Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2013-03-11 09:14

Valuta-SM 2013

Detta inlägg är sponsrat av Admiral Markets.

Vill du vinna en resa för 2 till London?
Vill du besöka London Metal Exchange?

Admiral Markets bjuder in dig att delta i Sveriges första Valuta-SM. Tävlingen där "Sveriges bästa FX-Trader" ska koras. Tävlingen startar den 18:e mars och pågår i 3 veckor.

Valuta-SM genomförs med demokonton (låtsaspengar) så det innebär att det kostar inget att delta och du riskerar inte något i tävlingen utan endast tävlar om äran och titeln samt priserna. Din uppgift blir att investera i de valutor du tror kommer stärkas och på så sätt öka värdet på ditt demokonto.

Valuta-SM kommer att pågå under 3 veckor mellan 18:e Mars och 5:e April. Tävlingen består av av 2 kvalificeringsveckor och en finalvecka med de 100 bästa från kvalificeringsveckorna. Finalveckan kommer att inledas genom att alla börjar om på ruta 1 igen med lika mycket kapital för en extra spännande final.

1:a pris är en weekendresa för 2 till London med besök på London Metal Exchange under fredagen. Resan innefattar flyg, hotell och entré för 2 personer på London Metal Exchange. Bo på 5-stjärnigt hotell i hjärtat av London, med promenad avstånd till alla kända landmärken. Sedan får du och en vän får vara med och se handeln i ”the pit” på London Metal Exchange under den hektiska veckostängningen på fredagen. Känn atmosfären och stressen i en av världens sista Open out-cry pits, lyssna på traders skrika ut sina positioner och fightas för att få igenom sina köp. Spendera helgen med att upptäcka och njuta av Londons parker, nöjesliv och shopping.

Tävlingen kommer även att innefatta flertalet andra fina priser varav några är reserverade för tävlande studenter från landets universitet och högskolor, bland annat en Ipad mini till Sveriges bästa "FX student". Som vinnare av studentpriserna skall du kunna uppvisa ett giltigt CSN studentkort.

Alla deltagare får e-boken "Introduktion i valutahandel" utan kostnad vilken hjälper dig som nybörjare att komma igång utan förkunskap.

Registreringen öppnar den 4-5:e mars.

Mer information om tävlingen och alla priser hittar du genom hemsidan www.admiralmarkets.se, specifikt informationen om Valuta-SM.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Skillnaden mellan ett demokonto med låtsaspengar och ett "riktigt" med "riktiga" pengar måste vara hårfin...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan väl prova att köpa mat för demokontots saldo och för saldot på ett riktigt bankkonto, så upptäcker du att det ena är riktiga pengar. Precis som du accepterar saldon på bankkonton som ersättning för de transfereringar som staten är skyldig dig.

   Radera
  2. Ett gravt misslyckat försök i att vara ironisk. Så är jag ju född på 60-talet också.

   Radera
 2. Lysande marknadsföring! Jag antar att hälften av deltagande "valutagurus" kommer att tjäna låtsaspengar och om några av dessa inte inser att det var pga tur så kanske de går över och öppnar konto och satsar riktiga pengar - det kan bli ett tråkigt sätt för dessa att inse att de haft tur och inte var så skickliga som de trodde...

  SvaraRadera
 3. "Sveriges bästa FX-Trader" skulle knappast slösa bort 3 veckor med att handla låtsaspengar.
  "Sveriges bästa FX-Trader" kan lätt räkna in vinst motsvarande priset för denna weekendresa varje dygn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En weekendresa om dagen? Det var en dålig utdelning för att vara Sveriges bästa :). Däremot träffar tävlingen mig mitt i ansiktet, jag har ingen aning om hur FX-marknaden fungerar och nu kan jag lära mig med erfarenhet helt gratis.

   Mvh,
   Snåljåpen

   Radera