiskt att förklara sin anställning med just EU?

  SvaraRadera
 12. Jag misstänker att det för just EU parlamentariker känns logiskt att förklara sin anställning med just EU?

  SvaraRadera
 13. Ser demografin ut i Europa som i Sverige kommer dom att kunna visa att dessa pengar gett önskat resultat även om HELA förklaringen beror på befolkningens ålder...
  "...den regim som tar över efter valet 2014 kommer automatiskt lösa ungdomsarbetslösheten utan att behöva göra ett dugg." (Cornucopia? 10/10-2013)

  SvaraRadera
 14. Amen. För våra skattepengar.

  SvaraRadera
 15. Självkritik är inte EUs starkaste sida!

  SvaraRadera
 16. Självkritik är inte EUs starkaste sida!

  SvaraRadera
 17. Prislapp? Ryms den i slöserimuseet?

  SvaraRadera
 18. "Secure" ja. Skall kanske sättas i samband med Cecilia Malmströms insikt i ett debattinlägg idag eller igår om att privatpersoners vapeninnehav bör begränsas i hela EU.

  SvaraRadera
 19. Varken EU, regeringen, myndigheterna eller storföretagen skapar nya jobb. Nya jobb skapas i växande mindre företag.

  SvaraRadera
 20. Ähh jag tyckte den var rätt lam. Inte alls samma schwung som "Science: It's a girl thing" som EU-kommisionen (tror jag det var) promotade för ett par år sedan. Det är en riktigt klassiker.

  SvaraRadera
 21. Och på lodrätt fem, sju bokstäver, ska pekoral in!

  SvaraRadera