Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2013-06-30 09:36

Uppdatering auktioner Att svära i kyrkan

Dags för en kort uppdatering kring auktionerna av mina signerade författarex av Attt svära i kyrkan - tjugofyra röster om evig tillväxt på en ändlig planet.


Frakt om 34:- SEK tillkommer till priserna nedan, så priserna är nu från 55:- SEK till 90:- SEK inklusive frakt. Detta kan jämföras med att den går att beställa för 50:- SEK plus 30:- SEK i frakt från Pärspektiv Förlag för en summa på 80:- SEK. Priserna i onlinehandeln är dock sänkta nu och Bokus har sänkt från 77:- SEK till 53:- SEK, medan Adlibris tar 49:- SEK och mindre än Pärspektiv förlag direkt.
Framsida

Aktuella priser på auktionerna, exklusive frakt nedan.


Auktionerna löper ut i morgon mellan klockan 10:22 och 10:37, samtidigt som boken lanseras på ett event av Steg 3 i Almedalen.

Komplett författarlista i denna antologi och debattbok följer. Det finns något eller någon för alla:

Katarina Bjärvall, Anna Borgeryd, Bengt Brülde, Amelia Bryne, Stefan Edman, Susanna Elfors, Per Grankvist, Pernilla Hagbert, KG Hammar, Pär Holmgren, Alf Hornborg, Anne Jerneck, Sara Karlsson, Billy Larsson, Fredrik Lindström, Ylva Lundin, Stina Oscarson, Christer Sanne, Birger Schlaug, Fredrik Sjöberg, Stellan Tengroth, Anders Wijkman, Boo Östberg och Lars Wilderäng.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Krävdes en tillväxt på 9,8% för att få högsta budet. Dina auktioner har alltså bättre tillväxt än nästan hela världen.

  SvaraRadera
 2. Hej Cornu detta är off-topic men vad anser du om investeringsmöjligheterna i Asien? Har du skrivt något inlägg om börsen där eller hur den kmr att utvecklas?

  Känns ju som att framför allt Kina borde bli världens största världsekonomi med tanke på hur mkt amerikanska skulder dom åtar sig att köpa. Samt deras duktiga förmåga att spara i både pengar i guld

  SvaraRadera
 3. Hej, maste det vara sa att jag inte kan lagga bud bara for att jag bor i Singapore...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du betalar extra porto kan jag leverera till Singapore, men på Tradera kan man inte ange flera olika porton och om frakten ska specas, vilket jag tycker man ska, fick jag alltså begränsa mig till Sverige.

   Radera
  2. Hej Lars; hade tankt vinna en auktin och fa boken skickad till sommarstugan i Blekinge lagom till semestern 20 Juli. Men det gar inte att lagga bud eftersom jag har min address i Singapore. Kan du andra "reglerna" sa att alla kan lagga bud men leverans sker bara till en adress i Sverige?

   Radera
  3. Går inte att ändra, tyvärr. Maila mig så ordnar vi ngt vid sidan om.

   Radera