Cornucopia?

Aktuellt

Löfven: Skärp er "tillsammans för Sverige"

Statsministern höll i en oklipp tagning ett tal till nationen i kväll. Beskedet till svenska folket var att vi ska skärpa oss "tillsamm...

2013-10-14 12:01

Hur mycket kan man mjölka en #stridshingst?Kreatör: Dan West
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Ett tag till i alla fall :D.

  SvaraRadera
 2. OT: men passar vael kanske bra appropaa vem som skall styra haessten i framtiden:
  http://www.svd.se/naringsliv/branscher/energi-och-ravaror/professor-snart-ar-kina-varldens-oljemakt_8604224.svd

  Uttrycket vi har satsat paa fel haest passar inte riktigt haer. Men framtiden visar om det var raett ryttare.

  SvaraRadera
 3. http://imageshack.us/a/img854/6362/8fih.png

  SvaraRadera
 4. Cornucopia har blandat ihop stridshingst med käpphäst hära. Eller om det kanske var Fredrik som stoppade upp käppen och (st)red på den hingsten? Nånting håller i alla fall inte måttet med den där bilden i alla fall.

  SvaraRadera