Cornucopia?

Aktuellt

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam. Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart spara...

2013-04-09 13:13

FLASH: Midsommargryning släpps idag

Midsommargryning recenserades något i förtid av SVT Morgon och Magnus Utvik i morse och mitt förlag har därför beslutat att göra Midsommargryning köpbar från och med idag.

Bokplansch
Det innebär inte så mycket förändringar, annat än att det går att få boken levererad från onlinebutikerna några dagar tidigare, men med leveranstider så blir det ändå antagligen inte någon bok förrän nästa vecka. Generellt har inte bokhandlarna heller några böcker, eller känner inte till uppdateringen, så första tillfället att köpa boken blir fortfarande hos Science Fiction Bokhandelns officiella boksläpp och signering i Göteborg på torsdag klockan 17 - 18.

E-boken ska dock gå att köpa redan idag.

De signerade och numrerade exemplaren skickades igår och bör nå sina auktionsvinnare på torsdag om Posten sköter sig.

Magnus Utviks recension var rätt dramatisk, men innehåller möjliga SPOILERS. Utvik tyckte att man kunde stuvat om lite och klippt bort lite karaktärer (som om jag inte redan gjort det...) och gav boken 3 av 5 i betyg. Lite utbrutna citat ur recensionen, som inte avslöjar handlingen.
"Riktigt spännnande […] den är rafflande […] den är väldigt innehållsrik […] alldeles för många personer […] det är en duktig författare, driven […] lite nördigt."
Nördigt ser förstås jag som något positivt. Den som vill riskera att avslöja en del om boken kan se på recensionen hos Public Service/SVT, 11:11 in i inslaget. Även SVT Play nedan. SPOILERVARNING!

Förlaget har också släppt en boktrailer, som även den innehåller spoilers. Kom ihåg att budgeten är som den är för en boktrailer och den ska mest ses som en kul grej. Radiorösten skulle uppdaterats i veckan, men pga snabba ryck och SVT:s recension så fick det bli så här. Minimala spoilers i trailern.

I övrigt finns intervjun med mig hos Gota Media/BT att läsa online. Ska ge en intervju för Stampen/GP i morgon också.

Platser att köpa Midsommargryning hittar vi nedan. Bokhandlarna uppdaterar sina system  under dagen.  Med leveranstider får du fortfarande inte din bok förrän nästa vecka.

Midsommargryning inbunden

Midsommargryning CD-bok

Midsommargryning ljudbok, CD MP3

Midsommargryning ljudbok, nedladdningsbar
Ej uppdaterat hos eLib än.

Midsommargryning E-bok
Ej uppdaterat hos eLib än.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

21 kommentarer:

 1. Länken till SVT-inslaget fungerar inte (länkar till din sida).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju bra betyg. Nu ska jag bara själv läsa den :-)

   Radera
 2. Upprörande!! Det är ju som att vinstvarna när man levererar för mycket vinst...

  Jag som hade planerat att läsa din bok först i slutet av nästa vecka, måste nu kanske planera om hela min vecka!! Beror på när Bokia får tummen ur och skickar den redan liggande beställningen....

  SvaraRadera
 3. Omslaget är ju särskrivet. :-(

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig någonsin utsatts för så här extremhård marknadsföring av en bok. Men man får väl skylla sig själv när man hänger på Cornucopia?!?

  SvaraRadera
 5. Författare tillhör etablissemanget, de tappar udden på sin konstruktiva samhällskritik ? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kritikern är också författare: Med Stalin som Gud.
   Läs den så får du se hur dina vänner härjade på 70-80 talet!

   Radera
 6. Det var en väldigt positiv recension du fick i morgonsoffan. Grattis!

  SvaraRadera
 7. Kan du som författare skynda på elib så att jag har kvällsläsning till kvällen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De små gnomerna på eLib jobbar för fullt.

   Radera
  2. Då får man hoppas att det blir läsning ikväll! Förresten lite OT, Skaffa flattr så det är möjligt att göra mikrodonationer för inlägg man tycker är bra:-)

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Jag försökte säga, ge dem en tummen upp från mig.

   Jag är inte rasist, men de verkar vara Svenskar... (ryskt för att de inte är så snabba)

   Radera
 8. Jag beställde nya boken i helgen (med rabattkod :-) - ser fram emot rafflande läsning även denna gång!

  Har som "uppvärmning" börjat ta mig igenom förra boken som ljudbok på väg till och från jobbet. Tycker Roosman läser riktigt bra. Däremot störs jag av att producenten lämnat alldeles för korta pauser när handlingen "hoppar" mellan olika platser och skeenden, vilket sker väldigt ofta!

  Många gånger tar det ett tag innan jag förstått att man förflyttats från Dalarna till Gotland (typ). Lite synd, då någon sekund extra här och där knappast kostar något extra...

  SvaraRadera
 9. Grattis, hoppas det blir storsuccé! Har inte läst en thriller på många år, men känner mig faktiskt lockad efter att ha sett recensionen i SVT, väntar dock tills den finns i epub-format.

  SvaraRadera
 10. #Cornu

  Jag har en skärmdump på ditt svar där du felaktigt svarade mig att 44000 av 9500000 var 0,46% promille som du snabbt tog bort. Tråkigt att du inte bara kan erkänna att i detta fallet räknade du fel och istället valde att spärra kommentarsfältet. Jag hade helt andra förväntningar på dig.

  SvaraRadera
 11. # Kudos till dig. Nu ser jag att du lät din felaktiga beräkning stå kvar. Det var jag som var för snabb denna gången. Tråkigt dock att jag inte fick bemöta det. Hade tänkt posta nedan:

  #Cornu,

  44000 är inte 0,46 promille, det är 0,46%.

  I övrigt läser du helt enkelt inte vad jag skriver. Gör om gör rätt.

  SvaraRadera