Cornucopia?

Aktuellt

Valueguard: Näst sämsta januari någonsin för lägenhetspriserna

Lägenhetspriserna i Sverige steg med +1.78% i januari enligt Valueguard. Januari är normalt årets bästa månad, och siffran för januari 2020 ...

2013-08-26 11:02

Höstens kalendarie över framträdanden

Höstens kalendarie över mina aktiviteter och framträdanden börjar sätta sig, så jag tänkte passa på att lägga ut kalendariet i sin helhet, för er som inte bevakar detta separat.

För er som vill få böcker signerade och ordna höstens fars dags-presenter och julens julklappar så blir det boksigneringar på Bokmässan Center Syd norr om Malmö, SF-Bokhandelns monter på Bokmässan, Drottninggatans Bokhandel i Uppsala och Akademibokhandeln Avenyn i Göteborg. Jag ska försöka ordna minst en första signering i Stockholm också, men än så länge är inte någon tid, plats eller datum spikade, kanske på grund av semestertider hos ansvariga. Tiderna hos SF-bokhandeln på Bokmässan är preliminära, då de i skrivande stund inte bekräftats.

Jag kommer hålla en intern föreläsning för ett företags styrelse, och därefter dyker jag också upp på Skaraborgs Flytflottilj F 7 Såtenäs för ett studiebesök och bokresearch. Förhoppningsvis bland annat JAS-simulatorn. Därefter kommer jag hålla öppningsanförandet (eng keynote) på Empirical Edge Trading Expo 2013. För intresserade traders finns det nog platser kvar till konferensen.

Jag dyker därefter upp på bokmässan, där dock Massolit Förlag inte har en egen monter. Signeringar blir hos Science Fiction Bokhandeln på fredag och lördag.

Därnäst ska jag hålla en föreläsning på KTH som en del av kursen Future of Media. Jag återkommer sedan till huvudstaden i november för en intern föreläsning hos Nordiskt Vägforum, NVF. Senare i november att föreläsa för Föreningen Heimdal i Uppsala, där jag också signerar böcker hos Drottninggatans Bokhandel. Ska prata lite om den kommande boken också. Det samma gör jag hos Akademibokhandeln Avenyn mot slutet av månaden.

Kalendarie enligt nedan.

Företag, Malmö, 4:e september
Intern föreläsning
Intern föreläsning i energifrågor för styrelsen i ett företag med en omsättning i miljardklassen.

Center Syd, Löddeköpinge, 4:e september 18:00 - 19:00
Bokia Center Syd
Boksignering
Boksignering hos Bokia Center Syd.

Såtenäs, 5:e september
F 7
Studiebesök
Studiebesök på Skaraborgs flygflottilj. Bokresearch.

Stockholm, Empirical Edge Trading Expo 2013, 21:a september
E2 Trading, Sheraton Hotel, Stockholm
Föreläsning
Öppningsanförande och föreläsning om investeringsstrategier i en ändlig och förändlig världSe länk för mer detaljer om evenemanget.

Göteborg, 29:e - 30:e september
Bokmässan Göteborg, Science-Fiction Bokhandelns monter
Boksigneringar
Boksigneringar av Midvintermörker och Midsommargryning fredagen 29:e september 16:00 - 16:30, lördagen 30:e september 10:00 - 10:30 och 13:30 - 14:00. Tiderna är preliminära.

Stockholm, 10:e oktober 15:00 - 17:00
KTH, Future of Media
Föreläsning
Föreläsning om framtidens nyheter ur en proffsbloggares perspektiv. Del av kursen Future of Media. Datum inte spikat än.

Stockholm, NVF, 14:e november
Föreläsning
Föreläsning för NVF.

Uppsala, 21:e november 17:00 - 18:00
Drottninggatans Bokhandel
Boksignering
Signerar böcker och pratar om mina böcker, gamla som kommande, hos Drottninggatans Bokhandel i Uppsala.

Uppsala, 21:e november 19:00 - 21:00
Föreningen Heimdal
Föreläsning
Föreläsning för Föreningen Heimdal, Sveriges största och äldsta borgerliga studentförening.

Göteborg, 27:e november 19:15 - 21:30
Akademibokhandeln Avenyn
Författarkväll
Berättar om mina böcker, gamla som kommande, och signerar, på en författarkväll hos Akademibokhandeln Avenyn. Föranmälan krävs för kunder, som också får 20% rabatt under kvällen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Tack för schemat -- men skriv "kalendarium" så blir du tagen på större allvar.

    SvaraRadera