Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2013-10-25 19:55

FLASH: Jordbävning Japan. Tsunami väntas. Fukushima evakueras.

Läs mer hos Russia Today.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Nu står det ju en 30 cm tsunami. Förmodligen en typo, ska förstås vara en 30 m tsunami.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, en 30 centimeter hög tsunami ska ha nått Fukushimnas kust, enligt flera olika utländska nyhetsmedia jag googlat. Det verkar vara korrekt mått. 20 meter hade gett andra rubriker vid det här laget. Så denna gång lär även alla som inte rusat in i de kärnkraftverk som är den säkraste platsen för att rädda människoliv på Fukushimas hela kust, ha klarat sig med föga mer än blöta skor.

   Hoppas bara att inga bloggare eller så skrämt upp människor om faror som inte exiterar...

   Radera
  2. Sorry K. glömde /sarc off.

   Radera
 2. Det är pga statlig inblandning som Japan får tsunami. Den fria marknaden skulle hindra dylika fenomen.

  SvaraRadera